Totul despre membri

......o bunicutza......

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: ......o bunicutza......

Mesajde valentins » 11 Iun 2008, 09:58

....asa cum sa spus mai devreme,ca mai bine a-si vinde-o......masina sa vandut acum 2 luni....dupa ce am avut grija de ea fix 20 de ani.......acum la ora actuala este in Sibiu.....sper sa nu aiba de suferit,.....inca ma mai gandesc la ea......ma leaga multe de aceasta masina,....deh ,sunt 20 de ani.......dar mergem inainte....cu injuraturile de rigoare la adresa iubitilor nostri guvernanti,care nu stiu altceva decat sa loveasca in cine nu trebuie si sa linga acolo unde nu trebuie.......
.....noul proprietar este un tanar de 26 de ani din Sibiu,pasionat de astfel de masini si care sper sa aiba grija de ea macar cat am avut eu....
....dupa ce a ajuns cu masina in oras,nu au trecut nici 2 zile si niste reporteri de la un ziar din Sibiu,i-au facut poze la greu si au postat-o intr-o rubrica a ziarului.....aici in Bucuresti am trecut neobservat 20 de ani.......asta este.....alta cultura,alti oameni,alt respect fata de ISTORIE......
....in rest toate bune.....
valentins
Gold Member

Mesajde Ford_V6 » 03 Iul 2008, 10:05

$1 scrie:$2...dupa ce a ajuns cu masina in oras,nu au trecut nici 2 zile si niste reporteri de la un ziar din Sibiu,i-au facut poze la greu si au postat-o intr-o rubrica a ziarului.....aici in Bucuresti am trecut neobservat 20 de ani.......asta este.....alta cultura,alti oameni,alt respect fata de ISTORIE......

Deja exagerezi . . .ce istorie ??? care istorie ???? Masina aia a fost facuta in serie larga, nu are nimic deosebit . . . este chiar banala . . . Si una peste alta nu valoreaza mai multe de o mie maxim doua daca e bec.

Asa ca lasa impresiile astea de posesor de cine stie ce masina de colectie pe care nu il baga lumea in seama.

Si inca ceva . . . daca in Sibiu un taunus absolut banal a ajuns la ziar inseamna ca eu daca trec prin Sibiu cu Granada Coupe turbo i-mi dau astia cheia orasului si ma fac si cetatean de onoare =))
C O S C A S T cylinder heads forever !
Ford_V6
Clasic Ford Expert

Mesajde isotech_ro » 03 Iul 2008, 10:23

Frumusica foc !!! ;) Linia asta de Fosd a spravietuit cu brio trecerii anilor Ford Capri, Taunus .... la 35 de ani masina arata EXCELENT. Bravo celui care o are si a intretinut-o asa :D
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde valentins » 04 Iul 2008, 18:48

bai fratele meu alb....vorbesti de parca uzina Ford era pe undeva pe la Ploiesti si modelul asta de Taunus sa fabricat si comercializat in Romania cu miile.....impresii..??. :-t ...mai ia o pauza,parerea mea....crezi ca acorda cineva mai multa atentie la o grenada...coupe....si turbo pe deasupra???referitor la parerile de la neaviza-ti ....sa le pastreze pentru verishorii mai prosti de la tzara... :)) ...
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2...dupa ce a ajuns cu masina in oras,nu au trecut nici 2 zile si niste reporteri de la un ziar din Sibiu,i-au facut poze la greu si au postat-o intr-o rubrica a ziarului.....aici in Bucuresti am trecut neobservat 20 de ani.......asta este.....alta cultura,alti oameni,alt respect fata de ISTORIE......

Deja exagerezi . . .ce istorie ??? care istorie ???? Masina aia a fost facuta in serie larga, nu are nimic deosebit . . . este chiar banala . . . Si una peste alta nu valoreaza mai multe de o mie maxim doua daca e bec.

Asa ca lasa impresiile astea de posesor de cine stie ce masina de colectie pe care nu il baga lumea in seama.

Si inca ceva . . . daca in Sibiu un taunus absolut banal a ajuns la ziar inseamna ca eu daca trec prin Sibiu cu Granada Coupe turbo i-mi dau astia cheia orasului si ma fac si cetatean de onoare =))
valentins
Gold Member

Mesajde Huffy » 04 Iul 2008, 23:46

Nu-i nevoie sa ne certam :)
Huffy

Maşina: Ford

Mesajde shine » 05 Iul 2008, 01:23

in alta ordine de idei, deja s-a prezentat la intalniri cu noua cucerire...ca doar nu credeati ca a tradat marca. si-a luat omul o fiestuca, ca deh, are fordul in sange...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde valentins » 05 Iul 2008, 11:01

....da asa este....mi-am luat o Fiesta,cu care am venit la o intalnire.....dar ca fapt divers...acum am acte,dar nu am "masina"....pe cand aveam Taunus,aveam masina ....si acte nu......ca deh....asa este la moda acum...in talon sa scrie ca este an de fabricatie 2010...plastic la greu,senzori in draci...si daca ti-au clipocit 3-4 leduri in bord,chemi oamenii de la Minolta.....asta este...ne adaptam dupa niste legi facute de catziva handicapatzi psihic ,dar si fizic,care culmea tupeului ,din 4 in 4 ani,vor sa-i mai si votam....."motzii lor... :-"
$1 scrie:$2n alta ordine de idei, deja s-a prezentat la intalniri cu noua cucerire...ca doar nu credeati ca a tradat marca. si-a luat omul o fiestuca, ca deh, are fordul in sange...
valentins
Gold Member

Mesajde Ford_V6 » 05 Iul 2008, 23:29

$1 scrie:$2orbesti de parca uzina Ford era pe undeva pe la Ploiesti si modelul asta de Taunus sa fabricat si comercializat in Romania cu miile.

Uzina era in Germania dar . . . din pacate Taunus au fost milioane de exemplare . . . . o masina absolut banala cu o tehnologie demna de anii 60 ( punte fixa pe spate, motoare gen 1.3 , 1.6 OHC, interioare banale . . . vezi bord cu ceas ). . . . Granada in schimb cand o parchezi pe bordura . . . . sta la nivel . . . sa nu m ai vorbim de faptul ca coupeuri . . . . au fost fabricate maxim 10000 de bucati . . . .

Asa ca lasa-ne cu impresiile de posesor bentley speed six . . . .

LE: Fiesta 1.4 TDCI rullz . . .. masina de barbat adevarat !
Ford_V6
Clasic Ford Expert

Mesajde valentins » 05 Iul 2008, 23:40

.....sta la nivel..????dar cand incepe sa se cracaneze pe spate,cum este????...sau cand tre sa-i schimbi ceva bucsi pe spate???...si mai nou asa pt tine....in afara de 1.3 si 1.6 mai venea si cu 2.0 in linie dar si cu versiunile V6 de 2.0 si 2,3.....deci scuteste-ma ....
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2orbesti de parca uzina Ford era pe undeva pe la Ploiesti si modelul asta de Taunus sa fabricat si comercializat in Romania cu miile.

Uzina era in Germania dar . . . din pacate Taunus au fost milioane de exemplare . . . . o masina absolut banala cu o tehnologie demna de anii 60 ( punte fixa pe spate, motoare gen 1.3 , 1.6 OHC, interioare banale . . . vezi bord cu ceas ). . . . Granada in schimb cand o parchezi pe bordura . . . . sta la nivel . . . sa nu m ai vorbim de faptul ca coupeuri . . . . au fost fabricate maxim 10000 de bucati . . . .

Asa ca lasa-ne cu impresiile de posesor bentley speed six . . . .

LE: Fiesta 1.4 TDCI rullz . . .. masina de barbat adevarat !
valentins
Gold Member

Mesajde Huffy » 07 Iul 2008, 12:07

%-( ...incerc sa nu "aud" ce se scrie pe aici. Va rog coborati tonul!
E clar ca unora li se pare ca Taunus-ul este mai bun decat Granada, altora invers. Amandoua sunt Ford-uri, iar dupa parerea mea amandoua au farmecul lor, cu avantaje si dezavantaje.
Huffy

Mesajde valentins » 07 Iul 2008, 15:11

....deci ca sa lamurim "cestiunea".....nu am afirmat niciodata ca una ar fi mai buna decat cealalta....dar..1~ cand a-ti bati joc de "impresiile" unui "fost" posesor de astfel de tip de masina si sa-i spui ca doar nu ma credeam intr-un Bentley!?!?.....2~sa afirmi ca este,citez "banala" stiind....sau nu,ca de la acest tip de masina sa perpetuat tipul de motor si CV care a echipat si Granada...si Sierra....si Scorpio....dupa parerea mea este un simplu atac la persoana,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca-si bate joc de de tot ceea ce inseamna F O R D in general.....parerea mea..... :-"
$1 scrie:$2-( ...incerc sa nu "aud" ce se scrie pe aici. Va rog coborati tonul!
E clar ca unora li se pare ca Taunus-ul este mai bun decat Granada, altora invers. Amandoua sunt Ford-uri, iar dupa parerea mea amandoua au farmecul lor, cu avantaje si dezavantaje.
valentins
Gold Member

Mesajde shine » 07 Iul 2008, 15:45

colegi, haideti sa ingropam securea razboiului, si nu va mai certati, oricum dintre Granada si Taunus, Fusionu` e cel mai bun.
Bine ai venit printre noi cu noua ta masina, sa o stapanesti cu placere, fara evenimente si la cat mai multe mii de km (si cu acte, normal) ...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde isotech_ro » 07 Iul 2008, 16:44

Mare pacat :( :( :( ca unii nu apreciaza MUNCA =D> =D> =D> depusa pentru a tine in viata o masina de 35 de ani, chiar daca ea acolo unde a fost produsa a existat in mlioane de exemplare, iar tehnologia inclusa in ea era din anii '60. Nu stiu daca in '89 erau de toate 100 exemplare in Romania. Eu tinar fiind in acei ani, intr-o mare de dacii ma uitam si la Ford Taunus si la Ford Capri si la Ford Granada chiar ca la masini straine.
Nu il cunoscpe valentins , nu ne-am intilnit niciodata si nu ii sunt avocat, dar ceea ce a facut din acea "epava" este demn de toata admiratia. In fond si la urma urmei putea sa o lase sa putrezesca in fundul curtii si sa o fi facut "avans" in programul rabla. Asa a investit timp si bani sa tina o bunicutza in viata .... bravo lui .... si bravo celor care i-au apreciat munca
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde hober » 07 Iul 2008, 16:55

eu cred ca ar trebui apreciata munca si daruirea pentru reconditionarea si intretinerea masinilor mai vechi de 30-35 de ani. E un ford capri la mine in oras - superb, sper sa ii pot face niste poze si sa le postez la sectiunea "ce am mai vazut prin trafic".
Felicitari valentins pentru masina pe care ai avut-o, sper ca noul proprietar sa se bucure de ea si sa o intretina asa cum trebuie, si bine ai venit in club.
Ford Focus II, 1.6 100 CP, trend, 2006

"Primeste tot ce ti se da, dar nu accepta tot ce ti se ofera"

http://www.flickr.com/photos/zhorikaz
hober
Ford Freak

Maşina: DJ-13-HEB

Mesajde Ford_V6 » 07 Iul 2008, 16:57

Datorita faptului ca nu ma pricep foarte bine la Granade am intrebat pe un prieten de'al meu Silviu ( e si el pe aici pe forum ) care a avut pana acum in jur de 80 de Granade daca a intalnit la vre una probleme la bascule sau bucsi pe spate . . . ce crezi . . . absolut nici una din aproape 80.

In schimb am aflat tot de la el ca la Taunus pe spate se strica relativ frecvent bucsile de la bratele de spate motiv pentru care se vand mai departe bratele ce contin bucsile respective.

In alta ordine de idei "deci scuteste-ma ...." nu tine de mine pentru ca nunt medic sa dau scutiri sau concedii medicale.

P.S. Masinile clasice speciale si originale nu au roti si scaune de MK2 ;)

MOD EDIT. Te rog sa revii ontopic.
Ford_V6
Clasic Ford Expert

Mesajde valentins » 07 Iul 2008, 18:44

....am o propunere,admin. acestui site......sa inchida automat topic-urile care depasesc mai mult de 2-3 pagini,asta atat timp cat exista persoane care citesc si raspund doar la ultimele reply-uri,neavand curiozitatea de a citi de la bun inceput acel topic.....deci rog pe "nenea care se ocupa de acest site sa inchida acest topic.
valentins
Gold Member

Mesajde Huffy » 07 Iul 2008, 19:17

Este dreptul tau si este mai bine sa-l inchidem pt ca s-a iesit pe aratura si se va lasa cu avertismente (si nu vrem asta).
Dar ramai dator cu un topic nou pt masinuta cea noua :)
Topic closed.
Huffy

Anterior

Înapoi la Totul despre membri