Re: ......o bunicutza......
....asa cum sa spus mai devreme,ca mai bine a-si vinde-o......masina sa vandut acum 2 luni....dupa ce am avut grija de ea fix 20 de ani.......acum la ora actuala este in Sibiu.....sper sa nu aiba de suferit,.....inca ma mai gandesc la ea......ma leaga multe de aceasta masina,....deh ,sunt 20 de ani.......dar mergem inainte....cu injuraturile de rigoare la adresa iubitilor nostri guvernanti,care nu stiu altceva decat sa loveasca in cine nu trebuie si sa linga acolo unde nu trebuie.......
.....noul proprietar este un tanar de 26 de ani din Sibiu,pasionat de astfel de masini si care sper sa aiba grija de ea macar cat am avut eu....
....dupa ce a ajuns cu masina in oras,nu au trecut nici 2 zile si niste reporteri de la un ziar din Sibiu,i-au facut poze la greu si au postat-o intr-o rubrica a ziarului.....aici in Bucuresti am trecut neobservat 20 de ani.......asta este.....alta cultura,alti oameni,alt respect fata de ISTORIE......
....in rest toate bune.....
.....noul proprietar este un tanar de 26 de ani din Sibiu,pasionat de astfel de masini si care sper sa aiba grija de ea macar cat am avut eu....
....dupa ce a ajuns cu masina in oras,nu au trecut nici 2 zile si niste reporteri de la un ziar din Sibiu,i-au facut poze la greu si au postat-o intr-o rubrica a ziarului.....aici in Bucuresti am trecut neobservat 20 de ani.......asta este.....alta cultura,alti oameni,alt respect fata de ISTORIE......
....in rest toate bune.....
- valentins
- Gold Member