Discutii libere/forum

ATENTIE LA VITEZA!!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: ATENTIE LA VITEZA!!!

Mesajde x_zoli » 02 Iul 2008, 23:25

Exista o logica in intepenirea acului la impact. Mai demult se foloseau indicatoare comandate asemanator cu aparatele de masura analogice, adica aplici o anumita tensiune, se deplaseaza acul proportional cu tensiunea respectiva, opresti tensiunea, acul revine la 0.
Acum acurile sunt duse de niste motorase pas cu pas, adica aplici un anumit numar de "pasi" intr-o directie, se duce acul pana unde i se zice, daca vrei sa vina inapoi trebuie sa il comanzi cu "pasi" in cealalta directie.
La un impact acul intepeneste la o anumita valoare doar daca "moare" electronica de comanda.
FF2 Sedan 2007/1.6/100CP/Trend Coll/Moondust Silver
x_zoli
Incepator

Maşina: FF2/Oct 2007/1.6L/100CP/Trend Collection/Moondust Silver

Mesajde kevyn_str8 » 09 Iul 2008, 15:13

va spun sigur ca a avut 150km/h si a franat pana la 120km/h , mare atentie la viteza dragi forumisti ca nu merita 2g de adrenalina pentru un dezastru si o familie terminata psihic si indurerata "VIATA ARE PRIORITATE"
FORD FOCUS 1.8 TDDI 90 CP
FORD FOCUS 2.0 TDCI 136 CP
kevyn_str8
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDDI ; 90 CP / FORD FOCUS 2.0 TDCI ; 136 CP

Mesajde tomcatmouse » 10 Iul 2008, 09:01

$1 scrie:$2a spun sigur ca a avut 150km/h si a franat pana la 120km/h , mare atentie la viteza dragi forumisti ca nu merita 2g de adrenalina pentru un dezastru si o familie terminata psihic si indurerata "VIATA ARE PRIORITATE"

ai fost in spatele masinii ?? de unde stii ce viteza avea ??
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde kevyn_str8 » 10 Iul 2008, 12:05

stiam ca pana la urma se gaseste cineva sa ma intrebe de unde stiu. daca acul s-a oprit la 120 km/h pana sa franeze avea 150 km/h am calculat distanta de franare 10m .Frana care este forta de frecare ce apare ca raspuns al fortelor cu care corpurile actioneaza pe plan fix, sunt situate in planul de contact dintre corpuri si se opun miscarii relative a unui corp mobil (autoturismul) fata de celalat fix (stalpul) Ff=µN
FORD FOCUS 1.8 TDDI 90 CP
FORD FOCUS 2.0 TDCI 136 CP
kevyn_str8
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDDI ; 90 CP / FORD FOCUS 2.0 TDCI ; 136 CP

Mesajde ionica1 » 10 Iul 2008, 19:18

$1 scrie:$2tiam ca pana la urma se gaseste cineva sa ma intrebe de unde stiu. daca acul s-a oprit la 120 km/h pana sa franeze avea 150 km/h am calculat distanta de franare 10m .Frana care este forta de frecare ce apare ca raspuns al fortelor cu care corpurile actioneaza pe plan fix, sunt situate in planul de contact dintre corpuri si se opun miscarii relative a unui corp mobil (autoturismul) fata de celalat fix (stalpul) Ff=µN

de unde stii tu ca avea 10 metri?
pai iti zic eu ca avea 20 de metri musuratoare facuta de varul soferului, adica de fratele nurorii mele...masina a ricosat din bordura de pe stanga...
amarat...daaa o duc bine...
ionica1
Ford Freak

Maşina: Focus TDCI 2003

Mesajde tomcatmouse » 14 Iul 2008, 13:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2tiam ca pana la urma se gaseste cineva sa ma intrebe de unde stiu. daca acul s-a oprit la 120 km/h pana sa franeze avea 150 km/h am calculat distanta de franare 10m .Frana care este forta de frecare ce apare ca raspuns al fortelor cu care corpurile actioneaza pe plan fix, sunt situate in planul de contact dintre corpuri si se opun miscarii relative a unui corp mobil (autoturismul) fata de celalat fix (stalpul) Ff=µN

de unde stii tu ca avea 10 metri?
pai iti zic eu ca avea 20 de metri musuratoare facuta de varul soferului, adica de fratele nurorii mele...masina a ricosat din bordura de pe stanga...

hai sa nu mai dezgropam mortii .....R.I.P pt om si gata ...(150km/h si 120 la impact, hai sa fim seriosi ..nu mai dati cu "presuputza"..)
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde Florin Suciu » 27 Iun 2009, 07:14

Din pacate trebuie sa admitem un lucru: fiecare am avut momentele noastre de teribilism sau mai bine zis inconstienta, insa ce este mai important, am reusit sa le depasim prin faptul ca nu era nimic notabil de demonstrat. Sa nu-mi spuneti ca dupa ce ati facut cate o chestie teribilista, n-are importanta daca v-a iesit sau nu, nu ati avut acel moment "gandul al doilea" si nu v-a fost rusine de ceea ce ati facut, sau nu ati simtit un sentiment de vinovatie dupa. Pacat de vietile curmate, Dumnezeu sa-i ierte pe toti, mai ales pe cel de la volan care i-a luat cu el si pe ceilalti. Vis a vis de pozitia televiziunilor, e clar. Reportajele sunt facute in asa fel incat sa aiba impact asupra unor oameni cu un intelect submediocru. Pai cum iti permiti tu ca post de televiziune sa ceri pareri de la oameni care poate n-au nici o treaba cu condusul. Iar a pune camerele pe familiile indurerate mi se pare de-a dreptul grotesc. Faceti reportaje adevarate, fara pareri neavizate, fara acea insistenta cu tenta artistica spre lumanari care ard la capataiul mortilor, flori si alte alea. Prezentati evenimentele rutiere la concret insotite de marturii ale eventualilor martori oculari si nu parerile lor iar dupa aceea concluzii privind factorii care au dus la producearea evenimentului de la experti in domeniu du de la strada. Faceti emisiuni dedicate educatiei rutiere, incercati sa preveniti evenimente de acest fel. Sunt prea revoltat sa mai continui. Drumuri bune la toti !
Florin Suciu
Incepator

Maşina: Ford Facy Transit 135T350, 2004, 2402 cmc, 101 kw
VIN: WFOLXXTTFL4L41211

Mesajde Nic_Bv » 06 Iul 2009, 13:17

Azi dimineata am vazut in trafic o dacie 1310 facuta zob de un stalp, cel sau cei din masina cred ca nu se simt prea bine...
DSC01374.JPG

Oricat de slaba e tabla unei Dacii, daca stalpul a ajuns pana in bordul masinii asta inseamna pe putin 70 kmh in momentul impactului.
Nu merita...

Scuze de calitatea pozei, facuta din mers cu telefonul.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde toxicristi » 06 Iul 2009, 17:50

Unde a fost asta?
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Nic_Bv » 06 Iul 2009, 20:38

La Faget, sensul de mers spre giratoriul de la Gara. In masina erau 4 oameni, se pare ca au scapat toti cu viata. Sau mai bine spus, ca s-au nascut a doua oara.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde chiar_el » 08 Iul 2009, 01:07

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
chiar_el

Maşina: Ford Focus
VIN: WF05XXGCC5GL85496

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum