FF 2008 - 1.8 TDCi--- NEW!!!!!
Ieri am ridicat si eu masina in sfarsit. Am reusit sa fac si eu cam 90 km cu ea (am iesit putin si pe A2). Am ramas placut impresionat de cum se aseaza la drum (directie, suspensii etc) Iar pilotul automat e de-a dreptul demential.
In principiu o maisina f. ok si destul de corecta pt. banii dati. Imi place cum suna motorul dupa 1800-2000 de ture.
Nemultumiri (sa le zic asa):
1- Mi-au montat alarma prost. Cutia alarmei care e la motor e pusa aiurea si se loveste de o bara de fier la vibratii si gropi... iar faza cea mai mishto' e ca daca vreau sa inchid masina din interior (folosind butonul de inchidere centralizata de la sofer) se armeaza si alarma si tipa cu mine inauntru
. Deci vreu nu vreau tre sa merg cu usile deblocate.
2- Mi-au zgariat bara putin sub un far (cred ca atunci cand au montat alarma) dar nu e problema ca mi-o vopsesc cand am timp sa ma duc.
3- Motorul e cam zgomotos (mai ales la relanti si cand e rece). Sper sa se mai lase. Parca e TDI. Re momente cand parca se aude vibratia si prin bord. Ce parere aveti ci cu motor asemanator?
4- Cand cupleaza ambreiajul sau decupleaza, se aude un pocnet pe la motor.
Cam atat deocamdata.. si am sa revin zilele astea si cu foto...
In rest astept opinii sau sfaturi pt. punctele 3 si 4.
Multumesc

In principiu o maisina f. ok si destul de corecta pt. banii dati. Imi place cum suna motorul dupa 1800-2000 de ture.
Nemultumiri (sa le zic asa):
1- Mi-au montat alarma prost. Cutia alarmei care e la motor e pusa aiurea si se loveste de o bara de fier la vibratii si gropi... iar faza cea mai mishto' e ca daca vreau sa inchid masina din interior (folosind butonul de inchidere centralizata de la sofer) se armeaza si alarma si tipa cu mine inauntru

2- Mi-au zgariat bara putin sub un far (cred ca atunci cand au montat alarma) dar nu e problema ca mi-o vopsesc cand am timp sa ma duc.
3- Motorul e cam zgomotos (mai ales la relanti si cand e rece). Sper sa se mai lase. Parca e TDI. Re momente cand parca se aude vibratia si prin bord. Ce parere aveti ci cu motor asemanator?
4- Cand cupleaza ambreiajul sau decupleaza, se aude un pocnet pe la motor.
Cam atat deocamdata.. si am sa revin zilele astea si cu foto...

In rest astept opinii sau sfaturi pt. punctele 3 si 4.
Multumesc
-
lcl0lcl - Ford Freak
- Maşina: FF2-2008/P307 -2006 || 1.8 TDCi-115hp/1.6 E-110hp
- VIN: SAUBERESAUDELOOOC