Discutii libere/forum

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde verga_Cip » 30 Iul 2008, 12:00

$1 scrie:$2b]ALIMENTAREA DE CARD se face NUMAI de la orice sucursala a bancii respective. Pentru contul de BANC POST datele pe care le aveti sint pentru alimentare de card si nu pentru transfer bancar! Acela e numarul cardului si nu numarul contului!

contul dat de marius e unul de BRD!!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde catser » 30 Iul 2008, 12:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2A. ACELEA SUNT SINGURELE DATE NECESARE PENTRU CONTUL IN CARE SE ADUNA DONATIILE

Cociorva Marius RO67BRDE410SV98533984100

Marius verifica te rog inca o data daca este corect contul, vreau sa transfer bani prin Internet Banking si imi da eroare, nu cumva are un caracter in plus ?

am reusit sa transfer banii, Marius ai PM cu ordinul de tranzactie;

succes in continuare
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Ludicass » 30 Iul 2008, 12:15

LISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

1. Marian ONOFRIEVICI - 50 LEI

2. Catser

Va rog sa continuati lista!

PS: Cip.. initial era si un cont de Banc Post! Datele respective postate erau numai pt alimentare de card.

DONATIILE SE PRIMESC IN CONTUL BRD:

NUME: COCIORVA MARIUS
IBAN: RO67 BRDE 410S V985 3398 4100
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 12:47

LISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

2. Catser -30 LEi

Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde forbidden27 » 30 Iul 2008, 13:14

2. Catser -30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei

Marius, ti-am trimis pe PM scan de pe foaia de depunere.
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde shine » 30 Iul 2008, 13:21

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei

shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde q-base » 30 Iul 2008, 15:07

Sinistrati sunt si cei din fotografia atasata?
Fişiere ataşate
sarbatoaremare.jpg
iubesc romania si ma bucur ca fac parte dintr-un asemenea popor saritor si educat!
Ford Focus Addicted
q-base
Incepator

Maşina: New Focus Trend Collection 1.6TDCi 90HP 5dr
VIN: WF05XXWPD57M69229

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 15:22

$1 scrie:$2inistrati sunt si cei din fotografia atasata?

Ai putea sa ai mai mult bun simt in situatia data.
Am atasat 2 poze cu alti sinistrati, asta ca sa iti faci o idee ce inseamna notiunea de sinistrat.

P.S: Sa te feresca Dumnezeu sa ajungi in situatia lor si sa se trezeasca un destept sa rada de tine
Fişiere ataşate
thumbnail_pentru_poza_3031795.jpg
thumbnail_pentru_poza_3031104.jpg
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde shauru » 30 Iul 2008, 16:10

$1 scrie:$2inistrati sunt si cei din fotografia atasata?

Sincer studiind poza asta mai atent nu cred ca e facuta in Romania, asa ca nu prea are rost post-ul asta al tau. Mai bine ai contribui cu ceva, parerea mea!!!
shauru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 16V, 2008, Trend Collection

Mesajde Ludicass » 30 Iul 2008, 16:35

Q-base..

Scuza-ma ca imi permit o intrebare: TU ESTI DIN NASTERE ASA SAU PE PARCURS AI SUFERIT UN ACCIDENT ???!!!

Hai cu noi la Saucesti - Bacau si, daca tot vad ca esti glumetz din fire si foarte sigur pe tine, fa glume din astea acolo, printre oameni disperati, distrusi, care nu mai au nici un motiv sa mai traiasca! S-ar putea sa dai peste unul care a ramas numai cu hainele de pe el, care oricvum nu mai are nimic de pierdut, caruia sa nu-i mai pese daca iti aplica tie o corectie fizica pt "s[iritul umorului dezvoltat". Posibil sa fie chiar mai bine pentru el..macar stie sigur ca dupa ce te scutura nitel pe tine, il ia politia si are unde sa puna capul la noapte in conditii omenesti! Ca de dormit prin poduri, prin grajduri, e sigur satul!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde q-base » 30 Iul 2008, 18:28

Ludicass, nu mi-am propus sa fac polemica, dar daca doar atat te-a dus capul asta e. De pus umarul te asigur ca am facut-o mai mult ca tine demonstrabil cu fapte nu cu bani. Apoi poza aia da, e chiar facuta in Romania, nu rad de raul altora ci doar iti adresez o singura intrebare: vrei sa imi spui ca romanul este de dat exemplu pentru restul omenirii de cum trebuie sa se comporte in societate?

RE: "Scuza-ma ca imi permit o intrebare: TU ESTI DIN NASTERE ASA SAU PE PARCURS AI SUFERIT UN ACCIDENT ???!!!"
Probabil ca da, citesti mai multe aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=17983

Mult succes va urez!
Ultima oară modificat de q-base pe 30 Iul 2008, 18:32, modificat de 2 ori în total.
Ford Focus Addicted
q-base
Incepator

Maşina: New Focus Trend Collection 1.6TDCi 90HP 5dr
VIN: WF05XXWPD57M69229

Mesajde ilie13 » 30 Iul 2008, 18:29

$1 scrie:$2ISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei

sper sa aiba un succes, si in plus ar fi pacat sa nu mai avem unde sa mergem in concedii in moldova, 40-50 lei inseamna cativa litri din plinul nostru, dar pentru sinistrati poate reprezinta o masa

p.s. in viata poate am pierdut mai mult decat 40 lei donati pentru sinistrati. LASATI DISCUTIILE SI TRECETI LA FAPTE !!!
Ford Fusion Comfort 1.4, Benzina, moondust silver, 1 iunie 2007
ilie13
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion Comfort 1.4 80CP (jun2007), moondust silver, Constanta, aka Juniorul

Mesajde Negrutz C » 30 Iul 2008, 18:57

cam tarziu apar si eu pe topicul asta. Noroc de mesajul ala privat.
Ideea este simpla. Vin cu o propunere.
Ma ofer eu si masinuta mea sa facem un drum pana acolo. deci ma alatur voua. propun in felul urmator, sa formam o "echipa" si sa mergem totzi vineri noapte sa ajungem spre dimineatza acolo. Eu fac plinul de benzina si incerc sa adun si niste bani cache de la prieteni. Folositi YM`ul si cereti ajutorul prietenilor.
Eu nu mai am net acasa, dar rog persoanele care sunt cu adevarat interesate si implicate,sa imi dea urgent un telefon pentru a stabili anumite probleme.
Vreau sa stiu exact suma de bani si materialele stranse, vineri dimineatza voi incerca sa atrag atentia unor societati comerciale, care ar putea sponsoriza ori cu bani oric cu mancare. deci mai am nevoie de niste persoane care sa ma ajute, si de toate informatiile despre ce am strans pana acum.
Vb f serios, si chiar vreau sa ma implic.
Voi incerca sa intru mai tarziu sa vad ce parere aveti, dar va rog, sa ma contactati telefonic cine este cu adevarat interesat.
P.S cine lucreaza la firme mai mari, multinationale... orice ceva mai serios.... puteti aduna bani si de pe acolo....
0742583811 - Ciprian
Just Negrutz !
Negrutz C
Incepator

Mesajde wanna » 30 Iul 2008, 20:01

azi am fost super aglomerata dar promit solemn ca maine ajung la banca ... am trimis si mass-uri la YM sper sa ma contacteze lumea ca sa le dau IBANUL

Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Ludicass » 30 Iul 2008, 20:30

Q-base.. cam ce legatura vezi tu intre initiativa de a ajuta niste oameni deznadajduiti si poza postata de tine ?!! Rugaminte mare la tine! Daca tot nu contribui cu nimic la ajutorarea respectivilor, mergi prietene in alta parte si prezinta-ti teoriile pe tema "Romanul - model de comportament in societate!" ! Nu e nici momentul, nici locul potrivit! Multumesc anticipat!

Sincer.. m-am saturat sa citesc tot soiul de postari de genul.. "Eu as ajuta dar nu dau bani ca ajutoarele sint furate de primarii", "Eu as da bani dar contul ala poate fi usor fraudat.." Acum nea "Q-bashe" care a gasit o poza pe net si ia in deridere necazul oamenilor si isi prezinta eseurile ilustrate despre sinistrati si comportamentul romanului in societate. Am oferit variante celor care au avut temeri in privinta acestei actiuni. Celui care ar da bani dar se teme ca datele contului fiind publice, ar putea fi fraudat i-am sugerat mandatul postal.. Credeti ca a mai dat un semn de viata?! NU.. Cel care se temea ca autoritatile vor fura ajutoarele, i-a promis Marius ca va da personal pachetele sinistratilor si va dovedi cu poze... A mai revenit sa contribuie si el cu ceva?!! NU! Liniste totala..! Dragii mei! Mai repet inca o data: nu va obliga nimeni sa dati! Daca vreti dati, daca nu nu e nicio problema! Dar nu postati scuze si motive ridicole motivind lipsa voastra de initiativa ca citeste o lume intreaga si va faceti de ris!

INSIST ca in ziua in care Marius va decide sa se mearga la cumparaturi pentru a achizitiona ALIMENTE, APA MINERALA, ETC sa veniti alaturi de noi! Sa punem umarul si la cumparat, si la carat, si la transportat, si la impartit pachetele sinistratilor! Asa e normal, asa e omeneste! In acest moment singurele 2 masini care vor fi folosite la transport sint ST-ul meu si MATIZUL lui Marius! Nu vad deocamdata cum vor incapea produse gen baxuri apa minerala in cele 2 masini.. ! Voi incerca sa rezolv transportul cu o dubitza, gratis, pe care o voi imprumuta pentru aceasta actiune.

Inainte de a posta va rog sa urmariti ultimele imagini din zona Saucesti - Bacau! http://www.protv.ro/stiri/social/sinist ... ruine.html

O seara linistita tuturor!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 30 Iul 2008, 20:57

Negrutz.. multumim mult de implicare!

Deocamdata suma strinsa este cea pe care o vezi pe forum in dreptul fiecaruia care a binevoit sa contribuie. Nu am cunostinta de produse, haine, etc. Vor mai fi niste sume din partea mea si a prietenilor mei dar am decis sa nu-i trec si pe ei in lista aceasta ei nefiind fordisti ci doar pasionati de auto si oameni impresionati de tragedia semenilor (pe unii dintre ei ii cunoasteti de la distractia de la pista de karting de acum citeva luni). Eu am pus la dispozitie spatiu intr-o hala pazita pentru depozitarea temporara si pregatirea de pachete pentru fiecare sinistrat. Deasemenea voi incerca sa rezolv partea de transport daca cele 2 masini pe care le avem acum disponibile, a mea (fiesta) si a lui Marius (matiz) nu vor face fata volumului. Eventual vom face mai multe drumuri, vedem exact ce suma se stringe si cite produse vor fi. Daca trebuie o duba, am vorbit deja si vom avea si o duba incapatoare. Problema e sa avem ce sa bagam in ea...

Cam asta ar fi situatia in acest moment. Posibil Marius sa stie mai multe legat de contributiile financiare de care nu m-am ocupat personal.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 21:03

momentan avem suma de 250 de ron. Si o promisiunea di partea cuiva ca expediaza un pachet cu haine (Pachetul o sa ajunga la mine acasa si eu am sa il duc la sinistrati)

In rest asteptam donatii in continuare si sprijin din partea forumistilor bacauni, macar cu livratul produselor daca cu altele nu
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde monterey » 30 Iul 2008, 21:08

Salutare
Sunt din bacau am vazut si eu ce este la saucesti (am mai multi prieteni care au case acolo) si acum prin acele case trece siretul.
Am vazut si ce fac alesii nostri....
Oamenii aia nu au nici macar unde sa doarma, macar un cort sa fi pus si ei, si nu vorbesc prostii cine a vazut emisiunea de la prima (cu tatulici parca) in care au fost si au stat toata noaptea alaturi de sinistrati pe IARBA fara acoperis.
In fine ce vreau sa spun este ca daca mai faceti polemici inutile timpul trece si aceasta idee umanitara ( pe care eu personal o admir si denota faptul ca mai exista pe undeva si oameni sufletisti"indiferent de masina pe care o conduc") va ramane doar o idee si ATAT.
Cine vrea sa faca ceva sa FACA cine nu ASTA E (sa fie sanatosi).
Personal daca este nevoie de transport si ajutor ma ofer bucuros (inclusiv cu auto Ford Transit) la caratul proviziilor si cred ca mai gasesc cativa baieti de ajutor.
In privinta banilor voi face donatia personal (ca sunt din bacau si nu vad rostul de a mai ajunge la banca).
Cine se ocupa (daca crede ca are nevoie de ajutor) sa ma contacteze Daniel 0730129975

P.S. Cu timpul nici eu nu stau prea bine dar pentru o actiune umanitara se gaseste din belsug.

verga_cip Mod edit: te rog sa completezi in profil masina si locatia. multumesc.
monterey
Incepator

Maşina: Ford Transit 125T300 2003

Mesajde verga_Cip » 30 Iul 2008, 21:13

1. Ma bucur ca actiunea merge bine, inca nu m-am hotarat daca merg sa ii dau banii personal lui Marius sau ii fac OP :))
2. Q-Base stie ca a gresit, reactia unora a fost pe masura, unii au exagerat, nu nominalizez, dar la urmatoarele posturi de acest gen LE STERG si primiti WARN. Nu va dati in spectacol, lasati sentimentele de grandomanie, lauda de sine si altele nedemne intr-un asemenea topic. PUNCT!
3. Nu cred ca trebuie sa facem uz de scan si alte metode pentru a-i trimite lui Marius dovada, suntem oameni de cuvant si credem pe cuvant!

SPOR.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde radur » 30 Iul 2008, 21:21

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
6. RaduR (Radu Razvan) - 100 lei

Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier

Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 21:21

Verga_cip: Ba eu cred ca trebuie sa se trimita dovada pentru bani. Pentru ca nu vreau sa aud discutii de genul: eu am trimis si nu ma vad pe lista; banii mei au ajuns in buzunarul lui marius. IN plus, daca sa zicem ca maine am dovada ca au fost virati 5 mil in contul meu dar datorita bancii acestia intarzie sa se regseasca in cont, PUN DE LA MINE 5mil si ma duc sa cumpar cele necesare. Atat timp cat eu strang banii, sunt obligat sa am si eu unele asigurari asupra donatiei. Daca cineva rupe de la el o suma de bani, cu siguranta reuseste sa scaneze o chitanta, sa faca un print-screen la o plata on line sau alte metode.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde monterey » 30 Iul 2008, 21:25

Marius trece-ma si pe mine cu 100 RON
suna-ma maine sa ne intalnim sau da-mi nr. tau de telefon
monterey
Incepator

Mesajde monterey » 30 Iul 2008, 21:31

De la nevasta mea 20 ron
monterey
Incepator

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 21:33

$1 scrie:$2e la nevasta mea 20 ron

deci te trec cu 120 de ron?
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde monterey » 30 Iul 2008, 21:39

Dap
Cam zgarcita de cand cu ala micu;)
O sa mai incerc sa strang maine de pe la cunoscuti...
monterey
Incepator

Mesajde mariuscociorva » 30 Iul 2008, 21:43

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
6. RaduR (Radu Razvan) - 100 lei
7.Monterey -120 lei

*Dupa ce faceti plata, va rog expediati dovada pe mail la: marius306@yahoo.com

IBAN: RO67 BRDE 410S V985 3398 4100[/quote]
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde aparaschivei » 30 Iul 2008, 21:55

sunt din bacau si stau la dispozitie eu si fordul meu pentru evenuale transpoare catre serbanesti.0744642334 costel.
ford mondeo turnier 18 TD an 95 Bacau
aparaschivei
Incepator

Mesajde ovibc » 31 Iul 2008, 07:24

Salut
particip si eu, si cu mijloc de transport(2-3 masini daca e nevoie) si cu bani...problema e ca duminica plec din tara, dar pana atunci va stau la dispozitie.ma putati suna la 0770034931, oricand
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital

Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale
ovibc
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale

Mesajde ionut_badescu » 31 Iul 2008, 10:26

Am niste haine de dat. Sunt noi dar nu-mi vin bine. Cum putem face sa ne intalnim si sa vi le dau?
Ford Fiesta 2006 1,4 TDCI 68CP 5 usi
ionut_badescu
Incepator

Maşina: FORD FIESTA 2006, 1.4 TDCI, 68 CP, 5 DOORS, GHIA
VIN: WF0HXXGAJH6Y00621

Mesajde bmarianr » 31 Iul 2008, 10:33

am transferat si eu in contul de la brd 150 RON
din pacate la transport nu am cum sa ma implic

eu chiar nu pot sa inteleg de ce oamenii nu mai au bucuria de a ajuta, de a darui
cand nu mai ai nimic, oricat de putin conteaza
haideti oameni buni, putem sa ajutam !
Fiesta ST - Atom Ant
http://www.clubul-auto.ro
bmarianr
Member

Maşina: Ford Fiesta ST 2007 2.0 150 CP

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum