Q-base.. cam ce legatura vezi tu intre initiativa de a ajuta niste oameni deznadajduiti si poza postata de tine ?!! Rugaminte mare la tine! Daca tot nu contribui cu nimic la ajutorarea respectivilor, mergi prietene in alta parte si prezinta-ti teoriile pe tema "Romanul - model de comportament in societate!" ! Nu e nici momentul, nici locul potrivit! Multumesc anticipat!
Sincer.. m-am saturat sa citesc tot soiul de postari de genul.. "Eu as ajuta dar nu dau bani ca ajutoarele sint furate de primarii", "Eu as da bani dar contul ala poate fi usor fraudat.." Acum nea "Q-bashe" care a gasit o poza pe net si ia in deridere necazul oamenilor si isi prezinta eseurile ilustrate despre sinistrati si comportamentul romanului in societate. Am oferit variante celor care au avut temeri in privinta acestei actiuni. Celui care ar da bani dar se teme ca datele contului fiind publice, ar putea fi fraudat i-am sugerat mandatul postal.. Credeti ca a mai dat un semn de viata?! NU.. Cel care se temea ca autoritatile vor fura ajutoarele, i-a promis Marius ca va da personal pachetele sinistratilor si va dovedi cu poze... A mai revenit sa contribuie si el cu ceva?!! NU! Liniste totala..! Dragii mei! Mai repet inca o data: nu va obliga nimeni sa dati! Daca vreti dati, daca nu nu e nicio problema! Dar nu postati scuze si motive ridicole motivind lipsa voastra de initiativa ca citeste o lume intreaga si va faceti de ris!
INSIST ca in ziua in care Marius va decide sa se mearga la cumparaturi pentru a achizitiona ALIMENTE, APA MINERALA, ETC sa veniti alaturi de noi! Sa punem umarul si la cumparat, si la carat, si la transportat, si la impartit pachetele sinistratilor! Asa e normal, asa e omeneste! In acest moment singurele 2 masini care vor fi folosite la transport sint ST-ul meu si MATIZUL lui Marius! Nu vad deocamdata cum vor incapea produse gen baxuri apa minerala in cele 2 masini.. ! Voi incerca sa rezolv transportul cu o dubitza, gratis, pe care o voi imprumuta pentru aceasta actiune.
Inainte de a posta va rog sa urmariti ultimele imagini din zona Saucesti - Bacau! http://www.protv.ro/stiri/social/sinist ... ruine.htmlO seara linistita tuturor!