de forbidden27 » 23 Aug 2008, 17:37
Un surdo mut se duce acasa dupa o zi grea de munca.Acasa il asteapta sotia in prag.Bun, se aseaza tipul la masa face semnul de papa, vine sotia, ii pune mancare;face semnul de baut, ii pune sotia vin in pahar;apoi pune mainile la gura in forma de romb si da cu limba, bun, se dezbraca fata dar, stupefactie, nu vroia asta...in fine neintelegand il pune sa scrie pe hartie ce vrea....la care mutul scrie "ai spalat renou'?"
========================================================================================================= Ce vrea un barbat sa auda de la o femeie..:-)
*Gicule,ce faci acasa asa devreme? Nu era vorba ca te duci la carciuma cu prietenii?
*Ce sexi esti cand esti beat
*Azi? Prefer sa vad cu tine fotbal decat sa merg la cumparaturi.
*Stii ceva? Hai sa facem abonament la Playboy.
*Gicule,vrei sa facem sex in trei ? Stii tu cu cine,Geta prietena mea cea sexy si cu sanii mari.
*Cocoselul lu' mama,stii ceva? Mama ta e mult mai simpatica decat mama mea...
*Hai sa mergem azi la plimbare,sa te uiti la poponetze de femei tinere.
*Alo,Gicutzule,eu sunt afara spal masina.
*Sunt asa bucuroasa ca ai timp sa te duci la meciuri cu prietenii Duminica.Ce pacat ca nu te duci si Sambata.
*Scumpule,fata vecinului se bronzeaza goala pe balcon.Vino repede sa vezi.
*Gicule,azi ma duc cu masina la reparat.
*Ce zici de asta, scumpete, sa luam un film bun la video,o lada de bere si o invit pe Geta la o tripleta?
*Scumpule ma gandeam ca eu castig bine pentru amandoi.Ce-ar fi sa-ti dai demisia si sa fii acasa cat e ziulica de mare?
*Ah ce vant ai tras, ce puternic. Mai poti sa tragi una, hai tigrule.
*Ghici la ce m-am inscris? La cursul de Yoga, ca sa pot in sfarsit sa-mi duc picioarele dupa cap.
*Stiu ca e mai stramt acolo, dar incearca , n-ai nimic de pierdut...
*Daca nu-ti fac o felatie acum, Gicule, mor, hai lasa-ma sa-ti fac..
===============================================================================================
Un doberman, un coker si un pekinez la veterinar. Dobermanul il intreaba pe coker:
- Pentru ce-ai venit aici?
- Eu musc tot: cearsaf, paturi, si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului. Am venit pt. injectia letala.
Pekinezul:
- Eu am venit pentru ca pis tot: patul, hainele si, cel mai, rau am facut pe locul unde dorm. Si am venit pt. injectia letala. Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman:
- Tu pentru ce-ai venit aici?
- Eu f** tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am f****-o si pe ea.
Cokerul si pekinezul:
- Si, injectie letala?
- Nu, am venit sa-mi tai unghiile.
===============================================================================================
Piranda se protapeste la Parpanghel:
- Mo, ca sa-mi dai ho suta de mii!
- Hai fa? Ce sa faci cu ho suta?
- Ca sa-mi iau porjartela.
- Ce-aia, fa?
- Lasa ca t-o arat dupaia. Marca banu!
Vine Piranda din tîrg si-l cheama pe Parpanghel în odaie, apoi ridica fustele. Parpanghel lesina. Intra Onu, tatal lui Parpanghel:
- Ce i-ai facut, fa, lu asta de l-ai dat pa spate?
- Ce sa-i fac, ba, i-am aratat porjartela.
- Ce i-ai ara tat, fa?
- Iote asta! Si îsi ridica iar fustele... Cade si Onu... Intra Baria, mama lui Parpanghel:
- Fa, fireai a dracului da tuta cu cine te-a adus aicea! Da ce e astia lati pa jos?
- Io nu stiu, fa, da ce-a cazut, ca io le-am aratat porjartela.
- Care, fa, porjartela, ia?
- Iote colea! Si salta iar cortina...
- Pai, fa, proasta dracu: clestisorii aia e pentru ciorapi, nu pentru buzili pi**ii
========================================================================================
O mâta si un cocos stau pe malu' lacului,mâta cade-n apa si cocosu' râde.
MORALA:when there's a wet pussy, there's a happy cock!
========================================================================================
Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american. asta o arunca pe neamt, asta pe evreu,
asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american. Asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru:
-Nu cumperi o omida?
Doi colegi stau de vorba:
- Ai auzit? a murit sefu'.
- Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
- De ce?
- Pai scria in anunt ca "odata cu el a murit unul Dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre..."
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-
-