$1 scrie:$2ai oameni buni, mai grav e ca se moare din astea!
Cosmine, daca dai in unu' cu dacie din 82 in lateral, chiar si in oras, cu 59 km/h, aluia nu-i sare aibagu' ..ii sar ochii!
Iar treaba cu prioritatea e ca-n bancu' ala macabru: "Aici zace Stamate...si-avea prioritate!!!"
Si ai dreptate, Cosmin., VITEZA UCIDE. Al dracu' link...ti se face paru' maciuca!
Poi și l-am pus io să-mi iasă în față când sunt la dooj` de metri de el și să-și dea ingheigi la warp 9 la aparatul ocular?
Perfect de acord cu faza cu Stamate, eu asta vroiam să accentuez, pun frână, dar cât naiba să frânez? Și cu cât să merg pe un bulevard ca să fiu sigur că nu-mi taie calea vreun tembel? Cu 40? 30? 20? 10? Pe jos?
Ceea ce mi se pare mai grav este că dacă eram pe 2 roți în momentele din săptămâna care a trecut, eram mort de 3 ori pe zi. Și justificarea majoră este "nu te-am văzut". E, cum naiba să nu vezi 1.5 tone de metal cu farurile aprinse că vine în linie dreaptă? Dar idiotul se uită până la primul stâlp, iese FIX pe banda ta (deși mai are 2 la dispoziție), apoi mai și frânează

Referitor la întrebarea ta, NU, nu a fost zi lăsată de la Dumnezeo în care să nu feresc vreun cretin. Că-i pieton kamikadze, că-i șofer tembel, că-i motociclist teribilist. Traficul a devenit o junglă, ieri 4-5 maimuțe de aurolaci aruncau cu pietre în mașini la Gara de Nord, prietena a primit câteva în botul mașinii. Frumos