Re: In sfarsit am revenit ...cu al meu TangoRedMondeo MK4
scuza-ma dar chiar ca ai fost tacanit 

Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-

Cornel001 - Membru Belit
- Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
- VIN: dealadecotnarisec

"sa-ti traiasca"

Am mai povestit ciudatenia ,....Toti cei care ma cunosc stiu ca am vrut culoarea panter black si eram nebun dupa culoarea asta.Dupa multe pareri deiverse cum ca ...se vad zgirieturile foarte tare pe negru,..jegul se vede rau ,...toate zgirieturile fine de la spalatorie se vad bine..etc...m-au facut sa renunt la culoarea asta,si am ales tot o extrema ...rosu
..Dar raman in continuare un fan al culorii ...panter black 

Evident nu ma doare burta sa verific presiunea cu manometru ...era vorba de comfort sa stau in masina si sa-mi vad pe calculator monitorizarea rotilor.Daca nu ma insel mai exista parca pe linga senzorii de presiune si cei de temperatura...Asta e ..E adevarat eu verific inainte de un drum mai lung presiune si nu numai .....numai ca in ultimele saptamani "vedeam" cum iese azotul din anvelope si nu stia nimeni de ce.Ceea ce ma mira e ca nici cei de la Ford cind mi-au umflat rotile nu si-au dat seama.Trebuie sa recunosc aici am fost putin dezamagit de ei.Oricum totul s-a rezolvat cu bine
Ce se intampla ca inebunesc .Aseara am dat 50 ron pe toata afacerea si acum la 18 ore scade iar pres.?