Re: 4 amenzi intr-o singura noapte !
Hai sa-ti raspund la tot ce ai scris si dupa aia te rog sa nu mai dai reply.
1. Adapteaza-te societatii in care traim, faptul ca n-o faci nu te face fraier ci te lasa in urma.
2.Vreau sa am limita de 300 pe cimp gol si 30 in cartier de copii si babe.
3.N-am omorit pe nimeni, deci comparatia e jenanta.
4. N-ai stat destul dincolo, n-ai intrat in contact cu "organul" care intii intreaba si dupa aia impusca. Mi se pare normal sa am posibilitatea sama apar/justific.
5.Vad ca , daca vrei, dai semne a intelege ce zic...
$1 scrie:$2$1 scrie:$2m spus eu ca nu-mi recunosc greseala ? Am gresit deliberat pentru ca am avut motive intemeiate si pentru ca nu riscam (probabil) viata nimanui la 2 noaptea in niste sate fara ciini! Atita proslaviti vestul si legile lui si nici jumatate din astia n-ati fost sa vedeti cum e acolo ! Chiar, de ce mai stati aici, sa ne educati pe noi ? Ia spuneti-mi citi aveti impresia ca politia chiar va protejeaza cind ei stau cu radarele la capatul satelor/oraselor, unde sint cel mult 2 hale de productie sau 2 stine si mai zic ca "vaaaai cite acidente mortale au fost..." , sau intre localitati sa te opreasca la 120 ... cind ai voie 90 ! Citi stau in oras sa vada cine circula pe linia de tramvai, sau parcheaza oriunde sau sa le ia taloanele alora cu "conserve" dar cu RAR la zi! Sau citi vin cind e un ambuteiaj datorat repararii nesfirsite a carosabilului? Mie mi-ar place sa fiu , de exemplu, politist rutier mobil cu masina civila care chiar sa dea amenzi justificate, nu de aia de lasa masinile pe marginea santului sa-ti dea impresia ca sint la datorie.
Asa ca lasati morala, ca legile nu sint facute sa nu le incalcam ci sa le respectam intr-o limita rezonabila. Mai putin si ma si faceati infractor ! Daca ei ma vor intreaba de ce am mers cu 100km/h , dati-mi voie sa intreb si eu de ce nu si cum m-au inregistrat ! Dar se pare ca pot face asta doar in instanta, pen'ca erau scumpe dom'le pozele ca sa le trimita si pe alea...
Ok, tu esti hotarat sa-ti faci legile cum vrei tu. Bravo tie! Un roman adevarat! Eu, pe de alta parte, is mai fraier...
Spune-mi te rog, cum anume stabilim ce inseamna sa respecti legea "in limite rezonabile"? Cine stabileste ce inseamna "limita rezonabila"?
Nu stiu de ce, dar am impresia ca si tipul acela cu Ferrari care recent a omorat un pieton in Timisoara, tot asa gandea. Probabil ca si lui manevra pe care a facut-o si viteza pe care o avea i s-au parut "in limite rezonabile", ca doar avea masina tare si faima de meseriash, nu cred ca l-a omorat cu intentie.
Si recent un BMW a omorat o baba chiar la mine sub geam pentru ca a intrat pe rosu in intersectie. Fac pariu ca si el s-a gandit ca e rosu doar de doua secunde, deci e inca "in limite rezonabile", nu cred ca a omorat-o cu intentie pentru ca nici macar n-o cunostea.
PS: Eu sunt singurul din topic cu "educatia". Ambele jumatati din mine au fost si au vazut cum e in "tarile civilizate". De ce nu am plecat dincolo? De fraier. N-am avut destul sange in instalatie sa ma despart de familie si prieteni.
LE: Pe de alta parte, sunt perfect de acord cu tine ca Politia nu face mare lucru pentru a spori siguranta traficului, ca de multe ori stau la panda cu radarul numai pentru a face ciubucuri, samd. Dar eu nu de Politie discutam.
-
lbanias - Member
- Maşina: Ford