Ford Focus Sedan Blue Ocean
), albastru ocean, echipare trend style+ senzori de parcare si alarma ("CADO! de la dealer"). E destul de vioaie atat pentru Bucurestiul nostru cat si extra urban. Un factor destul important in achizionare a fost si topicul lui adispan (RESPECT!) despre acest motor (bine "a mea nu e rosie si are prea multe usi" ca sa il citez).In aceasta perioada am trecut prin 2 peripetii destul de uratele (ambele in aceeasi zi "ceasul negru, pisica 13"). In prima ILDIKO (vine de la culoare care ni s-a parut noua ca ar semana cu indigo la inceput..acum ne-a mai trecut, dar numele a ramas) a vrut sa se imbete in ziua in care implinea o saptamana si s-a ales cu 5 litri de vin varsati pe mocheta din spate
. Precizez, pentru a nu avea vorbe, ca am dat de baut la toti colegii de munca, toate cunoastintele si un sfert din cartier
. Asta s-a rezolvat cu 50 de lei dat la spalatorie pentru spalat mocheta din spate. In fine a iesit si mirosul si tot...nu se mai cunoaste. A doua un pic mai traumatizanta pentru mine s-a petrecut in spate la Mall VITAn unde o vita s-a gandit sa lase o gagicuta sa iasa de la mall din parcare si a franat brusc in fata mea. Am reusit si eu sa franez fara sa intru in animal(btw: bune frane are "betivanca"), dar din spate era un micutz
camion care a franat maxim si el..dar s-a proptit in bara mea din spate. Credeam ca a sarit usa la portbagaj, m-am dat jos, imi tremurau picioarele, Ildiko nu avea absolut nimik decat un punctulet mic si alb...atat.
. M-am inchinat, i-am multumit lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat nimik si am plecat mai departe. Sper ca astea sa fie cele mai grave "incidente". In rest sunt super multumit de ea..ma duce unde am nevoie...e cumintica..bea benzina cam ca si vinul
...dar sa consideram ca e la inceput. Am parcurs pana acum 2800 km si tre' s-o duc la verificarea de 2500....Acum atasez cateva poze...nu sunt cine stie ce profesioniste (btw: alexandrusavu--marfa pozele ).
-

Daning - Member
- Maşina: FF 2 , 2007(04.2008), sedan, ocean blue,Trend Style B-98-EDC
- VIN: WF04XXWPD47P23775

) si de suport de numar....Pentru stickere m-am inscris pe lista..acum astept...Si eu ma tot uit prin oras dupa voi...nu prea v-am prins:P...dar e timp...
...btw merci de tip..sa strang bani..ca am inteles ca e 25 ron becul ala:))
, iar eu am "evoluat" observ de la incepator la "FORD FREAK" (desi, cred ca, Ford FREAK am fost de cand m-am urcat prima oara in masinuta
), braduti parfumati si...pai si cam atat:).