Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
09 Noi 2008, 11:40
ciupiti-l sa se trezesca
09 Noi 2008, 16:47
No comment.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

10 Noi 2008, 19:49
Show cu balerinele astea !!!
12 Noi 2008, 13:26
ce năroade...
12 Noi 2008, 21:45
acum am dat si eu peste acest topic.. muuult prea tarziu. am fost si eu la un meet cu ford-istii, anul trecut... eram la inceput si noi. am fost doar 4 parca, printre care il recunosc pe kugarth

. de atunci nu am mai ajuns la nicio intalnire. sper sa pot sa mai ajung si eu, daca ma primiti

sper sa pot sa imi fac timp sa ajung, deoarece am si servici (in ture) si sunt si ultimul an la facultate.

va salut pe toti

btw, masina din semnatura, adika fiesta, ca tot ziceati voi ca nu sunt fieste la intalnire
13 Noi 2008, 22:17
$1 scrie:$2cum am dat si eu peste acest topic.. muuult prea tarziu. am fost si eu la un meet cu ford-istii, anul trecut... eram la inceput si noi. am fost doar 4 parca, printre care il recunosc pe kugarth

. de atunci nu am mai ajuns la nicio intalnire. sper sa pot sa mai ajung si eu,
daca ma primiti :) sper sa pot sa imi fac timp sa ajung, deoarece am si servici (in ture) si sunt si ultimul an la facultate.

va salut pe toti

btw, masina din semnatura, adika fiesta, ca tot ziceati voi ca nu sunt fieste la intalnire
Salut Horatiu!
Pai cum adica "
daca te primim"? pai se poa'?

Te asteptam la intalniri daca reusesti sa-ti faci timp cu serviciul si facultatea
16 Noi 2008, 23:04
ia sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire?

Am auzit k s-ar strange mai multzi fordisti in Balsh decat in Craiova, pai cum vine asta???! Hai sa aratam si noi lumii k suntem si noi..cel putin
300
V-am salutat!
17 Noi 2008, 22:31
$1 scrie:$2a sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire?

Am auzit k s-ar strange mai multzi fordisti in Balsh decat in Craiova, pai cum vine asta???! Hai sa aratam si noi lumii k suntem si noi..cel putin
300
V-am salutat!
salut zino,
de ce esti suparat domne?

cati ati fost?
eu n-am putut veni vinerea trecuta pt ca am lucrat si am terminat tarziu,eram prea obosit si am ajuns acasa cand voi probabil comandati deja al doi-lea rand.sper sa vin vinerea asta.daca nu intervine ceva ma anunt de pe acum.
18 Noi 2008, 00:04
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire?

300
V-am salutat!
salut zino,
de ce esti suparat domne?

cati ati fost?
eu n-am putut veni vinerea trecuta pt ca am lucrat si am terminat tarziu,eram prea obosit si am ajuns acasa cand voi probabil comandati deja al doi-lea rand.sper sa vin vinerea asta.daca nu intervine ceva ma anunt de pe acum.

interveni ceva!!!

interveni un gand care trecu rapid prin capu meu...imi amintii ca vineri seara e meciu cu steaua buCUResti si ca am bilet cumparat la pachet inca de la meciu cu rapid.fratiorilor regret ca trebuie sa va pun pe planu 2 dar asta e,o iubesc pe STIINTA

trebuie sa fiu acolo sa vad cum o bate pe ciobanca aia de la buCUResti

poate mutam intalnirea?
18 Noi 2008, 07:34
Mai sorinaccio bine k imi adusasi aminte

si eu am bilet la meci tot asa luat cu pachetu' si din pacate si stefanlaza, soo..saptamana asta mutam sau amanam?Ce ziceti?
18 Noi 2008, 08:09
Amanam. Facem o saptamana de pauza ... condediu

Iar pentru meci: Hai baietii!!! Pe ei, pe ...
18 Noi 2008, 18:20
$1 scrie:$2manam. Facem o saptamana de pauza ... condediu

Iar pentru meci: Hai baietii!!! Pe ei, pe ...
:d PE EI DE STELISTI !!!! :d
18 Noi 2008, 20:28
$1 scrie:$2:d PE EI DE STELISTI !!!! :d
Fac pariu ca batem! Ii rupem. N-au nicio sansa! Le scoatem fotbalul din cap.
18 Noi 2008, 22:39
Domnu' Kugarth..da meci nu servitzi dumneavoastra?
20 Noi 2008, 08:20
Ba da, Zino, servesc ... numa' ca prefer sa-l servesc acasa cu un gin tonic in faţă, la caldurica, fara sa-mi scuipe cineva seminte-n ceafa, fara sa-mi maresc numaru' de injuraturi stiute ... si peste toate astea prevad si un meci plictisitor ... poate mai si da o ploicica ... deja ma simt mai bine ca-l vad acasa
20 Noi 2008, 11:23
raulee
21 Noi 2008, 16:52
Ne vedem vinerea viitoare sau azi pe stadion !
21 Noi 2008, 18:05
$1 scrie:$2e vedem (...) azi pe stadion !

Daca vedeti vreo camera de filmat intreptata spre voi, sa dati din maini si sa va agitati ... ca sa va vedeti azi pe stadion!
28 Noi 2008, 13:56
Gata concediu...
Gata meciurile pe stadion - i am batut si pe astia
NE VEDEM LA INTALNIRE !!
28 Noi 2008, 13:58
deci ne adunam, ne strangem, ne intalnim, ce facem?
28 Noi 2008, 17:27
Din pacate se pare ca nu ne adunam, nu ne intalnim, nu ne strangem nici saptamana asta! Concediul de odihna s-a terminat, deja intram in concediu fara plata.
03 Dec 2008, 10:53
se gaseste vreun fordist care sa faca rca-uri mai ieftine pt focus pe 2009? cred ca pe toti ne intereseaza subiectul...
08 Dec 2008, 21:21
cand va fi urmatoarea intalnire si unde --daca pot veni si eu -- pentru ca doar ce am intrat si eu in club ford si am luat o Fiesta din 2001 1.8 Tddi 75 cai; si am niste probleme cu ea(consuma cam mult) si poate ma puteti ajuta
multumesc
08 Dec 2008, 21:37
In principiu: Intalniri saptamanale CRAIOVA (VINERI ora 20:01 - BlueMoon - Brazda, langa Rafo)
Sigur ca poti veni, chiar te rugam sa vii... Daca ne intilnim vinerea asta? Nu stiu! Stai cu ochii pe forum!
09 Dec 2008, 08:18
Putem incerca ... dar din cate am inteles Stefan are toate weekend-urile ocupate pana la revelion ... deci el nu vine.
Cu Zino nu am mai vorbit din mileniul trecut ...
Mihai nu mai zice nimic.
Ionut a tot venit ca nu stia ca nu ne intalnim si nu are cont pe forum :d (sper sa-l conving sa mai vina

)
Hai sa incercam vinerea asta, vedem ce iese. Mi-e dor de voi!
11 Dec 2008, 22:16
Vinerea asta nu plec.... sunt in Craiova.
Daca se tine intalnirea sunt si eu prezent !!!
31 Dec 2008, 12:11
vineri pe 02.01.09 se baga cineva?
31 Dec 2008, 14:21
$1 scrie:$2ineri pe 02.01.09 se baga cineva?
Nu stiu daca pe 2 ne intalnim ... nu cred.
In seara asta vine cineva prin centru, la Prefectura? De pe la ora 23 ma duc acolo sa vad artificiile ...
31 Dec 2008, 14:31
hmm...poate.
07 Ian 2009, 19:38
LA MULTI ANI! la toata lumea
Ce ziceti, vinerea asta ne vedem si noi? Ca nu ne-am vazut de anu' trecut!

Ia sa vedem cine se anunta cine e disponibil cine nu cine e blocat cine e plecat?:))
Hai ca v-am pupat