Discutii libere/forum

NU MAI TINETI PDA HOLDER-UL PE BORD!!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: NU MAI TINETI PDA HOLDER-UL PE BORD!!!

Mesajde Atupi » 14 Aug 2008, 17:05

M-am intors dintr-un circuit prin Serbia-Croatia-Slovenia-Italia-Croatia-Bosnia-Serbia-Romania. Prima oara cand am inchis masina si asta involuntar a fost la intoarcere in Romania in benzinarie la Severin. De ce oare? :)
Nu mai vorbesc de faptul ca nu mi-am pus deloc problema cu ce am lasat la vedere sau ce nu.
Inclusiv Bulgaria imi inspira mai multa siguranta.
Ford Fiesta TDCI 2005
Atupi
Gold Member

Mesajde Chipu » 14 Aug 2008, 17:12

$1 scrie:$2-am intors dintr-un circuit prin Serbia-Croatia-Slovenia-Italia-Croatia-Bosnia-Serbia-Romania. Prima oara cand am inchis masina si asta involuntar a fost la intoarcere in Romania in benzinarie la Severin. De ce oare? :)
Nu mai vorbesc de faptul ca nu mi-am pus deloc problema cu ce am lasat la vedere sau ce nu.

Cred ca in Italia ai avut si noroc, ca expetii nostri veghiaza si mai mult acolo...
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde Cosmin. » 14 Aug 2008, 19:18

$1 scrie:$2-am intors dintr-un circuit prin Serbia-Croatia-Slovenia-Italia-Croatia-Bosnia-Serbia-Romania. Prima oara cand am inchis masina si asta involuntar a fost la intoarcere in Romania in benzinarie la Severin. De ce oare? :)

Aici deja exagerezi. Eu peste tot pe unde am fost am fost bolnav cu închisul mașinii. NU pot să te cred că tu ai lăsat mașinuța în centrul Italiei/Croației/bla descuiată, cu toate pe bord. Pur și simplu nu cred.

Cunosc un caz al unei familii care a făcut aceeași boacănă (deși ei zic că au încuiat-o) în Budapesta. Rezultat = mașina golită. De tot.

Nu vreau să te ironizez sau altceva, dar este pur și simplu absurd. După socoteala ta, producătorii de mașini ar trebui să facă automobile care nu se încuie pentru toate țările în afară de România. Come on... =))
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde ddwrc » 04 Sep 2008, 06:21

Iti raspund cu oarecare intarziere pt ca sunt nou in club. Imi pare rau pt ce ai patit si cred ca te-a revoltat foarte tare, ca sa nu mai vorbim de reparatii. Uite ce am patit eu:
Acum vreo 2 ani am vrut sa ajung la Moeciu cu preietena mea ca sa petrecem un weekend romantic. In Brasov am facut un stop ca sa vizitam Biserica Neagra. Am lasat masina (dacie pe vremea aia) pe o straduta din apropiere, am intrat in biserica, am vazut, am plecat si ajung inapoi la masina dupa vreo 45 de minute. Usille erau intredeschise, bagajele ioc, toate sculele (asa se merge cu dacia, cu atelierul dupa tine) lipsa, casetofon lipsa, etc, masina a fost bine curatata. Partea cea mai nasoala este ca mi-au luat si piese de sub capota (delcou, electromotor, bujii, etc, cabluri taiate frumos) asa ca am chemat tractarea si asa am ajuns din Brasov in Sibiu, unde locuiam atunci. Deci, vezi ca se poate si mai rau. Bucura-te ca Murphy!. Las la o partea povestea cu Politia (mai corect, Pulitia) care a spus ca, normal, eu sunt de vina pt ca am lasat bagajele in masina. Adica trebuia sa car dupa mine vreo 3 sacose mari. Traiasca! Traim in Romania. Salutari!
This is the beginning of a beautiful friendship
ddwrc
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta
VIN: WF0JXXGAJJBD00729

Mesajde Alma » 04 Sep 2008, 08:20

trebuia sa vizitati pe rand iar apoi sa impartastiti trairile :))
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde ddwrc » 05 Sep 2008, 13:29

Insane member, sa stii ca nu a fost chiar asa amuzant la momentul respectiv. Sper sa nu patesti si tu ceva similar. Cine rade la urma...
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Alma » 05 Sep 2008, 13:34

$1 scrie:$2nsane member, sa stii ca nu a fost chiar asa amuzant la momentul respectiv. Sper sa nu patesti si tu ceva similar. Cine rade la urma...
"Incepator" n-am vrut sa glumesc cu rautate sau intr-un fel in care sa te faca sa te simti lezat. Prefer sa ma amuz in loc sa injur autoritatile deoarece de acest lucru sunt satul ca probabil majoritatea romanilor :-"
Citeste posturile mele de pe la inceput si ai sa vezi cate din astea am trait ;)
Chiar si cu frigider furat din portbagaj ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde ddwrc » 08 Sep 2008, 17:30

Almanahe nu sunt suparat pe tine, doar pe situatie. Te salut!
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Alma » 09 Sep 2008, 09:30

Ma bucur sa aud asta. Peace ;)
1nsane Member

Mesajde papachitos » 11 Sep 2008, 20:11

deci cine are baterie noua ... buji ... si chestii de astea imp ii asteptam pe la bv ....
auzi e bine ca ai ramas si cu rotiile ca daca te lasau si fara ele? ce faceai ?
Ford Focus Zetec.
papachitos
Incepator

Maşina: Ford Focus 1999 1.6 74kW Zetec
VIN: B9125VMBrasovRSST

Mesajde BogdanF » 24 Sep 2008, 13:40

Daca hotul care sparge masini cand vede suportul de gps pe bord nu ar gasi din 10-20 de lovituri nici un gps in torpedou poate s-ar lasa de meserie, asa cand el din 2-3 lovituri pleaca cu un gps cred si eu ca nu rateaza nici o masina cu pda holder-ul la vedere. e partial si vina celor care isi tin gps-ul in bord
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde Tiry213 » 30 Sep 2008, 12:53

La mine a plecat cu o geaca :)) Nu a luat nici acte, nici tigari, nimic altceva. Oricum cred ca dupa GPS cauta.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde lucicop » 17 Dec 2008, 09:08

Salutare,

Se mai cauta PDA-urile prin bord ? :D Ca mi-am montat si eu suport de PDA, si mi-e lene sa-l dau jos de fiecare data... Si culmea, stau in Colentina, dar pana acum nu mi s-a intamplat nimic neplacut. Strategia pe care o abordez e sa las torpedoul deschis, ca sa vada "wannabe" hotul ca nu e PDA-ul acolo :D Si ma gandesc sa mai adaug o notita la geamul din dreapta: "Nu am nimic de valoare in masina" :D

Lucian
Ford New Focus Ghia, 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP
lucicop
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006, 1.6 Ti-VCT 115CP

Mesajde catser » 18 Dec 2008, 10:41

$1 scrie:$2Si ma gandesc sa mai adaug o notita la geamul din dreapta: "Nu am nimic de valoare in masina" :D

Lucian

asta imi aduce aminte de un banc : unui tip cu Dacia i se spargea periodic masina si i se fura radioul, pana cand s-a hotarat omul sa puna un bilet pe masina : "Nu am radio in masina" ; a doua zi nu mai gaseste masina, ci doar un bilet : "Nu e nimic, ii punem noi".... :D
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde mirch_bam » 18 Dec 2008, 11:39

Mie mi-e teama sa las pana si urmele de la ventuza, scot frumos un servetel si se sterg in 3 secunde. Oricum am holderul montat doar la drumuri lungi adica de 2-3 ori pe an si nu tin nimic de valoare in masina nici macar pentru 5 minute.
mirch_bam
Member

Maşina: Fiesta 1.25L 16v 75cp oct.2001

Mesajde dan16tone » 22 Dec 2008, 07:37

Eu am patito in Bulgaria mi s-au furat lamele de la stergatoarele de parbriz intro parcare si am asteptat la un magazin de specialitate auto vreo 4 ore sa le aduca din alt oras si cind colo mi-au adus alt model,apoi m-au trimes la vreo 40km unde acolo am gasit ca na era vreme ploioasa si nu ma puteam intoarce 300km fara ele numai zic japcarii la magazin mi-au cerut 80 leva pe un set adica 160 ron :D....dar zic merci ca mi-am gasit masina in parcare si nu m-am intors cu trenul

In alta ordine de idei atentie mare la politistii Bulgari sunt tare scirbosi cu Romanii retin permise de conducere mai fara motiv si va fii returnat in Romania in multe luni de asteptare au o birocratie mai mare ca a noastra
dan16tone
Incepator

Maşina: ford fiesta,tdci,2008,1399 - 50kw,standard
VIN: WFOHXXGAJH8R18115

Mesajde Tiry213 » 22 Dec 2008, 11:26

$1 scrie:$2n alta ordine de idei atentie mare la politistii Bulgari sunt tare scirbosi cu Romanii retin permise de conducere mai fara motiv si va fii returnat in Romania in multe luni de asteptare au o birocratie mai mare ca a noastra

Ai avut intamplari de genul asta sau din auzite? Pe mine m-au oprit de 3 ori in bulgaria si nu au facut nici o figura. Au vorbit frumos, unul chiar mai stia ceva romana.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde dan16tone » 22 Dec 2008, 14:01

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n alta ordine de idei atentie mare la politistii Bulgari sunt tare scirbosi cu Romanii retin permise de conducere mai fara motiv si va fii returnat in Romania in multe luni de asteptare au o birocratie mai mare ca a noastra

Ai avut intamplari de genul asta sau din auzite? Pe mine m-au oprit de 3 ori in bulgaria si nu au facut nici o figura. Au vorbit frumos, unul chiar mai stia ceva romana.

Personal am fost oprit o data cind veneam din Turcia la intrare in Bulgaria stateau la pinda intro cascada si na uitasem centura......au cerut 20 euro spaga......dar cineva care era cu mine in masina era tot politist dar Roman si az zis haide ca le arat eu legitimatia poate o tine si a tinut ma iertat dar cu o morala si un sictir de mai bine ma lipseam

Cit despre permis nu am patito pesonal dar cunosc un sofer de autocar care ia retinut permisul pentru viteza si a tot incercat sa negocieze cu ei la o spaga grasa si nu au vrut........dupa aproape 4 luni ia venit permisul in tara.......asa ca atentie.......si nu a fost el singurul cu aceasta problema
dan16tone
Incepator

Maşina: ford fiesta,tdci,2008,1399 - 50kw,standard
VIN: WFOHXXGAJH8R18115

Mesajde Bogdan Rusu » 22 Dec 2008, 14:56

Mie mi s-a intamplat altceva funny. Am lasat masina parcata seara (ce-i drept, cu geamul soferului spre trotuarul ingust de 1 m si care avea gard viu in partea ailalta) cu geamul soferului coborat complet si cu un Beltronics Pro RX65 montat :) Adica 850 RON. Si dimineata l-am gasit tot asa... M-a iubit Dumnezeu, cred ca dadeam in dambla. Si nu il aveam nici asigurat. Pe Focus tineam in permanenta detectorul la parasolar, dar aveam CASCO pe el... plateam cam 1.5 Eur/luna in plus.
2004 Brilliant Black 6 speed MT, 18'' AEZ Xylo Rims, K&N Drop-in Filter, Sparco Ring Steering Wheel, AFE Short Shifter, GTSpec Rear Strut Bar, Powerslot Cryo Slotted Front Brake Rotors, Front Rotary Crest, Fluid MS Rear Wing, RX-FX Fender Vents.
Bogdan Rusu
Ford Freak

Maşina: RX-8

Mesajde mirceatimis » 11 Ian 2009, 21:48

Chiar in dimineata asta am patit si eu o faza similara in Bucuresti, pe strada Nedeleanu Ion, la nr 14. Aveam ambii suporti lipiti de parbriz. La citeva masini distanta era un Pasat la fel, cu geamul dreapta fata spart si cu torpedoul deschis. NU avea ventuze si nici urme de ventuze pe parbriz. Probabil nici eu, nici celalalt nu avem zodii tocmai bune. Asta ie... Nu am casco ca n-am apucat sa inscriu masina, inca e pe numere germane. Intrebare: cam la ce suma sa ma astept pentru un geam de fata la un FF2 combi din 2006?
mirceatimis
Incepator

Maşina: Ford Focus 2
VIN: WF0WXXGCDW6J33411

Mesajde BogdanF » 13 Ian 2009, 09:25

eu am dat 260 ron pe geam si montaj
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde iionutg.jj » 02 Feb 2009, 20:56

Am patit si eu una nasoala, acum 2 ani la Bulgari.

Am fost "o tura" prin Nisipurile de Aur. Am parcat masina pe strada, in parcare. (erau mai multe locuri, semnalizate prin intermediul indicatoarelor si marcajelor). PDA Holderul ... bineinteles ca l-am lasat pe bord. PDA-ul in buzunar, la purtator. Masina am parcat-o pe la 5 dupa-amiaza.

Pe la 1 noaptea, cand m-am intors la masina. SURPRIZA !. PDA Holder-ul nu mai era. De fapt, nu mai era nici masina. :-O

Frumos mod de a-mi fura PDA Holder-ul ... mi-am zis...
De fapt, ca sa fiu sincer, m-am cam speriat cand n-am mai gasit masina. Plus ca ... e cam greu sa te intelegi cu Bulgarii. Nu prea le au cu engleza. Politaii nu stiu deloc engleza. (cred ca nici la noi nu stiu prea multi).

Dupa vreo 2 ore, si vreo 150 de euro cheltuiti, am gasit masina intr-un parc cu "masinile ridicate". Mi-au spus ca imi trebuia aprobare de la hotelurile invecinate ca sa parchez in parcarea de pe strada. Si... taximetristul care m-a dus acolo (am platit 50 euro pentru vreo 3km parcursi :-O ) mi-a spus ca am avut noroc ca nu mi-au retinut permisul. M-a invatat sa introduc 50euro in talonul masinii, si sa i-l dau politaiului atunci cand mi-l cere.
iionutg.jj
Incepator

Maşina: Ford Focus II, Trend Champions League 1.6

Mesajde iionutg.jj » 02 Feb 2009, 21:06

Acum vreo luna mi-am schimbat detectorul de radare.
Pentru ca eu mi-am luat unul mai bun, i l-am dat lui tata pe cel vechi.

Saptamana trecuta, i-au spart masina si i-au furat detectorul de radar. Mentionez ca era o porcarie de detector. A fost aprox. 150ron cand l-am cumparat, acum vreo 2 ani (la scurt timp dupa ce s-au legalizat).

Ulterior tata a aflat ca, in urma cu o luna, un coleg de servici a ramas fara detector exact in acelasi mod. Atat tata cat si colegul lui au Logan. Hotii nu au spart nici un geam. Au fortat yala de la usa din dreapta cu o surubelnita. La tata au rupt-o. Masina a fost parcata in zona cu trafic. Spargerea a avut loc ziua. Alarma la masina s-a activat. Atunci cand alarma se activeaza si nu este oprita din telecomanda, suna 3 minute fara oprire. Nimeni ... nu a intervenit. In plus, masina lui tata are si senzor de perimetru. (daca se apropie cineva de ea, suna (foarte putin) alarma).

Concluzie ? Cu sau fara alarma ... hotii tot isi fac meseria. Indiferent de valoarea "capturii", tocmai pentru ca dureaza doar 1 minut, hotii fura orice. Cine n-ar vrea sa castige minim 50-100ron intr-un minut?
iionutg.jj
Incepator

Maşina: Ford Focus II, Trend Champions League 1.6

Mesajde BogdabB » 02 Feb 2009, 22:45

mi s-a intimplat si mie, acum o saptamina.
Locul - Militari, Uverturii
Geam dreapta fata spart, torpedoul rascolit, suportul de pda dat jos din bord(daca nu am gasit topicul mai din vreme !?!?!) :-t .
Insa nu au luat absolut nimic, probabil ca au vrut numai PDA-ul, detectorul de radar e unul destul de slabut si nici diversele incarcatoare de telefon nu i-au interesat.
La Politie, pentru ca nu au furat nimic, m-au trimis la asigurator. Intre timp a mai aparut unul, tot din zona, insa la el au gasit ceva de luat. Chestia este ca mi-a stricat toata ziua, noroc cu baietii de la CSD ca au mai avut pe stoc un geam. Si ei spuneau ca au venit destul de multi in ultima perioada.
Asa ca aveti grija ce lasati la vedere si sa aveti noroc !
Ford Focus Trend CL Wagon 2006 1.6 TDCi 109CP
BogdabB

Maşina: Ford Focus Trend 1.5 EcoBoost 150 CP

Mesajde Sebas » 02 Feb 2009, 22:58

sorry fratilor..da e Bucuresti .. ce bine ca stau in Oradea ... sincer ..aici sunt rare astfel de chestii .. fara suparare dar aici .. hotii sunt chiar f putini ... si nue ca in jungl voastra ... si daac sunt ..aia sunt tiganii .. Desi imi place Bucurestiul ca oras.. nu as sta acolo nici pentru vila cu piscina si 3 mondeo noi noutze.. si vb pe bune

numa bine ... vrumm vrummmm
Sebas
Incepator

Maşina: Ford Focus an fab. 2005 , 1.6 benzina 6 airbag , oglinzi geamuri electrice , A/C, abs , cd player

Mesajde tomcatmouse » 11 Feb 2009, 16:10

$1 scrie:$2orry fratilor..da e Bucuresti .. ce bine ca stau in Oradea ... sincer ..aici sunt rare astfel de chestii .. fara suparare dar aici .. hotii sunt chiar f putini ... si nue ca in jungl voastra ... si daac sunt ..aia sunt tiganii .. Desi imi place Bucurestiul ca oras.. nu as sta acolo nici pentru vila cu piscina si 3 mondeo noi noutze.. si vb pe bune

e lasa ca nu esti in alta tara .....ci doar ca la voi hotii nu prea au ce fura ;)

bafta!!!
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde Tiry213 » 18 Feb 2009, 15:10

$1 scrie:$2orry fratilor..da e Bucuresti .. ce bine ca stau in Oradea ... sincer ..aici sunt rare astfel de chestii .. fara suparare dar aici .. hotii sunt chiar f putini ... si nue ca in jungl voastra ... si daac sunt ..aia sunt tiganii .. Desi imi place Bucurestiul ca oras.. nu as sta acolo nici pentru vila cu piscina si 3 mondeo noi noutze.. si vb pe bune

Asa si.... ? Te-ai gasit sa te lauzi aici ? :-t
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde ionutatv » 20 Mar 2009, 20:01

singura diferenta dintre hotii de bucuresti si cei de provincie este faptul ca cei din provincie nu se incurca cu lucruri marunte- ori iti ia masina ori nimic ;) =))
cu stima, ionut
ionutatv
Incepator

Maşina: mondeo,2,0. tdci,96kw
VIN: wfoxxgbbw2y867898

Mesajde Ursul_bizantin » 17 Mai 2009, 20:28

Salut, acum vreo 2 luni am patit o faza tare, l-am dus acasa pe un coleg de munca noaptea pe la 12, cand am ajuns la el acasa l-am rugat sa verifice daca a uitat ceva prin masina (are obiceiul de a uita tot felul de lucruri) si incepe omu' sa se caute si zice "baaahh portofelu', bine ca mi-ai zis" si incepe omu' sa caute prin masina si prin fata si pe bancheta din spate si nu gaseste nimic, ajungem la concluzia ca portofelul a ramas la munca.... dar, in timp ce cauta portofelul a scaptat telefonul pe bancheta din spate si uita sa incuie si usa, a doua zi eu am ramas acasa si a luat taicamiu masina evident a uitat fata la cd in masina, descopar a doua zi de dimineata ca mai era cd-playeru in masina desi era aprins (dar tat la minim sa nu deranjeze), la munca aflu ca am avut si un tel in masina la vedere si nu s-a sinchisit nimeni sa intre desi portiera din spate era deschisa, acum ma gandesc ca am fost norocos ca nu au spart dobitocii geamul din fata fara sa stie ca e deschis in spate.... deh unii mai au si noroc
Bafta
Sierra '85 2L 105cp - din ce in ce mai bine -

"Cinstit si sarac" una din ele cel putin :D
Ursul_bizantin
Incepator

Maşina: Ford Sierra '85 2L 105cp

Mesajde Alen » 18 Mai 2009, 17:25

ti-a trecut glontul pe la ureche... :))
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum