Am patit si eu una nasoala, acum 2 ani la Bulgari.
Am fost "o tura" prin Nisipurile de Aur. Am parcat masina pe strada, in parcare. (erau mai multe locuri, semnalizate prin intermediul indicatoarelor si marcajelor). PDA Holderul ... bineinteles ca l-am lasat pe bord. PDA-ul in buzunar, la purtator. Masina am parcat-o pe la 5 dupa-amiaza.
Pe la 1 noaptea, cand m-am intors la masina. SURPRIZA !. PDA Holder-ul nu mai era. De fapt,
nu mai era nici masina.
Frumos mod de a-mi fura PDA Holder-ul ... mi-am zis...
De fapt, ca sa fiu sincer, m-am cam speriat cand n-am mai gasit masina. Plus ca ... e cam greu sa te intelegi cu Bulgarii. Nu prea le au cu engleza. Politaii nu stiu deloc engleza. (cred ca nici la noi nu stiu prea multi).
Dupa vreo 2 ore, si vreo 150 de euro cheltuiti, am gasit masina intr-un parc cu "masinile ridicate". Mi-au spus ca imi trebuia aprobare de la hotelurile invecinate ca sa parchez in parcarea de pe strada. Si... taximetristul care m-a dus acolo (am platit 50 euro pentru vreo 3km parcursi

) mi-a spus ca am avut noroc ca nu mi-au retinut permisul. M-a invatat sa introduc 50euro in talonul masinii, si sa i-l dau politaiului atunci cand mi-l cere.