Alliance Auto spune ce ai pe suflet
M-am dus sa-mi fac revizia de 60.000 km la ei. A durat de la 6 seara pana pe la vreo 8. Mi-am luat masina ... cu incredere..ca nu am fost la orce mecanic de cartier ci la o reprezentanta Ford. Nu m-am gandit o secunda ca mi-ar putea lipsi ceva din masina. Dupa 2 sapt mi s-a terminat solutia de parbriz si am deschis capota sa-i pun solutia. Atunci am descoperit ca ramasesem fara capacul ce mascheaza motorul.
Cand m-am dus la ei...au fost cateva ore in care eu incercam sa-i conving ca am avut capac de motor iar ei imi spuneam ca ford focusurile cu motorizare 1.6 nu au acest tip de capac. Mi-au aratat zeci de masini ca vin din fabrica fara acest capac. Un singur mecanic de la ei a recunoscut ca se poate pune optional...iar masina mea avea capac pus optional...problema e ca fusese pus de proprietarul care a avut masina inaintea mea. Am incercat sa le explic ca nu sunt singura care a vazut acel capac..l-a vazut si fratele meu si prietenii care mi-au vazut masina...dar bineinteles nu au recunoscut ca pe masina mea a fost capac.
Un mecanic de acolo..mi-a zis ca mananca capacul ala, daca ii arat ford focus cu motor de 1.6 pe benzina cu capac. Eu vad ca se vand si pe net astfel de capace deci respectivul cred ca are multe capace de mancat.
Le-am cerut sa vad inregistrarea de pe camera din service din ziua respectiva.Mi-au aratat ca ultima inregistrare pastrata e cea cu o sapt inainte..iar eu fusesem la ei cu doua sapt inainte. M-au intrebat de ce nu am venit mai devreme..si le-am spus ca am facut greseala sa am incredere in ei si sa nu verific motorul dupa ce am plecat de la ei..iar solutia de parbriz mi s-a terminat dupa 2 sapt.Le-am explicat ca nu ma intereseaza capacul ala ca valoare...poate au uitat sa-l puna..dar ma deranjeaza gestul in sine...si faptul ca imi las masina cu incredere la o reprezentanta Ford si apoi imi dau seama ca imi lipseste ceva de la masina.
Oricum eu nu renunt si o sa incerc sa le dovedesc, dand de propietarul de dinainte, si poate mai pastreaza el factura capacului...dar daca nu pot dovedi, eu stiu f bine ce am avut pe masina si ceea ce am vazut si eu si altii, de zeci de ori pe masina mea.
Directorii de acolo si cei de la Relatii cu Clientul...s-au purat frumos..nimic de zis...dar vroiau dovada....normal pana la urma..isi cred personalul lor..dar nici eu nu sunt o persoana care sa se fi trezit intr-o noapte cu pretentii sau iluzii de capac de motor.
Oricum mi-am pierdut increderea in service-ul de acolo...si nu stiu daca imi mai pot lasa vreodata cu incredere masina in vre-un service :-(
- Ghiulnaz
- Incepator
- Maşina: