Pai si la mine tot o "muscatura de cascaval" a fost, am vazut indicatorul de depasire interzisa cand eram in drept cu papucul. De vorbit am vorbit foarte frumos cu ei, mi-am recunoscut vina, le-am zis ca soseaua era fara curba, fara trecere de pietoni marcata, nici nu banuiam ca in portiunea aceea e posibil sa fie linie continua, e o portiune in care poti face greseala asta neintentionat. Nu va spun ca l-am si vazut pe cap de creta in intersectie, erau vreo 300 de metri pana acolo.Si mai ales ca pe sosea eram doar eu si papucul, nu am periclitat traficul sau siguranta altora cu absolut nimic.Consider ca a fost o fapta pt care intr-o tara civilizata iti luai cel mult un avertisment. Le-am zis sa imi faca proces verbal pt altceva, centura, vorbit la telefon, ei nu si nu. Chiar mi-au zis ca citez:"ieri i-am luat permisul tot aici si tot pt depasire pe linie continuua lui Huidu de la Prima TV si vreti sa va iert tocmai pe dvs? ":-O

Pana la urma i-am lasat sa faca ce vor ei, oricum in saptamana dupa incident plecam pt o luna la serviciu in Nigeria, practic suspendarea ma afecteaza exact 6 zile. Le-am zis sa imi dea dovada de circulatie numai pt 5 zile, nici macar asta nu au vrut, tot 15 zile au trecut acolo.
Referitor la faptul de a nu prezenta actele, ei nu iti pot intocmi nici un fel de proces verbal fara sa ai la tine CI si permisul, doar pot urma calea ca si cu camerele radar, se trimite instiintare proprietarului autoturismului si trebuie sa comunici cine a condus autoturismul nr.... in data...., apoi in baza celor declarate de proprietar se intocmeste proces verbal si etc....
Sau daca vor sa faca proces verbal dupa datele care i le dau eu, is their choice....

. Nu sunt genul care face de-astea, dar unor capete de creta care se cred buricul pamantului chiar se merita sa le faci asta.
Toate astea se trimit prin posta recomandat, dar stiti ca in cazuri de-astea recomandatele ajung foarte greu la destinatar