In continuare consider ca Brasovul este cea mai buna locatie pentru intalnire ( nu degeaba a fost aleasa si de Kia - si in felul asta le-am putea arata la ei acasa cati suntem noi

.
Argumente in continuarea celor expuse mai sus in topic:
- 5 rute majore si 3 secundare de acces rutier spre Brasov

- cateva (73)

locatii de cazare dupa posibilitatile fiecaruia avetzi si preturi si telefoane pentru rezervari - se observa din start ca preturile sunt mai atractive decat in Tg-Mures.
http://www.ghid-brasov.ro/index.php?cid=13 - cam asa arata traseul pentru defilare
http://mybrasov.eu/zoriloruranus.htmlCamera live cu o portiune de unde se poate pleca in defilare ( in plan indepartat pe ambele parti sunt 6 parcari - carrefour - bricostore - practiker - kaufland - selgros - metro, capabile sa ne gazduiasca pe toti arenjatzi frumos pentru poza " ca nu suntem gramada de vite" - asta daca vretzi sa da-ti bine pe sticla - posibil chiar in toata lumea)
- atat timp cat cei de KIA au reusit sa faca intalnirea la Brasov nu cred ca vom intampina nici noi probleme din partea autoritatilor
- cei care vor sa ramana mai multe zile au reale posibilitati de distractie si turism.
Daca nu v-am convins deja

asta e

... ramane pe Tg-Mures si vom trage invatamintele din respectiva intalnire

.
Propun sa luam legatura cu vreun post de radio local\national sa ne organizeze o scena pe care sa ne spuna cateva vorbe autoritatie locale, administratori forumului, persoana de la guinnes book daca e cazul. Se pot inmana si niste diplome membrilor si organizatorilor pentru: cel mai activ forumist, cea mai veche masina, cea mai puternica, userul cu cele mai multe masini ( HAI SILEE

) etc. Numai in acest fel vom atrage sponsori si evenimentul v-a fi mediatizat corespunator si bineteles reducerea la cazare v-a fi mult mai consistenta datorita reclamei.
Azi voi contacta si patroni Complexului Cheile Gradistei din Moieciu sa vedem cam la ce preturi ne-ar putea gazdui pe toti.
Sper ca nu v-am obosit cu postul meu

.