cred ca unii dintre noi nu inteleg sau nu vor sa inteleaga motivele expuse mai sus de organizatori. am rugamintea de a citi
topicul acesta in care se fac anunturile oficiale pentru intilnire.
pina acum in topicul discutiilor pe marginea intinlirii nu s-a venit cu nici o propunere concreta, oferta viabila sau macar orientativa in care sa se tina cont de conditiile minime:
- logistica: cazarea pe durata a 2 - 3 nopti a circa 240 de persoane;
- organizatorica: inchiriere zona parcare, zona defilare, zona demonstratii + aprobari autoritati locale;
- financiara: costuri concrete ale cazarilor, meselor, etc;
- contactarea sponsorilor, media, etc;
sintem interesati sa aflam daca in conditiile
actuale aveti conexiuni care sa ne poata ajuta in expunerea evenimentului, aveti propuneri de sponsorizare sau puteti ajuta la organizarea evenimentului.
asa cum am mai explicat:
- pe 15 martie vom incepe sa stringem banii pentru achitarea cazarilor si a mesei festive;
- pe 1 aprilie se semneaza contractul cu furnizorul de servicii;
- pe 15 aprilie se achita contravaloarea cazarilor;
- pe 1 mai ne vedem la Tg. Mures - este un lucru stabiulit deci nu are sens sa mai fie dezbatut;
- cine poate si vrea sa vina, vine, cine nu...o sa ne para rau si o sa ii para rau ca nu a participat.
- nu putem sa ii multumim pe toti si mereu vor exista persoane care vor fi avut alte dorinte si alte idei...de cele mai multe ori dupa razboi;
- multumesc celor care ne ajuta si ne-au ajutat in organizarea acestui eveniment;
- salut ideile venite aici cu afise, bannere, coloane, etc;
- anul viitor vom copta citiva dintre cei nemultumiti in comitetul de organizare pentru a-i vedea la treaba nu la vorba;
haideti sa tratam cu seriozitate acest eveniment si sa nu ne mai punem dandaratelea, sa incercam sa fim pozitivi si sa incercam sa ne implicam in activ in organizarea lui nu sa stam ca babele pe la colturi si sa circotim.
multumesc.