Re: Mi s-au furat banii din card !!
Placerea a fost de partea mea.
Dupa cum ai vazut nu numai eu folosesc aceasta metoda, ca acum eu am fost primul care a postat-o e alta mancare de peste... asa ca nu-i nevoie de cinste.
Ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine si ca ti-ai tras invatamintele din toata aceasta poveste. Totodata sa speram ca vor mai vedea si altii acest topic si se vor pune, pe cat posibil, la adapost fata de astfel de practici
PS: Tu, shine ai stiut de ce nu-l ajuti... ca nu ti-ai fi putut ridica premiul

Dupa cum ai vazut nu numai eu folosesc aceasta metoda, ca acum eu am fost primul care a postat-o e alta mancare de peste... asa ca nu-i nevoie de cinste.

Ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine si ca ti-ai tras invatamintele din toata aceasta poveste. Totodata sa speram ca vor mai vedea si altii acest topic si se vor pune, pe cat posibil, la adapost fata de astfel de practici

PS: Tu, shine ai stiut de ce nu-l ajuti... ca nu ti-ai fi putut ridica premiul

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
-
Alma - 1nsane Member
- Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw