ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Mi s-au furat banii din card !!

24 Mar 2009, 13:29

Placerea a fost de partea mea. :D
Dupa cum ai vazut nu numai eu folosesc aceasta metoda, ca acum eu am fost primul care a postat-o e alta mancare de peste... asa ca nu-i nevoie de cinste. ;)
Ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine si ca ti-ai tras invatamintele din toata aceasta poveste. Totodata sa speram ca vor mai vedea si altii acest topic si se vor pune, pe cat posibil, la adapost fata de astfel de practici :)

PS: Tu, shine ai stiut de ce nu-l ajuti... ca nu ti-ai fi putut ridica premiul :-"

24 Mar 2009, 13:35

hai, acum recunoaste Almanahe ca ti-am trimis pe PM tot ce ai postat tu, ca sa ma asigur ca nu stai pe uscat la Tg Mures...

24 Mar 2009, 13:44

[-X [-X [-X [-X [-X [-X

24 Mar 2009, 14:16

In afara de acest forum , eu cu orice ocazie: prin mess , telefon etc. ,
am atentionat prietenii/cunoscutii sa fie f.f. atenti ca sa nu pateasca ca si mine, am
creat chiar o "psihoza" printre ei :D , multi si-au facut depozite in banci chiar si
cu sume mici , de genul 2-3000 lei.
Adevarul e ca trebuie sa luam atitudine fata de aceste practici facute de netrebnici care
evita munca pt. a castiga bani usor , nu mai vorbesc de atacul la "intimitatea" fiecaruia , eu
unul , de atunci , nu mai tin cardul la mine, ci il las acasa :) .

10 Apr 2009, 11:42

http://www.ziare.com/Cum_va_recuperati_ ... 15506.html
Răspunde