doamne ce serate faceam vara," la monument ".. erau 2 chitaristi, si noi corul "bocitoarelor"... la fel cum spunea bibanu... cantam iris, compact, phoenix, holograf, din cenaclul flacara eram cei mai campioni..

.. ce vremuri.. ne prindea si 7 dimineata cantand
de zdranganit, la inceput am vrut vioara.. imi placea si imi plac teribil violonistii.. era un nene batran ( la vreo 80 si ceva de primaveri) si cand punea mana pe arcus, se facea pielea ca de gaina pe tine.. si ascultai muzica viorii cu zambetul larg pe buze.. vioara pe la 12 ani
apoi pt ca "nenea cocora" s-a imbolnavit am avut un alt profesor si am renuntat ca nu imi placea figura lui..
am incercat trompeta pe la 13 ani jumate.. si exersam cu o fanfara.. ce imi placea la nebunie..
iar pe la 15 ani am descoperit chitara in casa si singur dibuisem ceva acorduri.. dar buricele degetelor m-au lasat pagubas..

si m-am rezumat a fi bass sau bariton-in caz de urgenta la corul bisericii, si ce imi placea, ca devenisem baza la "basi" si eram "pe felie" tot timpul:)) adica nu de umplutura.. (initial incepusem ca si tenor

).. vibratia muzicii isi spune si acum cuvantul, pentru ca ne intalnim din cand in cand si "incingem" niste "concerte" de moare ursul

... la umbra marelui urs..
ce timpuri..