Re: Intalnire Baia Mare MAI
$1 scrie:$2u as avea vreo 2 propuneri, pentru o colaborare, pe care ii si cunosc, dar pentru asta nu prea stiu exact ce poate oferi asociatia. Un service si o spalatorie(toti trebuie sa ne reparam masinile, si toti trebuie sa le si spalam
bogdan, Asociatia nu poate oferi prea multe chestiuni - parteneriatele sunt o idee relativ noua
ca principiu, pentru a putea beneficiar de parteneriatele incheiate de Asociatia ClubFord, trebuie sa fii Membru al Asociatiei - se plateste taxa respectiva, se emite un card, cu care faci dovada de membru; presupun ca, in afara de cristi_k1, nu mai sunt alti membri in Baia Mare (nici eu nu sunt membru, de altfel)
pe de alta parte, ce motive ai acum sa devii membru? e un mic cerc vicios...

oricum, trimite-i lui cristi_k1 datele de contact ale firmelor respective, ca sa se poata discuta cu ei
cristi_k1, propunerea mea este sa pastram locul de intalnire constant; nu ne opreste nimeni sa ne organizam intr-un alt fel pentru seara respectiva sau sa se faca o intalnire de weekend; e bine sa ramana un punct de reper constant, pentru ceilalti posesori de Ford din oras
cristi_k1, felicitari pentru ungerea pe post

-
dbodarnea - Gold Member
- Maşina: Ford Fiesta, 2006, 3 usi, bleumarin, 1.3, 44 kW