Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire Baia Mare MAI

10 Mai 2009, 21:14

$1 scrie:$2u as avea vreo 2 propuneri, pentru o colaborare, pe care ii si cunosc, dar pentru asta nu prea stiu exact ce poate oferi asociatia. Un service si o spalatorie(toti trebuie sa ne reparam masinile, si toti trebuie sa le si spalam

bogdan, Asociatia nu poate oferi prea multe chestiuni - parteneriatele sunt o idee relativ noua

ca principiu, pentru a putea beneficiar de parteneriatele incheiate de Asociatia ClubFord, trebuie sa fii Membru al Asociatiei - se plateste taxa respectiva, se emite un card, cu care faci dovada de membru; presupun ca, in afara de cristi_k1, nu mai sunt alti membri in Baia Mare (nici eu nu sunt membru, de altfel)

pe de alta parte, ce motive ai acum sa devii membru? e un mic cerc vicios... :)

oricum, trimite-i lui cristi_k1 datele de contact ale firmelor respective, ca sa se poata discuta cu ei

cristi_k1, propunerea mea este sa pastram locul de intalnire constant; nu ne opreste nimeni sa ne organizam intr-un alt fel pentru seara respectiva sau sa se faca o intalnire de weekend; e bine sa ramana un punct de reper constant, pentru ceilalti posesori de Ford din oras

cristi_k1, felicitari pentru ungerea pe post =D> =D> =D> ca sa stie toata lumea, e reprezentant regional pe Baia Mare, asa ca... dati-i de lucru :D

10 Mai 2009, 22:18

Oameni buni.
Chiar daca nu se face niciun parteneriat este de ajuns sa ne cunoastem noi. Daca te duci la Agastia si iti vede autocolantul Club Ford nu te taxeaza? Sa fim seriosi, banii au prioritate tot timpul. Eventual daca pe viitor vom face o "parada" poti cere cuiva ceva si noi vom pune pe masini ceva legat de firma respectiva, dar pana atunci cele putem oferi noi sau asociatia. E lucru bun ca exista sa nu se inteleaga gresit punctul meu de vedere, chiar foarte bine dar in timp vom gasi ceva modalitati de a face parteneriate. Pana atunci trebuie sa ne intalnim. Avem si noi 2 intalniri si vrem sponsori? Pentru inceput daca tot ne intalnim langa biserica am putea incepe cu o "sfintire" de masini.

10 Mai 2009, 22:43

Da...intr-adevar am fost numit reprezentant regional in Baia Mare (mai multe responsabilitati :D) deci se pare ca eu voi fi persoana de contact si reprezentantul vostru la noi in oras. Sper sa nu va dezamagesc si am sa imi dau toata silinta in a face asociatia si clubul Ford cunoscuta la noi in oras. Pentru orice nelamuriri, probleme sau idei nu ezitati sa ma contactcati. ;)

Remus...ai dreptate. Inca nu putem face nimic...si nu ne putem gandi la parteneriate. Intai trebuie sa formam un colectiv unit si oamenii ar trebui sa se inscrie incet incet in asociatie. Doar asa vom putea cere ceva de la ei...altfel nimeni nu iti da nimic.

Este bine ca ne gandim la asa ceva....dar sunt doar planuri de viitor...ce sper ca intr-o zi sa rausim sa le punem in practica. Eu sincer acum ma concentrez in adunarea cat mai multor membrii si ma gandesc la modalitati cum sa ne facem reclama pentru a atrage alti posesori de forduri in club. Trebuie timp si rabdare.

In alta ordine de idei va rog sa va expuneti optiunea in legatura cu ce ati vrea sa facem la urmatoarea intalnire. :-"

11 Mai 2009, 08:37

membru al asociatiei o sa fiu, deocamdata finantele is mai rasfirate.
ma gandeam pentru moment, avand in vedere ca virgula cunosc ceva persoane prin oras, sa mergem sa vorbim cu ei, si vedem, poate obtinem noi pentru noi o reducere, daca mergem mai multi. ii doar o parere, si cred ca la spalatorie s-ar putea vorbi, doar ca fiecare are spalatoria favorita. era doar o parere.

11 Mai 2009, 08:49

Bogdan nu e nici o problema....paerile de genul sunt chiar binevenite. Problema e ca trebuie discutata chestia asta la o intalnire de fata cu toata lumea. Daca vrem sa mergem sa discutam pe undeva de reducere sau ceva in genul trebuie sa fim cativa. Deci ideea e sa fim macar 20 de insi care sa doreasca acelasi lucru. Alftel daca te duci asa in 2-3 persoane nime nu se uita la tine.

11 Mai 2009, 10:00

normal. eu mi-am expus ideea, vorba aia, cine vine cu idei, ii idi.t :D

11 Mai 2009, 11:04

Si mie imi place ideea ta bogdan radu si daca mai sunt si altii pentru, cred ca am putea sa facem si propuneri cu spalatorii, service-uri, magazine, etc de care am fost multumiti. Astfel la urmatoarea intalnire am avea si pentru ce vota.

11 Mai 2009, 13:23

Eu zic sa votam intai pentru ce doriti sa facem la urmatoarea intalnire. Eu votez ca in weekendul 30-31 luna asta sa iesim la o iarba verde sa bronzam Fordurile :D. S-a vehiculat ideea sa iesim la o iarba verde sau sa iesim in afara orasului la urmatoarea intalnire. Asa ca eu zic.....de ce nu? Sa incercam.

Zic sa facem o lista cu cei ce vor sa iesim la iarba verde. I-m in :)

1. cristi_k1

LE: O mica rectificare...cand ma refer la weekendul 30-31 ma refer la duminica.....adica numai 31. Scuzati neintelegerea :D

11 Mai 2009, 21:39

deci domnilor daca ii vorba de ziua de duminica ma inscriu si eu:

1. cristi_k1
2. pocky

13 Mai 2009, 18:17

Cu curaj,cu curaj nu mai vrea nimeni sa vina numai eu si cristi_k1.....

13 Mai 2009, 21:31

Se pare ca lumea nu se prea inghesuie..... :(

13 Mai 2009, 21:45

Eu nu pot sa garantez ca vin, iar in caz ca se intampla totusi, nu cred ca pot sta mult.
Din acest motivul nu m-am anuntat :(

13 Mai 2009, 22:03

Eu as veni dar la mine duminica e zi de munca. O duminica am libera pe luna cea de dinainte. eu propun sa ne intalnim si sa stabilim face to face. cand putem iesi. dar pana atunci...
HELP ME am nevoie de un amortizor stanga fatza, rulment si flanseta. (FF2, 2005, TDCI. stie cineva pe undeva ieftin? La Agastia am fost azi si e scump, iar amortizorul nu se da decat pereche. si nu am ce face cu cel de pe dreapta...

14 Mai 2009, 07:52

Sa vedem...daca nu vom fi cel putin 4 pentru iesirea de duminica nu cred ca are rost sa mergem....mai asteptam sa vedem. Poate se mai inscrie lume.

LE: Remus incearca sa intreb la Forcar ei sigur au de vanzare separat...si sigur e mai ieftin decat la Agastia.

14 Mai 2009, 10:58

$1 scrie:$2u as veni dar la mine duminica e zi de munca. O duminica am libera pe luna cea de dinainte. eu propun sa ne intalnim si sa stabilim face to face. cand putem iesi. dar pana atunci...
HELP ME am nevoie de un amortizor stanga fatza, rulment si flanseta. (FF2, 2005, TDCI. stie cineva pe undeva ieftin? La Agastia am fost azi si e scump, iar amortizorul nu se da decat pereche. si nu am ce face cu cel de pe dreapta...

cumva intr-o vineri ai patit baiu asta? mi so parut ca te vad pe langa piata te uitai la motor, da nu am vazut bine numaru si nu am stiut daca esti tu sau nu.

in principiu vin si eu, dar dupa cum am mai zis, nu stiu ce fac nici duminica asta, la mine totul e spontan.

14 Mai 2009, 12:28

nu cred ca eram eu la piata. problema e mai veche dar de o sapt. caraie la viraje stanga-dreapta. O groapa dintre Satu Mare si Carei. Cam scumpe gropile.

14 Mai 2009, 12:50

Bogdan te trec pe lista apoi vezi tu. Sper sa iti faci timp sa vi :D

1. cristi_k1
2. pocky
3. bogdan radu

Continuati lista va rog. ;)

14 Mai 2009, 14:43

$1 scrie:$2u cred ca eram eu la piata. problema e mai veche dar de o sapt. caraie la viraje stanga-dreapta. O groapa dintre Satu Mare si Carei. Cam scumpe gropile.

s-au am vazut cumva aiurea? am vazut MM-08-ABy, s-au cel putin asa mi so parut, vinerea trecuta, pe la 8, in zona pietei. aproape de sensu giratoriu de langa Feromet. S-au poate mi so parut. in fine.

14 Mai 2009, 16:12

Am vazut ieri la dezmembrari un mondeo ghia plin de piese :) . Jantele al. pe 17" erau de 200E.
In caz ca doriti sa va spun unde e, dati-mi un MP(nu vreau sa fac reclama).
Scuze de offtopic :-SS

14 Mai 2009, 17:38

1. cristi_k1
2. pocky
3. bogdan radu
4. remus cu nevasta :) (ca nu ma lasa singur) - sper sa-mi rezolv liber de la munca

14 Mai 2009, 18:29

Super....suntem deja 4.....Unde e Gabi ca a zis ca si el vine?....Si Cristi (<Aiwa>) nimic? :-". Poate mai aduc eu inca un fordist....si poate se hotaraste si Dana sa ramana weekendul ala in BM.

18 Mai 2009, 18:12

Ca sa nu lasam topicul de izbeliste eu zic ca am putea sa dicutam in printa locului unde sa mergem la iarba verde. Sa vedem cine ce zice....eu zic baraj...valea chiuzbaii...nistru sau izvoare. Alte pareri sunt binevenite. Deci? Dati cu parerea :D

18 Mai 2009, 23:38

Salutare tuturor,
Ma bucur sincer sa vad ca oamenii se implica si vin cu pareri :) ...Din pacate pt mine weekend-urile mele sunt ocupate, eu in fiecare sfarsit de saptamana (de vineri dupa amiaza pana luni dimineata) merg in Bistrita la fetita mea...Off :( , sincer nu stiu cum sa fac, imi doresc asa de mult sa venim (eu si sotia) cu voi la verde, sa mai vb, sa mai radem, sa mesterim la gratarul ala :D langa o bere si langa Ford-urile noastre :-?? ...Dar stiti cum e (cine cunoaste stie ;) ) fetita ocupa primul loc, asa ca :( nu stiu in ce masura o sa pot sa vin cu voi in weekend :( . Oricum eu raman alaturi de voi, de miscarea Ford din orasul nostru si o sa incerc sa particip, ca pana acum, la intalnirile noastre din cursul saptamanii. Daca nu mai vorbim pana atunci eu va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat si sa imi lasati si mie o bucatica din gratarul ala :P.
Numai bine, va salut pe toti :-h .

19 Mai 2009, 20:49

<Aiwa>, inteleg ca faci naveta, si eu fac acelasi lucru, desi din alte motive (eu nu am copii, ca inca nu m-am copt suficient la cap si nu m-au declarat, inca, suficient de responsabila) :)

daca mergi in fiecare weekend la BN si iti mentii interesul pentru iesiri la iarba verde cu Club Ford, urmareste topicul cu intalnirile din Bistrita - sunt si acolo cativa oameni inimosi si stiu ca se preconizeaza o iesire si acolo; ti-i recomand cu caldura, pe cativa dintre ei ii cunosc personal

in alta ordine de idei... n-ar trebui sa avem intalnire joia asta? :-"

19 Mai 2009, 21:20

Pai....cum ziceti...vreti sa facem intalnirea Joi? Facem. Nu cred ca mai are rost sa facem liste si alea alea....sa va confirmati numai aici prezenta si ne vedem acolo. Acelasi loc aceeasi ora. Eu sunt prezent Joi ;)

20 Mai 2009, 12:01

pop sergiu marius.......marius.....da

20 Mai 2009, 14:20

Marius ne vedem acolo. Sper sa apuc sa iti fac ecuson. Daca nu....la urmatoarea intalnire.

Is curios cati ne strangem asa...fara sa facem lista. :D

20 Mai 2009, 14:45

eu sunt pentru prima oara la o intalnire de genul asta.am vrut sa vin si la cea din data de 7 dar nu am putut pentru ca am fost la serv. #:-S .as vrea sa imi fac prezenta la cea de duminica dar nu prea pot nici eu.....tot serviciul.....batal vina.sper sa nu fie ultima.dar deocamdata va puteti baza p mine pentru joi.

20 Mai 2009, 21:11

Mai io inca nu am intalnit atitia oameni la un loc care sa munceasca si duminica :)) . Nu intelegeti gresit si nu o luati in nume de rau....dar ma gandeam ca duminica are sa fie cam toata lumea libera. In fine nu e nici o problema. Cine poate vine cine nu nu ;). Pana una alta ne intalnim maine si mai discutam.

20 Mai 2009, 21:23

pop sergiu marius.......marius.....da
dbodarnea................dana.......am ecuson :P
Subiect închis