un versus nehotarat
Tocmai ce am condus un focus din 2006 1.6 tdci 109 HP.Ce diferente am remarcat:
1. Pana in 2300-2500 de ture masina e puturoasa rau de tot.Dupa 2500 se schimba treaba.
Dupa focus am luat o octavia 2 2.0 tdi de 140 hp
.Imi cer scuze fanilor si posesorilor de ford(si eu am tot ford) dar skoda e masina fratioare.Si asta la fel pana in 2500 puturoasa ziceai ca merg cu frana trasa dar dupa 3000 parca intra unu in tine din spate.RUPE.Mi-a placut foarte mult si in interior fata de focus. Materielele mai de calitate.La fel directia foarte usoara.Incep sa-mi schimb pararea despre diesel. 
WFOEXXGBBEAB63025
-

agapecristian - Member
- Maşina: ford focus 2000 1.8i zetec 115 hp sedan ghia
- VIN: WFOFXXWPDFXL55625

. Sincer nu ai cum sa le compari ... Octavia are mai mult power , este alta generatie de motorizare , e mult mai scumpa , si multe altele... Si chestia ca nu are sprint pana in 2500 ...din punctul meu de vedere este eronat ... daca esti obisnuit sal condici atunci stii ce poate si poate avea sprint... Eu am facut cu a mea Liniuta cu un Corsa de 65CP si iam rupt fundul... adica lam batut cu Ceasul de la gara ... bine aici o sa comentati ca bine... ala are 65 de CP , ca e prost soferul ca bla bla ... dar comparand si greutatile masini si faptul ca ala era benzinar se poate face comparatia in linii mari. In fine... e totusi cat se poate de aiurea sa faci comparatii de genul.

.