OAMENI BUNI... astea sunt chestii de gust.
Probabil ca daca as avea Fabia (echivalent GHIA) si as compara-o cu Focus Trend calitatea de la Fabia ar fi "superioara". Conteaza in multe cazuri si echiparea.
2. Este foarte putin probabil sa fie omul "intors" din "razgandeala" lui .. .adica daca mie im place Logan, puteti sa imi spuneti ca FORD e gratis si merge pe aer, ca eu tot cu Logan raman. Gusturile nu se discuta, in traducere libera.
Octavia este aceeasi clasa ca si Focus. Fiesta <=> Fabia; Mondeo <=> Superb. Cam asa merg treburile;
VW este clasa mai "scumpa" a Skodei, deci calitatea este superioara. Plecand de la faptul ca materialele la VW nu sunt cu mult superioare Focus, ba in anumite privinte chiar inferioare, ajungem la concluzia initiala: Daca mie imi place plastic, ce sa fac cu lemnul de trandafir. Gusturile iarasi nu se discuta.
Suspensia la Octavia este net superioara la confort. Este un fel de QueenMaryII pe mare. La curbe ia apa la pupa. NO comment.
Colegi Mondeo-isti, suiti-l pe Cristian in Mondeo si miscati-l un pic sa vada perfectiune la bani pamanteni, ca asa il sui in BMW-ul lui Mihai si nu se mai da jos dupa