$1 scrie:$2"hai lasa monteaza masina la loc,ca vin maine iar,dupa ce schimb piesa la magazin" si el nu mai vine si tu te alegi cu munca si cu timpul pierdut,pentru ca,intre timp a venit o lucrare mult mai buna dar gonesti respectivul client,ca sa fii conditional fata de papagalul din curte.
Asta e ce sa mai zici si la altii cand se duc,le ia si constatare,nu numai manopera,ca degeaba te duci tu cu pivotul cumparat,stiind deja ce probleme ai la masina,ca el zice "lasa ba,ca nu stii tu ce are,ce tu esti mecanic?"
bă Gabi, m-ai lăsat cu gura căscată...
n-am pomenit asemenea javre când lucram... să-i demontezi-montezi maşina şi să nu mai vină...
mă refer la tine, om cu un service mic...
la firme ştiu şi eu multe:
înlocuit suspensii aproape total în deviz, iar când mă uitam dedesubt vedeam 2 pivoţi şi un cap de bară noi, în rest noroiul vechi... omu avusese maşina la garanţie... nu-l durea buzunaru.
schimbat tot felul de componente electrice-electronice pe garanţie, însă înăuntru doar demontate şi curăţate cu solvent din ăla care se foloseşte la degresarea parbrizelor înainte de lipire.
reparaţii la motor care implicau demontatul băii, dar baia avea mizerie pe şuruburi, era curăţată de ochii soacrei dar pe şuruburi nu se pusese tubulara... sau mizerie în găurile de imbus sau torx.
la tinichigerie-vopsitorie nu mai vorbesc ce jaf se face... 2 ciocane şi 100 grame de chit au câte 5-6 ore de 24 de euro ora de manoperă, uite acum dau chiar exemplul transitului meu:
am avut pe capotă un bobleu de vreo 25 de centimetri... 3,5 ore de manoperă, chit vopsea etc... total factură 1.200 ron. au plătit asigurările. mă şi mir cum acceptă asigurările un rahat de reparaţie la suma aia...
adaug că ornamentele de pe capotă nu au fost date jos iar la vopsire au rămas urme pe plasticele alea, pâsla aia de insonorizare de pe spatele capotei a fost jumulită de un ghiolban şi acum atârnă o bucată când deschizi capota... lipsesc nişte doape de plastic de mascare a unor găuri tehnologice... în fine. când le-am zis au sărit ca arşi că sunt doar 3 inşi la un volum de muncă imens. le-am zis şi eu să nu se mai vaite şi să se ducă la sapă, sau la plapumărie, sau la altă meserie dacă aia e grea şi nu pot face faţă să fie clientul mulţumit...
să mai adaug că pe capotă se văd nişte umbre, ceea ce înseamnă că nu s-a respectat perfect curbura?am avut 2 volvo s40 pe care le duceam la reviziile de garanţie. în service-ul ăla nu aveau nici becuri pe stoc, nu mai vorbesc de curele sau filtre. făceai o constatare şi te chemau peste 2 săptămâni la raparaţii.
cand plecam cu ele de-acolo la frânare vibrau ca dracii. mă opream la prima vulcanizare ca să-i strângă roţile. ce-am pătimit prima dată că nu-mi dădeam seama ce dracu are, iar de întors la service nu mai aveai cum că aveau strategia să-ţi dea maşina la ora 16:45 iar ei la 17 dădeau drumu la câini...
un băiat a ciobit un far şi l-au chemat peste o lună să i-l schimbe şi i l-au schimbat cu un far clar deşi maşina avea farurile cu striaţii... m-am dus peste ei şi au încercat o juma de oră să mă lămurească că maşina aia, lor le apare în calculator cu faruri clare şi de aia au montat un far clar... mai să mă acuze pe mine că i-am schimbat farurile ca să am motiv să mă cert cu ei.
după un scandal monstru m-au plimbat 4 luni până a venit farul cel bun care era tot clar!
le-am zis că nu o să mai răspund de reacţiile mele şi într-o săptămână a venit celălalt far tot clar, dar, măcar, acum erau amandouă la fel. toate una peste alta maşina a circulat 6 luni ceacâră.
jenant pentru volvo, ditamai firma, ce să mai vorbim de ford...
în principiu mecanicul românesc de service reprezentanţă a fost educat să facă lucru de mântuială şi să facă tot felul de ciorănii şi combinaţii pe garanţii sau asigurări şi, când se poate, să jumulească un client de bună credinţă care poate dă şi un ciubuc (trăim în Balcani) dar tot e fript şi numit FRAIER...
un astfel de mecanic se ruga de mine să îi iau 5 litri de ulei pt pompe-diuze la preţul de magazin. în reprezentanţa unde lucra el uleiul ăla costa aproape triplu. când i-am zis preţul de magazin m-a întrebat că el ce mai câştigă. când i-am zis că uleiul tot e de ciordeală s-a opărit. l-am dus la magazin să vadă şi a mai redus 20%... când i-am zis că vreau factură, că-l decontez, m-a umplut!
această atitudine a mecanicului de reprezentanţă şi a reprezentanţelor, în general, îi va da Bibanului şi altora ca el o şansă reală să se afirme. va avea din ce în ce mai mulţi clienţi deoarece numai posesorii din vestul ţării pot da fuga la unguri pentru reparaţii cinstite şi ieftine
şansa aia se numeşte SERIOZITATE! dacă Gabi ar avea afacerea în Bucureşti aş deveni sigur clientul lui fiindcă l-am mirosit, nu umblă cu prostii, dar ăştia 160 km (one hundred miles, cum ar zice americanu) dintre noi, ÎNCĂ ne ţin departe unul de celălalt.
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!