În ţară şi peste hotare
18 Iun 2009, 10:41
Pana cand se poate face plaja in Grecia?
Ma gandeam la zona Nei Pori.
Sfarsitul lui septembrie este ok pentru a face plaja?
18 Iun 2009, 11:39
Mai pleaca cineva pe 5 iulie spre Grecia prin Bulgaria?
18 Iun 2009, 22:21
nu bombanim
peisajele sunt superbe
18 Iun 2009, 22:42
Eu plec spre Grecia in 2 iulie ! Insula Kefalonia !
19 Iun 2009, 10:18
popescu b
ultima poza postata de tine unde este facuta?
19 Iun 2009, 17:22
Spre Corfu,
Bucuresti - Sofia - Edessa -intoarcere spre autostrada Igoumentisa - Ioaninna - Igoumentisa port - cu bacul catre Corfu ! Autostrada nu a fost finalizata inca, asa spre sfarsitul autostrazii se circula pe un treaseu gen Transfagarasean !
O zi buna !
21 Iun 2009, 10:43
nu stiam de ea si mi se pare extrem de frumoasa. am fost inclusiv in volos si am vizitat orasul.
asta este
21 Iun 2009, 16:47
Am venit de cateva zile din Grecia unde a fost foarte fain. Am stat la un hotel Lido, localitatea Melissi, in Pelopones, tocmai in buza plajii. Traseu:
- la dus: Alba Iulia, Ramnicu Valcea, Dragasani, Caracal (aici m-am ratacit, ca s-a rsturnat carul), Corabia, Bechet. Drumul a fost bun. La Bechet treba a mers ca pe roate, a durat circa 45 de minute de la sosire pana la bulgari. Taxa de bac este de 80 Ron la romani+25 ron taxa de port, iar la intoarcerea bulgarii mi-au luat 30 euro si din nou 25 ron taxa la romani pt intrare in port. La Bulgaria, viteza medie la dus si la intors a fost de 50 km la ora. Intrare Oriajovo, pana la Kulata, adica vreo 370 km am facut 7 ore jumate. DE EVITAT URMATORUL TRASEU IN BULGARIA, CA ESTE BOMBARDAT DE GROPI (eu m-am luat dupa GPS si am creyut ca mor):Orjahovo, Selanovtsi, Kneja, Enitsa, Chomakovtsi, Cherven Briag, Lukovit, Petrevene, Rumiantsevo, Zlatna Panega, Iablanitsa. Despre centura Sofiei, ce sa mai vorbim...dezastru! Am facut 2 ore fiindeca am nimerit la ora de varf. In rest, nu au fost probleme odata ce am trecut de Sofia. In legatura cu Politia, nu am avut nici un incident cu acestia pt ca am mers regulamentar, dar era plin ochi de ei, mai ales in zone cu restrictii de viteza. Apropo. Am crezut ca mor cand vedeam 40, 60....Era sa o musc chiar la ultimul sat inainte de greci, dar am avut noroc. cu benzina, nu au fost probleme. Alimentare la noi in apropiere de granita si la bulgari nu a trebuit sa alimentez. La greci, drumuri faine, politai putini care nu au avut treaba cu mine. Dar m-au uscat la taxele de autostrada. Pana in Pelopones am dat vreo 15 euro. Atentie la stilul de condus al grecilor si mai ales la femeia la volan. Am fost la raliul Greciei. Vezi poze in galerie. Ca sa nu uit, toata benzina dus-intors (1400 km) m-a costat in jur de 250 euro maxim.
21 Iun 2009, 16:51
Scuze ca revin. Benzina a fost cat am zis, dar treseul a avut lungime de 2800 km, dus-intors.
01 Iul 2009, 07:43
saluatare! pe 1 August plec spre Salonic are cineva idee ce traseu sa urmez?!sunt din Bucuresti,astept de la voi niste trasee sau cine a mai fost si mai merge 1 August ne intalnim la vama Giurgiu mergem cu o masina nu cea din semnatura.
01 Iul 2009, 07:48
o singura solutie este:
giurgiu-ruse-pleven-sofia-blagoevgrad-kulata si inainte de serres faci dreapta catre salonic
01 Iul 2009, 07:56
banuiesc ca este un traseu bun si sigur!merci mult!
01 Iul 2009, 08:03
pai asta este singurul si e f tranzitat de turisti. si eu aveam un stres cand ma gandeam ca trebuie sa traversez bulgaria insa poti sa stai linistit. tot ceea ce conteaza este ca cei 510 km prin bulgaria se parcurg mult mai repede decat in romania. nu am respectat limita legala de viteza absolut deloc si nu am avut probleme. nealergand prea tare, faci acest drum in 6 ore exceptand pauzele si, un astfel de traseul in romania ar lua 8 ore +pauze. drumul este rau doar in zona ruse si pe centura sofiei iar in rest este mai bun ca in romania. cel putin dupa ce treci de sofia drumul este chiar f bun, mai ales cum te apropii de granita cu grecia. drumul nu este aglomerat samd.
04 Iul 2009, 08:00
multumesc pt. informatii! ai idee gasesc cazare la casute sau case particulare?! nu ma intereseaza hotel.stau doar 2-3 nopti.plecam asa in excursie:),si daca ai idee de ceva preturi.multumesc anticipat.
29 Iul 2009, 17:51
mai pleaca cineva spre grecia in data de 5 august?
29 Iul 2009, 18:36
da' pe 29 august in greece-tour nu mai vine nimeni ?
29 Iul 2009, 19:14
Pleaca cineva in Grecia pe 31 august dimineata din Bucuresti? Traseul meu este spre Zakynthos.
03 Aug 2009, 22:25
Unde? Ca vreau si eu sa plec in Sept, undeva dupa 5-6.