Motoractive sunt niste porci.....neseriosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vreau sa ma sfatuiti cu ceva.
Tatal meu are luat un Ford Transit Connect de la Tester Iasi, in leasing prin firma SC MOTORACTIVE IFN SA, iar de 7 luni incoace, nu exista luna in care sa nu primeasca mesaj, fiti pe faza...MESAJ scris....adik SMS....in care il instiinteaza ca cica nu a platit factura pe luna in curs, el platind`o cu mult timp inainte sa primeasca mesajul. Sa fiu mai explicit, plateste tot timpul factura intre datele de 27 si 30 ale lunii, pe data de 1 fiind scadenta. Ce e de facut? Deja e nesimtire. Trebuie in fiecare luna sa le tot trimita faxuri si faxuri sa faca dovada ca a platit. Acum mai nou, luna asta au si trimis bilet la ordin, adik cica vin sa ne ridice masina daca nu paltim. Si la fel....factura a fost platita pe data de 27 ianuarie. Ce e de facut?
Si pe langa transit mai e si fiesta mea. sa vedeti faza aici. Fiesta are data scadenta tot pe 1 a lunii. Pe fiesta a venit o factura in care mi`au bagat penalizari pentru intarziere (desi factura e platita de pe 27 ianuarie si factura avea data scadenta 1 feb.), iar pe transit nu au bagat penalizari, dar mi`au trimis bilet la ordin pt ca am intarziat, dar nu si penalizari. Cum pui mei e posibil asa ceva?
Va rog sfatuiti`ma ce sa fac.....sa merg la protectia consumatorului?? Sa`i dau in judecata?
mentionez ca masinile sunt luate amandoua pe firma.
-
alecsutzu - Proud Fiesta Owner
- Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP