$1 scrie:$2eci cu ai de la wv ce ai patit?
Mi-e lene sa scriu totul asa ca o sa dau un copy / paste de pe forum de la vw unde am scris acelasi lucru:
Ma uit pe o revista si vad ca Jetta are taxe vamale 0. Zic Hopa!!!! avand in vedere ca vreau sa imi iau o masina inca de prin decembrie. Dau repede click pe site la VW insa acesta nu este actualizat. Nici o problema zic, am telefon. Sun la pbn, cer detalii, tipu imi zice ca o sa vada, imi ia nr. de telefon, adresa de mail, tot ca o sa imi transmita oferta atat la Plus cat si la Jetta. Ma pun pe asteptat. Nimic. Intru la midocar. Nu mai dau telefon ca toti operatorii de vanzari sunt ocupati asa ca le scriu un mail. Le spun despre intentiile mele, pauza. Nimic. Mai acu 3 zile pun iar mana pe telefon dupa ce vad ca site-ul este actualizat dar cum Jetta se vinde numai din stoc, ma uit la stoc disponibil si vad ca nici una nu da pretul de 16412 Euro cu TVA inclus. Zic hai sa vad unde e greseala si sa primesc o oferta concreta. Sun iar la pbn, tipul imi spune ca el abia ce a venit din concediu, nu stie toate detaliile, dar sigur o sa ma sune si o sa-mi trimita si mailuri. Ma apuc sa fac ordine in casuta de mail ca ma gandeam ca o sa-mi trimita atat de multe, incat nu o sa am loc suficient sa stochez informatiile. Glumesc! Mai dau un telefon la pbv 1 si nu pot vorbi cu cineva ca sunt ocupati, dar le scriu un mail. Dar nu glumesc ca nici astazi nu am primit o oferta, conditii, chestii din astea, lucruri pe care trebuie sa le obtii, asa cum scrie si pe site de la reprezentantul tau de vanzari. Dar cum eu nu stiu care este acesta, ce fac? Scriu un mail la importator, la porsche romania si le spun ca as vrea, dar nu pot ca nu stiu ca delerii (nu e greseala) tin secret.
Este adevarat ca dupa ce le scriu mailul asta ma suna un tip care dupa mii si milioane de scuze promite ca ma va suna cineva in 10 minute si dupa 5 minute au sunat vreo 3 tipi sa ma intrebe ce vreau si au fost foarte amabili. Le-am explicat si faptul ca la Ford tipii cu care am vorbit ma sunau si de 3 ori pe zi sa ma programeze ba la test drive, ba sa ma intrebe daca am primit oferta, ce parere am, etc si ca asta o sa conteze mult in decizia mea.
Cam asta a fost povestea cu VW cu urmatoarea concluzie: Ai nostrii macar sunt interesati de tine pana iti dau produsul, apoi ce o fi o fi.... Deci nu sunt cei mai rai dealeri din tara.