Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Am devint Trendy

20 Feb 2007, 16:11

Dupa luni intregi de incertitudini, dupa numeroase comparatii pe forumuri am decis si am ales:

Focus, hatch 5, 1,6, 90 Cp, TDCi.

Revin cu detalii in timp util si sper eu si cu poze cat mai repede......
Ultima oară modificat de aannyy pe 09 Mar 2007, 08:21, modificat de 4 ori în total.

20 Feb 2007, 16:13

Bine ai venit printre noi.
Judecand dupa nume, ma asteptam sa devii TTrreennddyy. :lol:

20 Feb 2007, 16:16

heheheeeee, ia te uita cine s-a decis :)

felicitari pt alegere. sa nu uiti sa faci poze, si sa ne-o prezinti la intilniri

PS: testdrive-ul cu masina mea e inca valabil

20 Feb 2007, 16:17

Nu am timp astazi dar revin cu intreaga poveste zilele urmatoare.

20 Feb 2007, 16:18

o sa o iubesti :D

eu o am de 2 luni si nu regret nici un moment petrecut impreuna :oops:

20 Feb 2007, 18:00

Detaliaza un pic te rog in ceea ce priveste motorul, avand in vedere ca si eu tot la el m-am oprit. E prea zgomotos? Mie asa mi s-a parut dar dealerul mi-a zis ca e rece si de aia se aude mai tare, consumul care iti este, etc....

20 Feb 2007, 20:43

ce dealer ai ales ? Ai prins cumva in oferta asta de 15458?

Sa o stapanesti fara incidente.

20 Feb 2007, 21:52

Hai sa va zic povestea mea:
Prin noiembrie m-am hotarat sa-mi iau masina. Am zis sa-mi iau o masina de vreo 12.000 DDp. Prima la care m-am oprit a fost Clio 3. M-am dus la o reprezentanta, am vazut, dar acolo era si Megane care avea o reducere substantiala. Zic: pt. 1000 E merita un sedan. Zis si facut. De atunci am inceput sa caut informatii despre reno. Si m-am convins repede. A aparut apoi Ford in prim plan. Am hotarat la 1,4 Trend intrucat sotia vroia sa aiba dotari cel putin ca la Cielo. Dupa o analiza si cateva intrebari am ajuns la 1,6. dar cum diferenta era mica, ma hotarasem la diesel. Final am zis. Am luat hartiile de la BCR si gata. Avans de 15%. Imi calculeaza tipu si zice ca s-a schimbat legea leasingului si nu ma mai incadrez, intrucat rata trebuie sa acopere 30% din salariu, nu 50% cum fusese. Bagcoada intre picioare si astept 2007 sa fac un credit pt. avans mai mare. Dupa cateva respingeri pe la banca datorita unei restyante, am reusit sa fac avansul. Dar intre timp pun cei de la VW taxa 0 la Jetta si-mi aprinde un beculet. Mi-a placut f tare Jetta dar considerand ca veniturile familiei nu-mi permit o rata prea mare intrucat plecasem de la 12000 si ajunsesem la 18000. mai dau o tura pe la masini mai ieftine, inclusiv Ibiza si sotia se hotaraste la Golf ca a auzit ea ca e mai faina in interior. Am hotarat apoi sa ramanem la FF si Golf si sa le analizam. Mergem la Ford Colina si se hotaraste aproape pe loc, zicandu-mi sa nu mai mergem la VW, insa eu vroiam sa raman impacat ca aleg ce e mai bun. Mergem la VW, urcam in Golf si concluzia? NU E MARE DIFERENTA LA MATERIALE. Ma asteptam la cu totul altceva de la VW, arunc o privire si la Jetta , zic ca nu merita, mai ales la diesel, si gata: FOCUS. Raspuns final. A mai ramas o mica problema. Daca ma hotarasc asupra culorii "sea grey" o pot avea foarte repede, intrucat e una venita in tara. Daca nu, mai astept putin. Decizia asupra culorii o sa o iau sapt. asta, martea viitoare duc actele la Leasing, virez avansul si astept. Dar pasul cel mare a fost facut dupa mai bine de 3 luni de calcule, comparatii, reviste si incertitudini.
Adi mi-a fost martor pe alte forumuri de cat de tare m-am stresat. :lol:
Dar important nu e decat un singur lucru: E FORD.

Si sa nu uit: Va plangeti de dealerii Ford? O sa va spun ce am patit cu cei de la VW. Ai nostrii sunt "parfum".

20 Feb 2007, 21:53

$1 scrie:$2e dealer ai ales ? Ai prins cumva in oferta asta de 15458?

Sa o stapanesti fara incidente.

Am ales Ford Colina la oferta de care vorbesti: 15458 fara jante.

20 Feb 2007, 22:11

Sambata asta am fost si eu la ei (Colina) si au zis ca sea grey e in tara si ar veni m,ai repede in caz ca ma hotarasc. Oricum la VW la banii astia de abia iti luai motorul pe benzina de 100 de cai. In curand sper sa ma hotarasc si eu la culoare si la dealer.

20 Feb 2007, 22:31

$1 scrie:$2Oricum la VW la banii astia de abia iti luai motorul pe benzina de 100 de cai.

La VW un 1,6 benzina 102 cp cu aproximativ aceleasi dotari ajungi la 13800 fara TVA.
Eu am fost la toti dealerii din Buc. si m-am oprit la Colina intrucat am gasit acolo cea mai buna reducere si un consultant de vanzari asa cum ar trebui sa fie toti.

21 Feb 2007, 08:25

deci cu ai de la wv ce ai patit?

21 Feb 2007, 08:50

Da da....ce ai patit cu cei de la vw....

a....si da....ne bucuram ca te`ai decis pe ford si ca faci parte din mare familie ford acum! :)

21 Feb 2007, 14:17

Are cineva pe aici un Focus sau altceva de la Ford care sa aiba culoarea SEA GREY? de preferat 5 usi ca sa ma pot hotari si eu. Si sa fie curata ca in parc la Ford erau dar pline de praf si nu mi-am dat seama cat de bine arata. Daca da, rog niste poze.

21 Feb 2007, 14:26

Io, Io!!
FiÅŸiere ataÅŸate
HPIM3291-mic.JPG
(147.92 KiB) Descărcat de 1063 ori
HPIM3290-mic.JPG
(138.2 KiB) Descărcat de 1060 ori
HPIM3289-mic.JPG
(153.24 KiB) Descărcat de 1061 ori

21 Feb 2007, 14:32

$1 scrie:$2eci cu ai de la wv ce ai patit?

Mi-e lene sa scriu totul asa ca o sa dau un copy / paste de pe forum de la vw unde am scris acelasi lucru:

Ma uit pe o revista si vad ca Jetta are taxe vamale 0. Zic Hopa!!!! avand in vedere ca vreau sa imi iau o masina inca de prin decembrie. Dau repede click pe site la VW insa acesta nu este actualizat. Nici o problema zic, am telefon. Sun la pbn, cer detalii, tipu imi zice ca o sa vada, imi ia nr. de telefon, adresa de mail, tot ca o sa imi transmita oferta atat la Plus cat si la Jetta. Ma pun pe asteptat. Nimic. Intru la midocar. Nu mai dau telefon ca toti operatorii de vanzari sunt ocupati asa ca le scriu un mail. Le spun despre intentiile mele, pauza. Nimic. Mai acu 3 zile pun iar mana pe telefon dupa ce vad ca site-ul este actualizat dar cum Jetta se vinde numai din stoc, ma uit la stoc disponibil si vad ca nici una nu da pretul de 16412 Euro cu TVA inclus. Zic hai sa vad unde e greseala si sa primesc o oferta concreta. Sun iar la pbn, tipul imi spune ca el abia ce a venit din concediu, nu stie toate detaliile, dar sigur o sa ma sune si o sa-mi trimita si mailuri. Ma apuc sa fac ordine in casuta de mail ca ma gandeam ca o sa-mi trimita atat de multe, incat nu o sa am loc suficient sa stochez informatiile. Glumesc! Mai dau un telefon la pbv 1 si nu pot vorbi cu cineva ca sunt ocupati, dar le scriu un mail. Dar nu glumesc ca nici astazi nu am primit o oferta, conditii, chestii din astea, lucruri pe care trebuie sa le obtii, asa cum scrie si pe site de la reprezentantul tau de vanzari. Dar cum eu nu stiu care este acesta, ce fac? Scriu un mail la importator, la porsche romania si le spun ca as vrea, dar nu pot ca nu stiu ca delerii (nu e greseala) tin secret.
Este adevarat ca dupa ce le scriu mailul asta ma suna un tip care dupa mii si milioane de scuze promite ca ma va suna cineva in 10 minute si dupa 5 minute au sunat vreo 3 tipi sa ma intrebe ce vreau si au fost foarte amabili. Le-am explicat si faptul ca la Ford tipii cu care am vorbit ma sunau si de 3 ori pe zi sa ma programeze ba la test drive, ba sa ma intrebe daca am primit oferta, ce parere am, etc si ca asta o sa conteze mult in decizia mea.
Cam asta a fost povestea cu VW cu urmatoarea concluzie: Ai nostrii macar sunt interesati de tine pana iti dau produsul, apoi ce o fi o fi.... Deci nu sunt cei mai rai dealeri din tara.

21 Feb 2007, 14:35

Pai nimeni nu a sustinut ca nu a fost "ademenit" de vanzatori... Sau aproape. La partea de agatat stau bine.
Problema care apare de la inceput la dealeri este ca odata semnat contractul rareori vezi masina la termenul promis.

21 Feb 2007, 14:43

$1 scrie:$2ai nimeni nu a sustinut ca nu a fost "ademenit" de vanzatori... Sau aproape. La partea de agatat stau bine.
Problema care apare de la inceput la dealeri este ca odata semnat contractul rareori vezi masina la termenul promis.

Da gandeste-te ca aia nici macar la agatat nu stau bine, dar dupa aia?

21 Feb 2007, 14:50

Dar poate nu vor sa vanda, nu??? :D :evil:
Si cu Opel am avut aceeasi experienta, pana nu i-am sunat nu au miscat un pai - si am trimis mail-uri la cateva reprezentante.

21 Feb 2007, 15:25

eu cand am fost la Porsche Bucuresti Nord sa intreb de masina mi-au spus cu zambet larg pe fata: "Nu aveam oferte si nici discount-uri pentru ca nu avem concurenta pe piata".
Asa ca am luat focus-ul ca ei aveau oferte si chiar daca ma mai supara dealerii sau service-ul cu una sau alta masina este superba si nu regret alegerea.

Revenind la PorscheBN e normal sa nu se agite daca nu au concurenta pe piata... :lol:

21 Feb 2007, 15:56

@Mihai L esti sigur ca e sea grey....nu ar trebui sa fie un fel de gri sobolan...cel putin eu asa am vazut in showroom

21 Feb 2007, 16:03

Parol... Asa scrie in toate hartiile.

21 Feb 2007, 16:14

inseamna ca nu sunt conditiile optime pentru poze .....eu am vazut altceva :roll:

21 Feb 2007, 16:19

Ba da, este apropiata de culoarea reala, iar gri-ul este foarte inchis.
Prima data am vazut un sample la dealer, culoarea era identica cu cea de pe masina.

21 Feb 2007, 16:35

Pai poate e de acord Mihai sa ti-o arate pe viu :) Poate la intrunirea proxima a clubului :)
Mie mi se pare o culoare frumoasa... doar ca nu prea e antijeg, nu ?
Dpdv practic as lua argintiu, dar daca tre sa astepti mult dupa ea poate nu se merita.

21 Feb 2007, 16:47

Ghinion de nesansa: Masina care ieri era in tara s-a dat deja, asa ca va trebui sa astept cca 3 sapt. pt alta care e pe linie in Germania.

Tango are cineva? cu poze pls....

21 Feb 2007, 17:07

tango e DEVASTATOR DE MISTO

este culoarea fiestei lui alecsutzu ... vezi ca tocmai ce a bagat poze in topicul lui, ceva cu "okioasa"

ia-ti tangoooooooooo

21 Feb 2007, 17:09

Am vazut-o si eu pe Fiesta dar oare cum arata pe Hatch? De exemplu imi place cum arata Silver pe sedan dar deloc pe hatch.

21 Feb 2007, 17:11

Yah, am vazut de 1-2 ori tango pe sedan arata misto, dar cred ca si 5 usi arata bine din cate imi inchipui.

21 Feb 2007, 17:16

eu am vazut azi un tango pe hatch si era ok+( mai ales ca nu ma omor dupa rosu)
Răspunde