update promotionale @ shade nu-ti fa griji pentru sapca, o pazesc cu pretul vietii mele si o vei primi la un pret aproximativ la fel de mare

proteste?!?

pe bune, sapca e la mine, ramane sa vedem cand, cum si unde ti-o inmanez (poate vineri seara, la Sun?)
@ shine astept PM cu adresa (rogu-te, sa o am scrisa undeva electronic, ca hartia... volant) si daca vrei sa-ti trimit prin curierat tricoul
@parintele_2771 nu m-a sunat prietena ta, te rog ia legatura cu ea; daca e ok, ii dau lucrurile pentru tine duminica; daca nu suna, am ocazia sa ti le trimit cu un coleg de forum din Cluj, care merge saptamana viitoare la Deva (iti voi da numarul de telefon si te intelegi cu el unde va intalniti)
@ Sexyrat Razvychi n-a ajuns, nici sora lui n-a ajuns... cum fac cu lucrurile tale? curierat?
@ CJ-07-SRX tie iti pot las tricourile maine, cand trec prin Dej spre Baia Mare; ce zici? da un PM cu un numar de telefon; trec prin Dej in jurul ore 20
@ vasilica ai venit, ai platit, ai disparut?

n-ai nevoie de tricourile alea? le iau cu mine, poate ne intalnim vineri seara... atentie, nu sambata dimineata foarte devreme, ci vineri seara (vasilica stie de ce

)
cum sunt unii care doreau sa se inscrie la "a 2-a tura de textile"... trebuie sa reiau conditiile in care putem beneficia de preturile astea derizorii:
- tiraj mare (> 25 bucati/reper)
- plata in avans
- disponibilitate din partea mea

ultima conditie e relativ usor de indeplinit, pentru primele doua am avut de dus ceva lupte cu oamenii
si, in incheiere, ca sa nu fie discutii:
@ ferrari uite
aici cum aratau tricourile in simulare: zici tu ca-s polo?

sa le purtati cu totii cu placere