Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire August Cluj

01 Aug 2009, 20:01

Luna asta am eu onoarea sa deschid topicul pentru intalnirea (sau mai bine zis intalnirile) ClubFord Cluj August.

Technic, azi a fost prima sambata din august, deci a 8-a e a doua si in mod traditional ar fi ziua in care ne intalnim.

Ce ziceti?

Re: Intalnire August Cluj

02 Aug 2009, 11:21

ca norocu ca nu trebuie sa plec in 7 seara si plec in 8 seara, asa ca ne vedem acolo.
toate cele bune ;)

02 Aug 2009, 14:34

Eu plec in 9 dimineata :))

02 Aug 2009, 17:59

macar ii bine ca putem veni la intalnire :))

02 Aug 2009, 22:35

s'a schimbat programul....nu mai pot veni sambata, trebuie sa plec vineri dupamasa :(( .

03 Aug 2009, 21:04

off ma io nustiu cum se face de tot timpu trebuie sa pleci cand is intalnirile de la ford???

03 Aug 2009, 21:16

dapai nu stiu ce naiba...cred ca ar trebuie sa imi pun la punct agenda si sa fac curatenie in program. :| . Poate ne vedem la o poveste de seara...

P.S. Poate o trimit pe sormea la intalnire :D ... :))

04 Aug 2009, 12:45

I'm in.

Sper sa vina si 'promotionalele'. :D

04 Aug 2009, 12:58

si eu!
chiar asa, Danaaaaa.....uer ar iu? a fugit cu banii nostri... e clar

04 Aug 2009, 14:05

Shine tu?..da cum de vii? :))

04 Aug 2009, 16:21

si eu abia astept sa vina promotionalele. ca daca vad ca bucurestenii nu au niciun gand, m-am inscris la Dana pe lista. (pentru promotionale... :D ).
o sa ajung in Cluj, dar probabil nu cu Fusionu`, ca o sa vin in interes de serviciu...

04 Aug 2009, 17:53

eu in seara asta is la fotbal pana la 10 :) da de acolo trec direct pe la sun, poate vad pe careva :)
P.S. mai ales daca vine sora lui Razvychi :P ;)

04 Aug 2009, 17:59

daca era sa fug cu banii de promotionale, mi-ar fi ajuns pentru un drum pana la Debrecen si inapoi, ca sa pot bifa si eu prima mea iesire din tara

dar, pentru ca sunt o persoana responsabila si plina de caracter (si modesta, pe deasupra), n-am fugit altundeva cu ei decat la banca - pentru a plati cui trebuie ca sa avem promotionalele alea pe sambata

@ shine o sa am onoarea sa va cunosc sambata, domnule? ;;)

04 Aug 2009, 18:35

Shine te asteptam ;)
bskmiki vezi vezi...ai grija!(glumesc =)) ) o trimit sambata, sper sa nu plece si ea la cabana :| .
Dana daca intervine ceva iti las pm.

05 Aug 2009, 09:30

o sa ajung, dar nu sambata... ci in cursul saptamanii...nush in care saptamana. probabil mai prin toamna!
vad ca ma cere publicul... :)) o sa vin mai...dar acum e cu concedii, chestii...socoteli...

05 Aug 2009, 20:27

shine tu esti lumina noastra, cum dreaq sa nu te ceara publicul; sa-ti... traiesti fain concediul :)

06 Aug 2009, 18:38

pai sa le luam pe rand:
- intai sora lui Razvychi: ce pacat ca nu am cum sa ajung sambata la intalnire. vreau poze >:)
- intalnirea de sambata: nu am cum ajunge. sunt la bistrita.
- promotionalele: Dana, tine rogu-te bine de o sapca de aia, sa nu ma lasi fara. (Multumesc)
- Shine: sa ne dai o perioada cat mai exacta a vizitei tale la Cj. sa ne putem strange cat de multi.

In rest, numai de bine.

07 Aug 2009, 08:20

Aha! Va multumesc pentru asteptarea pe care vreti sa mi-o faceti :D sper ca nu puneti cuie de tabla la intrarea in oras sa ma "botezati" :))

Am doua vesti: 1. nu stiu cand o sa vin in interes de serviciu.
2. se pare ca undeva pe la sfarsitul lunii o sa trec prin Cluj la intoarcerea din concediu. (facem un minitur al Romaniei cu Fusionul. si cum cel mai scurt drum de la Sighet pana in bucuresti e prin Cluj si Sibiu, o sa va vizitez. inca nu stiu ce si cum si unde si cat...dar mai sunt vreo 2 saptamani pana atunci. :D

aaa....si poate o sa imi iau si eu sitckerele si tricoul, ca desi stickerele au plecat de 3 ori pana acum catre mine, eu tot nu le-am primit...vorba aia: din mana in mana...pana-n fund la taxatoare!

07 Aug 2009, 12:24

buna,
unde se fac intalniri clubford in cluj? as trece si eu pe acolo.

07 Aug 2009, 16:28

parcarea de deasupra Auchan - Iulius Mall, ora 11:00 am, in fiecare a 2-a sambata a lunii

07 Aug 2009, 16:30

se infige cineva pentru vineri seara la ora 21:00 in parcare la sun, sau pot sa ma pun linistiit langa o sticla de cognac?

07 Aug 2009, 19:04

toxxic, lasa cognacu' - nu face bine la ten; desi, daca stau bine sa ma gandesc, ar fi bine sa bei, sa-ti faci capul mare, cat pentru cele 5 sepci pe care abia astept sa ti le inmanez ;)

dupa 9, asa, e bine?

07 Aug 2009, 20:11

mno ... ma bag si io in seama ... numa` asa ca sa am si io topicu` asta in lista :)

08 Aug 2009, 20:04

update promotionale

@ shade nu-ti fa griji pentru sapca, o pazesc cu pretul vietii mele si o vei primi la un pret aproximativ la fel de mare :) proteste?!? :P pe bune, sapca e la mine, ramane sa vedem cand, cum si unde ti-o inmanez (poate vineri seara, la Sun?)

@ shine astept PM cu adresa (rogu-te, sa o am scrisa undeva electronic, ca hartia... volant) si daca vrei sa-ti trimit prin curierat tricoul

@parintele_2771 nu m-a sunat prietena ta, te rog ia legatura cu ea; daca e ok, ii dau lucrurile pentru tine duminica; daca nu suna, am ocazia sa ti le trimit cu un coleg de forum din Cluj, care merge saptamana viitoare la Deva (iti voi da numarul de telefon si te intelegi cu el unde va intalniti)

@ Sexyrat Razvychi n-a ajuns, nici sora lui n-a ajuns... cum fac cu lucrurile tale? curierat?

@ CJ-07-SRX tie iti pot las tricourile maine, cand trec prin Dej spre Baia Mare; ce zici? da un PM cu un numar de telefon; trec prin Dej in jurul ore 20

@ vasilica ai venit, ai platit, ai disparut? :) n-ai nevoie de tricourile alea? le iau cu mine, poate ne intalnim vineri seara... atentie, nu sambata dimineata foarte devreme, ci vineri seara (vasilica stie de ce :D )

cum sunt unii care doreau sa se inscrie la "a 2-a tura de textile"... trebuie sa reiau conditiile in care putem beneficia de preturile astea derizorii:
- tiraj mare (> 25 bucati/reper)
- plata in avans
- disponibilitate din partea mea :)

ultima conditie e relativ usor de indeplinit, pentru primele doua am avut de dus ceva lupte cu oamenii

si, in incheiere, ca sa nu fie discutii: @ ferrari uite aici cum aratau tricourile in simulare: zici tu ca-s polo? ;;)

sa le purtati cu totii cu placere

08 Aug 2009, 20:53

sigur ca da ... le-ai "manarit". "iereau" polo dom`le ;))
dana scuze dar am uitat sa iti dau tricoul :( , daca treci maine dimineata prin mall o sa il poti lua de la mine din masina :)

08 Aug 2009, 21:26

ferrari, merci, dar m-am inteles cu leonardo ca facem schimbul: oricum M-ul meu e prea mic pentru el :)

cum adica maine in mall? :O iar lucrezi?!?!?!?

08 Aug 2009, 22:04

$1 scrie:$2a le purtati cu totii cu placere

Mersi Dana!

09 Aug 2009, 19:07

sexyrat ti-am dat pm dar cred ca mai repede vezi aici ... sigur ca poate sa le lase la mine :)
@dana evident ca m-am "delectat" si azi cu o portie de 7 ore in mall :(

10 Aug 2009, 09:42

Multumesc si eu oficial :).

Astept sa vad si pozele cu oamenii in albastru. :D

$1 scrie:$2una,
unde se fac intalniri clubford in cluj? as trece si eu pe acolo.

$1 scrie:$2arcarea de deasupra Auchan - Iulius Mall, ora 11:00 am, in fiecare a 2-a sambata a lunii

Sau in parcare la Sun vineri seara la ora... (a se urmari topicul) :)

10 Aug 2009, 10:05

Multumesc si eu
Subiect închis