$1 scrie:$2.... 2.ISOTECH.RO,intrucat nu am avut un dialog personal cu tine,care este supararea ta pentru care ai iesit atat la inaintare si te declari scarbit de persoana mea?
Te rog frumos sa mergi la topicul care tocmai a fost fragmentat,deci cel cu afacerile si sa fii atat de amabil incat sa ne indrumi si pe noi ce afaceri desfaci tu,pe timp de criza de iti permiti sa stai toata ziua pe forum,la rubrica"de ce sa nu mai radem putin" si sa iei la misto persoane ca mine,care muncesc. Am aceasta rugaminte,deoarece ai putea fi un bun meneger si de aceea eu as vrea sa te votez pe tine ca presedinte,la urmatoarele alegeri,ca sa scapam amarata asta de tara,din criza care nu este simtita de toata populatia. ...
exact asa cum am stiut ca se va intimpla ... asta este ... imi pare sincer rau pentru dumneata domnule Gabi , insa te afli in grava eroare de evaluare a situatiei, in care singur te-ai supraexpus, prin afirmatiile care le-ai facut …
1. topicul "Ce afacere ar mai renta ... " nu am rupt-o eu in forma ei actuala, pentru simplul motiv ca nu sunt moderator și nici administrator al forumului … si sincer vorbind, nici nu imi doresc acest lucru ... asa cum dumneta ți-ai expus punctele de vedere, tot la fel de simplu, mi-am expus si eu punctul de vedere ... insa ramin la punctul de vedere vis'a'vis la ceea ce s-a spus acolo … mi-a produs SCÂRBĂ … este vreo problemă ???
2. am afirmat ca sunt scârbit de ceea ce se întâmpla pe acea secțiune a forumului, SUB NICI O FORMA LA ADRESA DOMNIEI TALE … îmi pare rău că ai probleme în evaluarea situației de fapt …
3. eu REFUZ SA ÎNȚELEG orice categorisire a unor colegi de forum, iar dumneata trebuie SĂ ÎNȚELEGI ca ai gresit în momentul în care ai „lipit etichete” pe colegii de forum zaboss si Nic_Bv … vremurile si metodele folosite aduc aminte de altceva … am sa o numesc INCHIZIȚIE, că sa nu o categorisesc altfel ….
4. am fi putut fi, la un anumit moment dat, de aceiasi parte a "baricadei" ... cât se poate de sincer vorbind, nici eu nu am avut parte de concediu in ultimii 15 ani, cu excepția unor ieșiri de week-end în țară, nu cred ca au fost 10 în toți acesti ani ... nici la mine in familie lucrurile nu stau tocmai pe roze, întrucât starea de sănătate a soției nu este tocmai "inaltatoare" si ma astept la surprize, dintr-un moment in altul ... insa forumul ClubFord, NU este locul unde sa ma lamentez privind problemele familiale
5. eu totusi nu înțeleg care-i problema dumitate … de ce stau eu pe forum … foarte simplu … din același motiv, pentru care și domnia vostră se regaseste tot aici … tot nu înțeleg … nu-mi aduc aminte sa fi monitorizat prezența domniei voastre aici … este o problema ca eu postez "de ce sa nu mai radem putin" ???? … poate că este o refulare a problemelor mele !!! un răspuns la problemele care ce găsesc eu acasă în fiecare zi !!! care-i problema ??? nu puteți dormi noaptea din acest motiv ??? … ori poate ați găsit la mine un comment referitor la secțiunile si orele la care postezi dumneata ???!!!??? … nu am absolut nici o problema ca dumneata te logezi „hidden” … dupa cum, cred eu, nu este nici o problema ce eu lucrez în timp ce sunt logat pe ClubFord … ceea ce fac eu imi cere sa fiu în permanenta online … fie la sediu, fie acasa, fie folosind telefonul mobil … este vreo problema in asta, domnule Gabi ???????
6. daca totuși cereai ajutorul legat de problematica legata de topicul Ce mica afacere ar mai renta in Romania ?, creat chiar de domnia voastră, și ai fi demarat, macar in forma incipienta de studiu de fezabilitate / piață / finantare, privind utilajele de care ai fi avut nevoie … si poate primeai un raspuns favorabil, chiar daca acele utilaje erau SH