Ne miram de ce totul merge prost si se fac tot felul de cacialmale fiind arestati oameni nevinovati.
Am intrat acum pe forum si constat spre surprinderea mea ca am fost lucrat"pe la spate" de cineva din administrarea forumului impreuna cu isotech_ro cu care nu am nici o tangenta,deschizand un topic despre traiul in timpul comunismului si acest topic a fost creat astazi si tot astazi a fost si inchis ca sa se termine cu agitatia.
Eu aseara am avut un schimb de pareri referitoare la nivelul de trai din trecut si actual cu 2 colegi de forum,ei fiind Zaboss si Nic_Bv,in cadrul acestui topic:
viewtopic.php?f=119&t=28188dupa care sau incins putin spiritele si acum ma trezesc ca mi sa fabricat un topic despre comunism,pentru a putea sa ma puna cu fata la perete si isotech.ro declara cu nonsalanta ca e scarbit de problemele care le provoc eu pe forum,fara a purta nici macar cel mai mic dialog cu el.
Topicul fabricat la comanda este acesta:
viewtopic.php?f=119&t=37836Doua probleme as vrea sa elucidez cu bunavointa celor persoane 2 persoane care le voi mentiona.
1.ADICRISTEA,la comanda cui,ai fragmentat acel topic in doua si ti.ai permis sa dai o denumire care nu imi apartine?
2.ISOTECH.RO,intrucat nu am avut un dialog personal cu tine,care este supararea ta pentru care ai iesit atat la inaintare si te declari scarbit de persoana mea?
Te rog frumos sa mergi la topicul care tocmai a fost fragmentat,deci cel cu afacerile si sa fii atat de amabil incat sa ne indrumi si pe noi ce afaceri desfaci tu,pe timp de criza de iti permiti sa stai toata ziua pe forum,la rubrica"de ce sa nu mai radem putin" si sa iei la misto persoane ca mine,care muncesc.
Am aceasta rugaminte,deoarece ai putea fi un bun meneger si de aceea eu as vrea sa te votez pe tine ca presedinte,la urmatoarele alegeri,ca sa scapam amarata asta de tara,din criza care nu este simtita de toata populatia.
Cu sentimentul ca mi se vor indeplinii aceste 2 dorinte va multumesc anticipat si sper ca raspunsul sa nu fie un "ban" permanent din partea lui Adi Cristea sau a altcuiva.
Ce urmeaza sa.mi mai fie fabricat oare?

L.E. Am observat ca de obicei,moderatori cand fac o modificare pe un topic,mentioneaza si motivul,sters quote,modificat titlu,mutat la sectiunea respectiva.....................fapt care nu sa facut,de ce oare?