Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intruniri de noapte Bucuresti - Casa poporului

28 Aug 2009, 23:15

Am observat ca exista un grup restrans de oameni carora le place in mod deosebit locatia de la Academie si fac intalniri numai acolo. Am observat de asemenea ca fata de intalnirile de noapte care se tineau la Parlament unde apareau zeci de masini, la Academie sunt in medie in jur de 10.

Propun ca in acest topic sa stabilim zilele si orele intalnirilor auto de noapte de la Parlament. Poate sunt 5 oameni care au chef de intalnire si stabilesc pe forum Academie si mai sunt alti 10 care nu posteaza neaparat pe forum ca vin, dar ar veni daca ar fi la CP.
Desi pana acum nu mi s-a parut normal sa facem 2 topicuri pentru ca am considerat ca asta va duce la posibile scindari acum ma vad nevoit sa fac acest lucru.
Ultima oară modificat de requiem pe 01 Sep 2009, 10:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat titlul

Re: Intalniri auto de noapte la PARLAMENT.

28 Aug 2009, 23:33

i'm in.

28 Aug 2009, 23:50

i'm near :))

29 Aug 2009, 12:20

S-a mai discutat asta o data. Topicul respectiv NU e doar pt intalniri la Academie, ci in general. Se stabileste de comun acord pt seara respectiva sau pot fi chiar 2 intalniri.

29 Aug 2009, 12:21

Si atunci de ce are titlu dedicat?!

29 Aug 2009, 12:25

Nu are, e doar pt ziua de ieri.

"Intruniri de noapte Bucuresti - 28.08.2009, ora 21, Academie" - se sterge de la Bucuresti inspre dreapta :).

29 Aug 2009, 12:44

OK, si daca se doresc 2 intalniri in aceeasi zi? Se discuta ambele in acelasi loc si se fac 2 salate?

29 Aug 2009, 13:43

Ok, si atunci se fac topicuri pt fiecare locatie? Asa cum am zis si mai sus, da, se poate discuta pt 2 intalniri in aceeasi seara in cele doua locatii.

30 Aug 2009, 15:35

Diseara se prezinta cineva la Parlament?
$1 scrie:$2K, si daca se doresc 2 intalniri in aceeasi zi? Se discuta ambele in acelasi loc si se fac 2 salate?

Tocmai de asta am facut acest topic.

$1 scrie:$2sa cum am zis si mai sus, da, se poate discuta pt 2 intalniri in aceeasi seara in cele doua locatii.

Este mai usor sa fie topic separat pentru cei pe care ii intereseaza strict o locatie. Daca eu ma trezesc si zic ca vin la parlament, mai zice si ionut si sa zicem adispan, sigur mai vine si altii chiar daca nu confirma pe forum.

30 Aug 2009, 23:20

Daca mergem pe varianta asta nu or sa fie decat 5 masini la parlament si 5 masini la academie! Mie personal imi displace maxim locatia "academie" in special de cand au inceput sa se adune toti ciudatii. Ultima data erau cu seria cativa frustrati. Pe langa faptul ca imi displace maxim locatia academie ... imi displace mai mult de atat sa urmaresc 2 topicuri prin care se vor crea intalniri separate ... bisericute mai ceva decat se creaza uneori.

Cel mai bine ramanem pe un singur topic. Oricum ... sa fim seriosi de la CP la Academie eu personal fac 3-5 minute daca merg ultra lejer.

31 Aug 2009, 20:37

Sustin ideea unui singur topic dedicat intalnirilor de noapte. Alegem locatia sau locatiile si gata.
Daca facem cate un topic pentru fiecare locatie, putem sa spunem ce este inceputul scindarilor (termen preluat de la bogdanF), iar eu personal nu doresc asta.
Am mai spus si o repet: mie nu-mi place locatia Casa Poporului, dar daca se stabileste ca o anumita intalnire sa se desfasoare acolo, atunci ACOLO voi veni.
si nu cred ca este vreo suparare daca anumite intalniri se vor tine la Academie, iar altele la Casa Poporului. cum unii fac sacrificii (sa spunem asa) sa vina la Academie, asa si altii trebuie sa faca sacrificii sa vina la Casa Poporului.

31 Aug 2009, 20:39

pai degeaba alegem locatia inainte. ca sunt unii useri care vor numai academie. in ultimele 3 luni 95% din intilniri au avut loc la academie, in boscheti.

31 Aug 2009, 20:47

nimic mai simplu, cei care vor academie, vor merge acolo. complementara, la fel de adevarata. cei care vor casa poporului, acolo vor merge.
DAR repet, eu unul nu sustin doua locatii simultan. cei care vor fi mai putini intr-o locatie (in urma centralizarii voturilor - sa spunem) cred ca pot face sacrificii pentru cealalta locatie, avand in vedere ca sunt despartite de cateva minute.
asa zic eu ca e cel mai corect.

ps: cu voia Dvs, se inchide iar eventualele discutii legate de acest aspect, in topicul dedicat.
Subiect închis