Intruniri de noapte Bucuresti - Casa poporului
Am observat ca exista un grup restrans de oameni carora le place in mod deosebit locatia de la Academie si fac intalniri numai acolo. Am observat de asemenea ca fata de intalnirile de noapte care se tineau la Parlament unde apareau zeci de masini, la Academie sunt in medie in jur de 10.
Propun ca in acest topic sa stabilim zilele si orele intalnirilor auto de noapte de la Parlament. Poate sunt 5 oameni care au chef de intalnire si stabilesc pe forum Academie si mai sunt alti 10 care nu posteaza neaparat pe forum ca vin, dar ar veni daca ar fi la CP.
Desi pana acum nu mi s-a parut normal sa facem 2 topicuri pentru ca am considerat ca asta va duce la posibile scindari acum ma vad nevoit sa fac acest lucru.
Propun ca in acest topic sa stabilim zilele si orele intalnirilor auto de noapte de la Parlament. Poate sunt 5 oameni care au chef de intalnire si stabilesc pe forum Academie si mai sunt alti 10 care nu posteaza neaparat pe forum ca vin, dar ar veni daca ar fi la CP.
Desi pana acum nu mi s-a parut normal sa facem 2 topicuri pentru ca am considerat ca asta va duce la posibile scindari acum ma vad nevoit sa fac acest lucru.
Ultima oară modificat de requiem pe 01 Sep 2009, 10:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat titlul
Motiv: modificat titlul
-
BogdanF - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus al II-lea