Totul despre membri

Focus 1.8 tdci '08

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Focus 1.8 tdci '08

Mesajde Mihai R » 10 Sep 2009, 15:59

Deci nu mai pot de ras. E adevarat ... te putea ierta ... dar prima amenda (amandoi fara centuri) trebuia sa fie bagare de seama pt. tine sa incerci sa o folosesti. Acuma ... vina nu e a lui ca nu te-a iertat pt ca nu aveai centura ci este vina ta pentru ca nu ai purtat-o. Una peste alta nu-ti inteleg nemultumirea. Te putea ierta ... dar sunt convins ca nici de acum incolo nu o vei purta ... ca sa ma exprima mai colorat ... uite-asa ... nici de-al dracu'. Este? :))

Si eu mi-am furat-o cu centura 1 data si m-am conformat. Nu o purtam ca nu-mi placea. Cand am vazut ca nu ma pot intelege cu el ... am incasat-o si m-am obisnuit. Acum merg doar cu centura. (Cand mi-am luat amenda mersesem 3-4 km si mai mergeam inca 2 maxim)

Mi-am furat-o o data cu farurile inafara localitatii. Tot asa ... am avut opriri multe si efectiv am uita sa aprind iar farurile dupa a 3-a oprire. Intre Turda si Cluj mi-am incasat amenda ... nu am reusit nici cu ala sa ma inteleg ... si asta e.

Au fost si cazuri in care am scapat ... dar de ... tot noi suntem aia care ne plangem ca sunt corupti si ca ni se fac nedreptati.

Vorba lu alexandrusavu: :)) Easy fix - poarta centura !!! :D

- Volvo XC60 2024 / B5 Polestar Engineered / 261CP / Onyx Black / Black Edition - 16.000km @ 04.2025
- Volvo XC60 2023 / B5 / 250CP / Thunder Grey / R-Design - 19.500km @ 04.2025
- Volvo V90 2021 / B4 Polestar Engineered / 220CP / Thunder Grey / R-Design - 45.000km @ 07.2024 [in familie]

EX: Volvo V60 MK2 2020 // Volvo XC40 MK1 2020 // Ford Focus MK3 2013 TOPIC DEDICAT // Skoda Superb MK3 2018 // Mini Cooper 2018 // Ford Mondeo MK5 2016 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Fiesta MK7 2016 // Ford Focus MK2 2008 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Kuga MK1 2008
Mihai R

Maşina: Volvo XC60, B5 Polestar Engineered, 261CP, Black Edition

Mesajde MihaiMan » 10 Sep 2009, 18:45

Aveti dreptate amandoi, dar mie unu mi se pare o prostie sa porti centura in oras. Odata ce mergi in oras e clar ca ai opriri, ai treburi de rezolvat, deci nu poti sta non-stop sa-ti pui centura. Si la accidente, rare ori ziua se intampla accidente grave, pentru ca sunt foarte multe masini, e aglomerate si n-ai unde sa-i dai blana.
Una peste alta e o prostie centura in oras, cel putin pe timp de ziua.
Nemultumirea mea era ca, acolo pe unde eram eu, nu am vazut politie sa opreasca pe cineva, de fapt, nu exista politie in zona aia. Deci, ce dracu cauta 2 castraveti murati p-acolo?! Cauta sa te f..a in gura, si eu am fost unul violat grav de niste incompetenti si anagramati. Asta e, trebuie sa mai contribui la bugetul statului din cand in cand, ca doar e Campanie Electorala .

Am venit acum acasa din oras, si-am purtat centura incontinuu si cred ca am alergie. Simt ca ma sufoc cu ea, simt ca ma strange de burta. Tin sa precizez ca in afara localitatii port centura!

Succes!!!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci

Mesajde MihaiMan » 21 Sep 2009, 00:39

Salutare forumisti!

Tocmai ce-am venit de la Cluj, un drum de cam 5h jumate. Am fost la KOE SHOW, un spectacol exceptional, drifteri profesionisti, masini galagioase si, si.....multe fete frumoase( am descoperit un nou loc unde femeile sunt frumoase, atragatoare si multe alte detalii care nu se pot descrie in cuvinte). Show'ul a fost bine organizat, pista parca trebuia sa fie mai lunga, dar totul a fost inchegat si pot sa spun ca aproape perfect. Tin sa-i felicit si pe baietii romani, care au dat foarte bine pe pista si au facut mult fum, bravo KNS, HAI.

Pareri despre masina, pe un drum liber plin de serpentine: Masina se comporta fabulos, mai bine de atat sincer, nu se poate, nu se clinteste si simti drumul( o directie perfecta). Motorul trage si in rampa la fel de bine ca pe un drum orizontal, Nm cat cuprinde.
A fost o experienta super pe drumurile ce leaga Buzaul de Cluj, un drum ca in palma de drept, fara gropi sau alte obstacole.
Ca o concluzie, sau mai multe: 1. VREAU sa MA MUT in CLUJ
2. Sper sa fie un inceput bun si sa existe o continuitate nesfarsita si in lumea drifting'ului din Romania (pe mine unul ma bate gandul sa-mi iau un urs sau o pisica) si sa mai avem show'uri d-astea, pentru ca merita si mai ales pentru ca putem. Am vazut ca se poate sa fim si noi civilizati si putem sa organizam evenimente inedite in lumea noastra(lumea masinilor si tuningului)!!!!

Bafta!!!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde lupul1952 » 21 Sep 2009, 07:48

MihaiMan bravo ca masinuta rasppunde perfect doleantelor tale
in ce priveste militienii si nepurtatul centurii eu actionez dupa cum urmeaza, desi port mereu centura: 1. intreb respectuos de ce m-a oprit care este cauza intarzierii/amanarii programullui meu stabilit initial si-i aduc aminte ca daca nu m-a oprit cu motive serioase ne vedem la nenea judecator sa-mi plateasca timpul pierdut in trafic si excesul de functie
2: daca nu aveam centura pusa ii spun simplu arata-ti-mi va rog domnule agent ca nu purtam centura va rog sa dovediti acest lucru, aveti o fotografie o filmare in acest sens ceva edificator? si daca spune Nu e atunci sa aveti o zi buna nu mai ma retineti fara motiv ca s-ar putea sa plateasca mai mult la tribunal brigada de politie rutiera

mie asa mi s-a intamplat ca batranul nu vrea sa o poarte cand merge cu mine ca zice ca si asa merg prea incet atent etc si ne-a vazut in Ploiesti un nene purtator de cascheta si asa am procedat, insa pana sa opresc usor masina i-am zis lu batranul pune-ti centura repede pana vine umflatul.

o zi buna Mihai si sa imi zici te rog ce gume de iarna iti pui Pirelli GoodYear sau Continental care ar fi mai profi si mai bune ptr aderenta si franare buna pe timp de iarna?
lupul1952

Maşina: Focus3,5 150hp

Mesajde MihaiMan » 24 Sep 2009, 22:26

Salutare!
Multumesc pentru aprecieri si in legatura cu centura, am inceput sa o port si o pun din reflex.
Cauciucurile o sa mi le iau cred ca pe la jumatea lui noiembrie. Sincer nu stiu ce cauciucuri sunt bune pe zapada, dar stiu de la un prieten cu o honda ca avea pe ea Nokian sau ceva de genul si erau foarte foarte aderente(am mers cu el multa vreme si am observat asta). Oricum, mai este timp de gandire.
Multam inca o data si succes!!!

Azi am facut revizia de 45000km( eu aveam vreo 46200km), dar nu au fost probleme. Pretul a fost de reprezentanta. Mecanicul a fost foarte cooperant si mi-a spus tot despre masina. Concluzia este ca merge fara probleme, nu are niciun defect.
Pretul a fost de aproape 800Ron.
Acum sunt implinit si pot sa merg fara niciun stres si fara retineri!

Have a nice day!!!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde adispan » 24 Sep 2009, 23:29

pt iarna va recomand vredestein snowtrac 2 sau 3
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde mihai_florescu_09 » 25 Sep 2009, 10:47

Eu am urcat pe zapada pana la Taverna Sarbului in Sinaia cu Marangoni (Meteo E+ parca se numea modelul). Le-am cumparat de la Colina motors cu 140 lei bucata 175/65/R14. Si aveau la 160 unele 195/65/R15 montate pe focus 2 dar aveau alt profil mai cuminte.

Cu ale mele nici macar nu au dat in gol rotile. Sus mai erau cateva masini de teren si 2 masini mici cu lanturi. Coborarea a fost la fel de usoara. Indicele de viteza pt acel model era destul de mic dar oricum nu aveam de gand sa ajung la 160 cu masina :)

update: uite ca am gasit si o descriere a lor: http://www.euroshina.com.ua/en/tyres/Ma ... Meteo_grip

Mentionez ca sunt singurele cauciucuri de iarna cu care am circulat, deci nu pot sa imi dau cu parerea despre altele, dar nici nu am de ce sa caut in alta parte cat timp astea isi fac treaba mai mult decat suficient.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde Mihai R » 25 Sep 2009, 11:28

Eu am luat iarna trecuta de la baietii de la Best Tires Shop (cu care a incheiat si club ford parteneriat) nokian WR pentru masina mea + jante de tabla (de la ForCar) si am mai luat pentru o dubita nokian WR G2 (profil asimetric dupa care eu sunt topit tot).

Multi au ras de mine ca nu a nins in Bucuresti dar eu am fost aproape o luna pe la munte unde zapada era de 5cm pe sosea. Am fost incredibil de multumit de ambele profile mai ales de WR cu care am mers mai mult.

Si snowtrack 2 si 3 sunt ok dar sincer mi s-au parut mai reusite nokian-urile.

M-am uitat pe net dupa ce mi le-am cumparat si am gasit super multe review-uri pozitive.

- Volvo XC60 2024 / B5 Polestar Engineered / 261CP / Onyx Black / Black Edition - 16.000km @ 04.2025
- Volvo XC60 2023 / B5 / 250CP / Thunder Grey / R-Design - 19.500km @ 04.2025
- Volvo V90 2021 / B4 Polestar Engineered / 220CP / Thunder Grey / R-Design - 45.000km @ 07.2024 [in familie]

EX: Volvo V60 MK2 2020 // Volvo XC40 MK1 2020 // Ford Focus MK3 2013 TOPIC DEDICAT // Skoda Superb MK3 2018 // Mini Cooper 2018 // Ford Mondeo MK5 2016 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Fiesta MK7 2016 // Ford Focus MK2 2008 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Kuga MK1 2008
Mihai R

Maşina: Volvo XC60, B5 Polestar Engineered, 261CP, Black Edition

Mesajde MihaiMan » 23 Dec 2009, 10:35

Salutare prieteni forumisti!
N-am mai postat de mult la rubrica mea pentru ca nu s-a mai intamplat nimic de povestit, poate doar un mic accident in parcare, dar nesemnificativ, putin bara spate zgariata si cam atat.
Luni mi-am achizitionat anvelope de iarna, la mana a 2-a ce-i drept, dar sunt foarte multumit de ele. Sunt aduse din Elvetia din cate stiu si sunt foarte putin consumate, dovada a fost si faptul ca am fost la munte cu ele prin zapezi destul de mari si n-am avut nici macar o problema cu ele. Am ales 2 FireStone pe fata si 2 Michelin pe spate, pe 205\55\R16, am ales sa fie toate la fel de bune si sincer par la fel ca cele noi.

Tin sa va urez un Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii, realizari pe toate planurile si mai ales sa ne mandrim cu FORD-urile noatre si la anul si sa ne traiasca 1000000 de Km.
Inca o data sa fiti fericiti si sa petreceti alaturi de cei dragi.

CRACIUN FERICIT!!!!!
Fişiere ataşate
santa-claus-parade-iw.jpg
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde oachi1980 » 26 Dec 2009, 21:26

Am avut o problema cu un troncanit usor pe partea dreapta la roata fata dreapta. Eram innebunit, nu suportam sa aud nimic, mai ales ca aveam masina de 2 saptamani. Era slabit un surub, o prindere pe amortizor. Am strans-o si s-a rezolvat problema, acum merge brici. Si eu ma gandeam sa schimb amortizor (250-300 ron) sau rulment de amortizor (70 ron).

Bafta si multi km!
Bucuresti, oras de vis: circulam cu viteza supersonica de 15 km/h in medie.
Cea mai buna banda si mai rapida ramane linia de tramvai.
Imagine
oachi1980
Incepator

Maşina: Ford Focus2, 2008, 2.0 tdci, Titanium, 4 usi, 13_6cai
VIN: WF0HXXWPDH8K78156

Anterior

Înapoi la Totul despre membri