Re: Focus 1.8 tdci '08
Deci nu mai pot de ras. E adevarat ... te putea ierta ... dar prima amenda (amandoi fara centuri) trebuia sa fie bagare de seama pt. tine sa incerci sa o folosesti. Acuma ... vina nu e a lui ca nu te-a iertat pt ca nu aveai centura ci este vina ta pentru ca nu ai purtat-o. Una peste alta nu-ti inteleg nemultumirea. Te putea ierta ... dar sunt convins ca nici de acum incolo nu o vei purta ... ca sa ma exprima mai colorat ... uite-asa ... nici de-al dracu'. Este? 
Si eu mi-am furat-o cu centura 1 data si m-am conformat. Nu o purtam ca nu-mi placea. Cand am vazut ca nu ma pot intelege cu el ... am incasat-o si m-am obisnuit. Acum merg doar cu centura. (Cand mi-am luat amenda mersesem 3-4 km si mai mergeam inca 2 maxim)
Mi-am furat-o o data cu farurile inafara localitatii. Tot asa ... am avut opriri multe si efectiv am uita sa aprind iar farurile dupa a 3-a oprire. Intre Turda si Cluj mi-am incasat amenda ... nu am reusit nici cu ala sa ma inteleg ... si asta e.
Au fost si cazuri in care am scapat ... dar de ... tot noi suntem aia care ne plangem ca sunt corupti si ca ni se fac nedreptati.
Vorba lu alexandrusavu:
Easy fix - poarta centura !!! 

Si eu mi-am furat-o cu centura 1 data si m-am conformat. Nu o purtam ca nu-mi placea. Cand am vazut ca nu ma pot intelege cu el ... am incasat-o si m-am obisnuit. Acum merg doar cu centura. (Cand mi-am luat amenda mersesem 3-4 km si mai mergeam inca 2 maxim)
Mi-am furat-o o data cu farurile inafara localitatii. Tot asa ... am avut opriri multe si efectiv am uita sa aprind iar farurile dupa a 3-a oprire. Intre Turda si Cluj mi-am incasat amenda ... nu am reusit nici cu ala sa ma inteleg ... si asta e.
Au fost si cazuri in care am scapat ... dar de ... tot noi suntem aia care ne plangem ca sunt corupti si ca ni se fac nedreptati.
Vorba lu alexandrusavu:

- Volvo XC60 2024 / B5 Polestar Engineered / 261CP / Onyx Black / Black Edition - 16.000km @ 04.2025
- Volvo XC60 2023 / B5 / 250CP / Thunder Grey / R-Design - 19.500km @ 04.2025
- Volvo V90 2021 / B4 Polestar Engineered / 220CP / Thunder Grey / R-Design - 45.000km @ 07.2024 [in familie]
EX: Volvo V60 MK2 2020 // Volvo XC40 MK1 2020 // Ford Focus MK3 2013 TOPIC DEDICAT // Skoda Superb MK3 2018 // Mini Cooper 2018 // Ford Mondeo MK5 2016 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Fiesta MK7 2016 // Ford Focus MK2 2008 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Kuga MK1 2008
-
Mihai R - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Volvo XC60, B5 Polestar Engineered, 261CP, Black Edition