New fiesta-istoric achizitie si impresii personale
masinuta a fost dragoste la prima vedere pentru sotia mea inca de la lansarea conceptului ,eu eram un pic reticent ( nu prea aveam legatura cu marca ford ), am mers in prima zi a lansari la timisora si dupa un drive test am si inceput negocierile.
bine inteles nu am ajuns la nici un numitor comun ( model nou ,nu se fac inca promoti , etc ), un pic dezamagiti, nu am dorit sa ne bagam in banca, dar doream varianta titanium cu unele dotari obtionale.
mergind catre casa,locuim in sannicolau mare,ne-a venit idea sa mergem la szeged sa vedem masina si acolo.
a doua zi am comandat deja masina,baieti de acolo sint super ok.
am reusit sa negociez o fiesta titanium,culoare metalizata,geamuri fumuri,senzori ploaie,oglinda heliomata,roata de rezerva de dimensiuni normale la 8500 euro fara tva , tva care l-am platit la finante in romania ( 19 % - fata de 21 % cit era in ungaria la data respectiva), masina a iesit undeva la 10200 euro cu tot cu tva.
pentru masina am asteptat 3 luni .
am fost ieri la szeged cu probleme personale si am intrat si la hovany sa intreb de acel zgomot, raspunsul lor este ca toate new fiesta au acest zgomot si nu trebuie sa-mi fac griji,parerea lor este ca este o problema de izolatie fonica?????????.
va doresc o zi buna.
P.S. sper ca nu v-am plictisit cu romanu meu.
-
daniel muresan - Incepator
- Maşina:
- VIN: