pe zi?
voi aţi observat că, în Bucureşti, dacă dă câteva picături de puloaie se alege praful şi pulberea de trafic?...
azi, de pildă, am depăşit un refugiu de tramvai pe partea ailaltă, deoarece între refugiu şi trotal era o mare baltă şi am mers pe principiul sănătos, românesc, "unde-i apă e şi groapă"...
am mai trecut de doo ori pe galben întârziat, dar nu din cauza mea.
am făcut şi altele dar nu le mai ţin minte...
ce nu fac:
-nu umblu băut. n-am făcut-o niciodată. ori nevasta ori taxiu...
-nu o iau pe contrasens deât dacă se merge la pas şi aşa impune traficul.
-NU CLAXONEZ!!! aş putea merge ani fără claxon. s-au inventat flashurile demult. discrete şi pentru isteţi...
-nu umblu cu maşini naşpa, acte naşpa, serii schimbate, căcaturi d-astea...
-nu am detector de radar, detectorul meu de radar e în propriul meu nas.
ultimul radar luat în Ro e în 2001 în comuna Nalbant, jud. Tulcea unde băieţii stăteau la ciordeală... în septembrie ac. am mai luat un radar în Turcia dar a fost ţeapă clară, aveam 80 kmh în afara localităţii, iar turcii mi-au luat tribut că am trecut pe-acolo...

deci o amendă de vreo 30 de lei plus 30 de euro la turci mi se par ok în 7-8 ani... am avut în perioada 1999-2002 pe maşina directorului un detector de radar adus din State. în românia nici pomeneală de aşa ceva la vremea aia
însă rahatul ăla piuia şi când suna telefonul...
-NU ÎNJUR, decât foarte rar... când sunt claxonat aiurea sau când nesimţirea întrece gradul meu de imunitate
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!