Re: New Fiesta Sport
$1 scrie:$2a sa fie mai simpla comparatia, este ceva in genul accelerarii 50-100 km/h, dar unul din soferi schimba vitezele iar celalalt foloseste doar viteza a 4-a. Este clar ca primul va ajunge mai repede la 100km/h.
De unde a aparut chestia cu retrogradarea in discutie si ce legatura are cu timpul in care se atinge viteza maxima?
Daca tot alergam la viteza maxima, dieselul va ramane fara suflu la 100 Km/h iar benzinarul va duce in treapta III pana la 120 Km/h, deci oricum se compenseaza.
Iar soferul de benzinar care la 50 Km/h este in treapta a IV-a, ori nu stie ce face ori merge la consum, caz in care nu poate emite pretentii de acceleratii si viteze maxime. Eu in mersul normal sunt in treapta a II-a la 50 Km/h. Cand "ma grabesc" sa depasesc vreo caruta sau tractor pe DN merg cu a II-a pana la 70 Km/h. La celelalte depasiri, a III-a pana la 120 Km/h.
mihai_florescu_09,
Cred ca ai vrut sa spui ca masina ta atinge viteza maxima atat in treapta IV cat si in treapta V, corect? Eu din prima formulare am inteles ca in treapta V nu are putere sa te duca pana la viteza maxima.
-

DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077

; da, chiar sunt de atunci si in continuare f entuziasmat si multumit de ea ; bine eram si inainte cu cealalta, dar...... parca asta e exact ce doream de la o masina, mai ales ca am pus pe ea ce am vrut eu si am facut-o cum am vrut eu
; stiu ca nu a fost decat o inspectie, dar mi s-au parut f seriosi si profesionisti si cu siguranta voi face si reviziile la ei
)
felicitari e foarte frumoasa
cand de fapt ea este rosie toata ziua ; nu am ales magenta, am ales rosu asta intens ; aproape la fel era culoarea si la fosta masina ; ce sa zic..... imi place rosu si consider ca este o culoare f sport
dar si culoarea mea imi place si a trebuit sa astept foarte putin pana sa mi-o aduca
) -195/45/R16- ; dupa multe telefoane la toti dealerii de anvelope nu am gasit pe nicaieri Continental ; majoritatea nici macar nu aveau aceasta dimensiune ; am gasit doar la una sau doua firme, dar cu preturi relativ mari totusi ; s-au oferit si cei de la Ford sa-mi aduca pe comanda, dar evident pretul era pe masura si eu oricum doream Conti
; iar sa bag bani si intr-un set nou de jante iar nu se merita mai ales ca imi plac f mult jantele sport cu care a venit masina
; am vorbit cu cei de la Continental Romania care au verificat stocul pe toata tara si nu exista in RO aceasta dimensiune ; asadar o sa fac o comanda ca sa imi aduca (special pentru mine
; sper numai sa nu dea ger sau ninsoare, desi cred ca m-as descurca (cu mult mai multa atentie binenteles) mai ales ca cele de pe masina sunt noi
...asa ca tot timpul ala am mers cu max. 70km/h ca altfel vibra masina rau, atat de strambe erau 

; eu frecam capacele de borduri o data la 2 saptamani inainte, pana acum nu am nici o zgarietura pentru ca ma uit f atent in oglinzi sa nu ating bordura ; cu talonul mic nu am avut necazuri si nici nu pot sa spun ca ma zguduie prea tare (chiar pe piatra cubica) ; cel mai greu este cu garda joasa, dar nu am atins decat de 2-3 ori foarte usor cu lama aceea de plastic negru de sub masina
wtf, janta??? ...desigur cum se intampla la noi comandase doar una asa ca a durat cu o saptamana in plus pana a venit si a doua