$1 scrie:$2
Dl gabi cateodata la turatii mici pt o mini secunda imi da cu motoru in nas ca si cum nu ar mai avea benzina!
Davio am o mare rugaminte la tine si te rog sa nu mi.o iei in nume de rau,"minisecunda" care te deranjeaza este de ordin electric,nici decum de ordin mecanic si din acest motiv iti recomand sa mergi si sa o pui pe tester,lucru care sunt sigur ca nu o sa.l faci.Noi mecanicii stim sa montam motoare,segmenti,vilbrochene cuzineti,pasuim supape(dar nu toti),reparam cutii de viteze ,directii,mai o toba mai un tampon,deci nu avem legatura cu persoana care a transformat dupa 1995,toate autoturismele in niste mijloace de locomotie,dependente de electronisti si de testere si nu ma mai mira faptul ca tot forumul este o imensa minisecunda,palpaire,intrerupere si etc si din acest motiv nici nu prea mai intru in discutii unde se invoca aceste defectiuni sa.mi dau aiurea cu parerea,pentru ca rade lumea de mine si observ ca si la tester daca mergeti,nu se rezolva absolut nimic decat la 20 % din cazuri.
In afara de asta,eu personal vad pe forum ce piese cumpara fiecare si in ce stare sunt acele piese si imi asum raspunderea pentru ceea ce mentionez acum si atata timp cat tu cumperi capete de bara folosite,amortizoare si etc folosite,nu poti avea nici o pretentie de la aceasta masina.
In alta ordine de idei ar fi faptul ca montezi capete de bara vechi si apoi intri pe forum si intrebi de ce oare tot ai joc pe directie ca tu doar le.ai schimbat sau de ce masina pe viraje intra in derapaj ca tu doar ai schimbat amortizoarele dar ele de fapt daca mai au eficienta de 30/%.
Fac o paranteza si rog sa fiu scuzat de off.topic,eu am multe probleme de sanatate si te rog sa ma crezi ca am ajuns si acolo unde intra si sunt testati pilotii de avioane si dupa ce m.au pus la 11.000 de aparate au spus ca nu am nimic,deci eu la cine as mai putea apela.
Am mentionat in nenumarate randuri ca nu sunt un inpatimit al electronicii si am cunostinte electronice dar sunt limitate si avem pe forum unii moderatori care sunt destul de initiati in acest domeniu si va ajuta si ei in limita posibilitatilor.
Deci,ma repet,trebuie sa constientizam ca atita timp cat din cauza starii materiale,care este destul de evidenta si explicabila,nu putem intretine un autoturism asa cum recomanda fabricantul,nu ii putem cere performante.
Imi cer scuze inca o data daca am deranjat pe cineva si tot odata imi asum cele mentionate mai sus.