Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Tester Grup SRL - Iasi

09 Mar 2007, 15:33

Salutare. Sunt nou pe aici. Intentionez sa imi cumpar un Fiesta nou. La prima vedere ma incanta masina, dotarile si pretul. Un singur lucru ma face sa stau pe ganduri: dealerul si service-ul Ford in Iasi (Tester Grup SRL). Am auzit vorbe urate despre ei. Neseriozitate, preturi MULT ridicate si nejustificate. Rog pe cei in cunostinta de cauza sa impartaseasca obiectiv toate aspectele legate de experientele cu Tester. Va multumesc anticipat.

Stefan. 8)

09 Mar 2007, 16:27

Nu vreau sa te descurajez, insa Tester sunt pusi pe japca.
Eu, personal am NUMAI experiente neplacute cu ei.
Am avut probleme cu cealalta masina cu indicatorul de motorina; am platit si facut constatare din care a rezultat ca sonda litrometrica e dusa. Am platit vreo 7 milioane mi-au schimbat sonda, mi-au dat masina, si surpriza, cand am primit masina am pus contactul si nimic, frate; indicatorul tot nu mergea; cretinii nici macar nu au probat-o sa vada daca functioneaza; am ramas cu banii dati, timpul pierdut, si masina am vandut-o dupa vreun an tot cu indicatorul defect; nici in ziua de azi nu stiu care era problema.
Inafara de asta, cu diferite alte ocazii am gasit la cateva zile dupa ce masina fusese la ei diverse chestii marunte de prin masina care pur si simplu se evaporasera.
Nu recunosc absolut nimic, daca gresesc ceva, sunt de o marlanie ceva de speriat, iar singura cale de a "discuta" cu ei e calea tribunalului, si cum locuim in Romania stii singur raspunsul.

Eu nu sunt singurul cu experiente neplacute din partea acestei firme; am prieteni care isi fac reviziile in Germania la Ford, ii costa mai putin decat aici, plus ca mai aduci o cafea, un blug, o plasma si iti scoti banii si pe drum.

MULTA BAFTA COLEGULE!!!

09 Mar 2007, 20:27

:(
naşpa! Şi când mă gândesc că şi io am luat maşinuţa de la ei .... şi mă mai duc şi la revizie tot la ei ... poate c-ar trebui să ne orientăm spre cei de la Bacău. Ce zici Mondy man?

09 Mar 2007, 20:53

Comparativ cu Tester-ul Iasi, Bacaul e parfum.

09 Mar 2007, 21:25

Eu am avut de-a face cu service-ul lor , partea de tinichigerie si sint super seriosi , masina arata ca din fabrica, plus mi-a placut ca nu m-au dus cu vorba , mi-au spus cind va fi gata si la data fixata mi-au telefonat sa ma anunte ca e gata ( o surpriza placuta - masina ma astepta spalata in parcare la ei) .
La preturi sint cam mari scorurile , dar ieftin si bun nu prea gasesti . Prefer sa dau un ban in plus si sa vad ca lucreaza la masina un meserias de 35-40 de ani cu ceva experienta si nu un pustan de 19-20 . Daca o sa te invirti prin service o sa vezi ca media de virsta merge spre 40 , eu zic ca e un lucru bun.
Iar despre dealer , sint destul de seriosi , masina a venit cu o saptamina mai repede decit a zis , a prezentat-o ca lumea cind am ridicat-o si am mentinut contactul si dupa achizitionare , deci nu e genul care vinde si apoi isi baga picioarele in client .
Asa ca experienta mea cu ei e placuta deocamdata , mai revin cu amanunte dupa prima revizie ca sint programat saptamina viitoare .

23 Mar 2007, 15:28

nici la bacau nu-s mai breji! m-am dus la revizia de la 2500 si a durat 5 ore, desi mi-au promis ca nu le ia mai mult de o ora. Si pe parcursul asteptarii am auzit discutii mai mult decat neprincipiale cu TOTI clientii prezenti in sala de asteptare. De fapt, NU AM VAZUT NICI UN CLIENT MULTUMIT, ceea ce e ma face sa ma gandesc serios sa-mi fac toate reviziile urmatoare in germania.
Mai mult, pt ca m-au tinut asa de mult, am intrat peste ei si n-am mai vrut sa ies, desi au insistat ca nu e voie sa asist la lucrari. Si era pe la sfrasitul programului, adica pe la 9 seara si am vazut c-a venit un amic de-al lor cu o problema la un mondeo, iar ei au discutat ceva intre ei , de genul "ba, avem cutare piesa acum? nu, dar las ca pana maine ii fac eu rost de ceva ca lumea!"
Sigur nu vreau sa-mi manjeasca/manareasca masina vreun mizerabil de asta de pe la noi.

Re: Tester Iasi

23 Mar 2007, 15:57

$1 scrie:$2alutare. Sunt nou pe aici. Intentionez sa imi cumpar un Fiesta nou. La prima vedere ma incanta masina, dotarile si pretul. Un singur lucru ma face sa stau pe ganduri: dealerul si service-ul Ford in Iasi (Tester Grup SRL). Am auzit vorbe urate despre ei. Neseriozitate, preturi MULT ridicate si nejustificate. Rog pe cei in cunostinta de cauza sa impartaseasca obiectiv toate aspectele legate de experientele cu Tester. Va multumesc anticipat.

Stefan. 8)

salut

io cunosc la TESTER 2 agenti de vanzari, din care pot sa iti recomand pt seriozitate si pregatire buna unul din ei - Radu; daca vrei, iti pot da nr lui de telefon, si sa ii spui ca il contactezi din partea mea ... din cate stiu io, preturile la masini sunt aceleasi peste tot, hai +/- un 50 EUR, in fct de cum a configurat-o dealerul ... dar asta e alta poveste; iar daca dupa ce o cumperi vrei diverse briz-briz-uri la masina (covorase, plase, diverse piese mici, consumabile, etc.), poti sa cumperi de la furnizorii nostri de pe forum, la preturi f bune si seriozitate la livrare

la service nu cunosc pe nimeni

bafta si let me know :)

23 Mar 2007, 16:51

La mine a fost ok pana acum, atat din punctul de vedere al vanzarii in sine cat si din punctul de vedere al baietilor de la service (citeste receptie service, ca pe ceilalti nu-i cunosc); tinichigeria a lucrat excelent la o aripa si o portiera dupa ce am busit-o un pic asta toamna (indreptat si vopsit), insa asta nu e un criteriu, pentru ca stiti cum e: meseriasii mai pleaca, vin altii, si tot asa. E adevarat insa ca sunt cam scumpi din punctul meu de vedere: aproape 90 de lei noi ora de lucru (chestie care nu te deranjeaza daca lucreaza pe garantie), altfel daca ar fi sa scot de la tine banii astia chiar ca m-as duce in germania.

BTW chiar suna interesanta varianta cu revizia in Germania; e recunoscuta revizia de acolo de Romcar ? Ca daca cer dupa aia o piesa si o manopera pe garantie si refuza sa plateasca ca nu m-am dus la service autorizat de ei in RO, tot pe ei ii trebe sa ii dau in judecata, nu pe Ford of Europe, din pacate. (Deci eu sunt inca in garantie cu masina, si mai raman vreo 3 ani jumate)

24 Mar 2007, 00:40

$1 scrie:$2ici la bacau nu-s mai breji! m-am dus la revizia de la 2500 si a durat 5 ore, ....

aoleo frate. la mine a durat 20 de minute. in 5 ore scoti si pui motoru la loc. nashpa rau ...

24 Mar 2007, 00:40

Am facut si revizia de 2500 la Tester . Am mers la ora la care am fost programat si a durat mai putin de o ora . Asta a fost moca , urmatoarea la 15.000 km am inteles ca e in jur de 500 RON .

24 Mar 2007, 21:39

Intre Tester Iasi si Neco Motors Bacau ii recomand pe cei de la Bacau, deoarece mi s-au parut mai seriosi. Motivele care sustin afirmatia sunt urmatoarele: Ford Fista TDCI 1,4 am achizitionat-o de la Tester si consider ca am avut emotii pana am primit-o desi am platit si un comision de 1% din valoarea masinii pentru inscriere si alte prostii. Livrarea a fost cu o intarziere de aproximativ 1 luna fata de contract desi am platit intreaga valoare a masinii. Dupa ce am luat masina toate verificarile le-am facut la Neco Motors Bacau unde de fiecare data ( revizia de la 15K si cea de la 30K) au fost facute ireprosabil. Pot spune ca sunt foarte multumit de Fiesta pe care am achizitionat-o.

26 Mar 2007, 12:24

adispan, caut si eu niste briz brizuri, cum dau de furnizorii de pe forum?

26 Mar 2007, 18:58

pai uite aici:

1. viewtopic.php?t=2223
2. viewtopic.php?t=3547
3. viewtopic.php?t=3918
4. viewtopic.php?t=3128

io am luat de la penultimul link (FORCAR) pana acum 2 chestii: scrumiera si aparatori noroi pt rotzile fatza; vor urma, tot de la ei: faruri negre, covoare mocheta originale FORD; si probabil de la MB Leather imbracare volan si burduf schimbator in piele

cei de la FORCAR au 3 mari atu-uri, din cate am interactionat io cu ei: foarte politicosi, foarte seriosi, foarte prietenosi la pret

bafta

adi

28 Mar 2007, 11:47

adi, merci frumos!
ce mai e cu asociatia?
cu stima, adi!

28 Mar 2007, 19:36

nu mai e nimic cu asociatia; am dus statutul la un notar vinerea trecuta, si mia zis ca ne auzim marti (adica ieri) - nu m-am auzit cu nimeni; o sa vorbesc cu maddogul sa apelam la un notar pe care il stie el

02 Apr 2007, 09:18

Daca vrei masina de pe stoc, poti sa te bagi linistit sa iei de la ei, dar daca vrei masina la comanda, cam dai de naiba.....au am asteptat aproape 5 luni pt masina. Preturi exagerate la revizii si cam atat, in rest sunt ok.

03 Apr 2007, 11:07

Salut...
Eu tocmai am cumparat o Fiesta de la Tester ieri (achitata cash) si se pare ca maine sau cel mai tarziu poimaine imi va fi livrata. Reprezentantul de vanzari mi-a placut, mai departe nu mai stiu. Insa cunosc pe cineva care a lucrat la ei tot ca reprezentant si care a fost foarte dezamagit de firma, incepand de la conducere si terminand cu reprezentantii de vanzari...cred ca reviziile mi le voi face in Bacau...
Asa cum zicea alecsutzu, daca o iei de pe stoc, ia-o. Daca nu, mergi in alta parte ca sunt mincinosi.

Mai asteptam pareri...

14 Iul 2007, 21:14

Intentionez sa-mi cumpar si eu un Ford Fusion+ 1.4 TDCI,deocamdata astept sa-mi aprobe banca creditul pe firma,sper ca luni sa primesc raspunsul.

M-ar interesa si pe mine niste detalii despre Tester din Piatra Neamt,deja m-a luat un vanzator si a inceput sa ma bata la cap,ca sa ma grabesc ca pierd oferta si nu-s ce alte lucruri.
As vrea sa stiu daca ma pt baza pe ei,pentru ca as vrea ca masina sa soseaca cat de cat repede,nici sa astept 3 luni,nu o fac la comanda,o iau cum e de la mama ei,nu vreau nu-s ce prostii,nu-s eu genul de om care sa vrea toate dracoveniile pe masina.

V-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu niste detalii despre ei.

14 Iul 2007, 21:45

Tu esti sigur ca au Fusion TDCI pe stoc ?
Ca si eu am vrut initial un diesel Fusion (1.6) dar dupa ce s-a uitat agentul de vinzari pe stocurile romcar din tara mi-a zis ca dureaza pina prin toamna , cel mai sigur prin noembrie aveam masina .
Asa ca acum am o Fiesta 1,25 benzinara foarte vioaie . :D
Asa ca intereseaza-te bine ca unii promit marea cu sarea pina platesti , apoi isi baga picioarele .
Pune-l sa-ti dea vin-ul masinii (ca doar e pe stoc) si adu aminte de clauzele de intirzire cu penalizari din contract , sa vezi ce zice.
Succes !!

14 Iul 2007, 21:49

Mie mi-au spus ca sunt ceva masini pe stoc,sa ma grabesc ca sa mai prind una,acu` nici sa astept pana in decembrie ca imi bag picioarele si-mi iau din alta parte.

Oricum,pe mine ma intereseaza detalii despre dealer-ul din Piatra.

01 Aug 2007, 14:46

Ieri am dat avansul,mi s-au parut cam smecherasi baietii mai ales cu termenul de livrare de aproximativ 45 de zile lucratoare.

01 Aug 2007, 15:21

avans pt? masina stoc sau comanda?

01 Aug 2007, 15:58

Pentru un Ford Fusion 1.4TDCI Comfort,stoc,o iau asa cum e de la ama ei.

15 Aug 2007, 00:17

Eu mai mare nesimtire si indolenta ca la service-ul Tester din Iasi nu cred ca exista pe fata Europei; sunt cei mai inceti si mai neseriosi indivizi din cati am cunoscut pana acum; nu te baga nimeni in seama, sefii nu dau afara si daca dau oricum nu au pe cine sa angajeze ca probabil salariile sunt execrabile;

eu am o problema cu cilindrul de ambreiaj de exemplu; s-a dus garnitura. asta e. vin la ei si insist ca masina are o problema pana ii conving (inceputul lunii iulie); constatarea in service o fac dupa doua saptamani dupa ce le-am aratat problema iar comanda de piese dupa inca o saptamana :-)) iar apoi tre' sa vii in fiecare zi sa stai langa ei sa dea un telefon la Bucuresti sau sa scrie un mail sa intrebe de ce nu vine piesa :-) deci, mishto tare de tot. Asta dupa ce ma suna trei zile la rand sa ma intrebe unde imi este cartea de service pe care nu o gaseau si care era tot la ei si pe care nu aveau chef sa o caute mai atent decat cu telefon de la adminstrator.

Maine fac deja o luna de cand sta masina mea in ploaie si vant cu matele scoase afara langa intrarea in service pentru un nenorocit de cilindru si un rulment care trebuie inlocuit. Si nu cred ca am sanse sa se intample vreo minune.

Deci, pe viitor Bacaul ne mananca sau Bucuresti direct.

Am zis.

15 Aug 2007, 00:27

Eu mai mare nesimtire si indolenta ca la service-ul Tester din Iasi nu cred ca exista pe fata Europei; sunt cei mai inceti si mai neseriosi indivizi din cati am cunoscut pana acum; nu te baga nimeni in seama, sefii nu dau afara si daca dau oricum nu au pe cine sa angajeze ca probabil salariile sunt execrabile;

eu am o problema cu cilindrul de ambreiaj de exemplu; s-a dus garnitura. asta e. vin la ei si insist ca masina are o problema pana ii conving (inceputul lunii iulie); constatarea in service o fac dupa doua saptamani dupa ce le-am aratat problema iar comanda de piese dupa inca o saptamana :-)) iar apoi tre' sa vii in fiecare zi sa stai langa ei sa dea un telefon la Bucuresti sau sa scrie un mail sa intrebe de ce nu vine piesa :-) deci, mishto tare de tot. Asta dupa ce ma suna trei zile la rand sa ma intrebe unde imi este cartea de service pe care nu o gaseau si care era tot la ei si pe care nu aveau chef sa o caute mai atent decat cu telefon de la adminstrator.

Maine fac deja o luna de cand sta masina mea in ploaie si vant cu matele scoase afara langa intrarea in service pentru un nenorocit de cilindru si un rulment care trebuie inlocuit. Si nu cred ca am sanse sa se intample vreo minune.

Am zis.

15 Aug 2007, 00:28

eu am o problema cu cilindrul de ambreiaj de exemplu; s-a dus garnitura. asta e. vin la ei si insist ca masina are o problema pana ii conving (inceputul lunii iulie) constatarea in service o fac dupa doua saptamani dupa ce le-am aratat problema iar comanda de piese dupa inca o saptamana iar apoi tre' sa vii in fiecare zi sa stai langa ei sa dea un telefon la Bucuresti sau sa scrie un mail sa intrebe de ce nu vine piesa :-) deci, mishto tare de tot. Asta dupa ce ma suna trei zile la rand sa ma intrebe unde imi este cartea de service pe care nu o gaseau si care era tot la ei si pe care nu aveau chef sa o caute mai atent decat cu telefon de la adminstrator.

Am zis.

22 Oct 2007, 00:25

cei de la Ford Tester Iasi sunt cei mai bulangii!!!!!!!!!! Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar asta e adevarul!
Anul trecut am avut o problema cu senzorul de la cutia de viteze(nu imi indica la bord viteza de rulare). Mi-am facut o programare la Iasi, la Tester cu (atentie!) aproape o luna inainte, iar in ziua cu pricina m-am prezentat la service cu o juma' de ora mai devreme decat ora stabilita. A venit un tip(nu mai stiu cum il chema) si dupa ce i-am spus ce problema am, a facut hartiile necesare si mi-a spus ca vine un mecanic in 5 minute sa ia masina. Ei bine, au trecut aproape 2 ore si................... nimic! Nu a venit nimeni sa ia masina, de parca nu as fi avut programare. M-am dus din nou la tipul ala si i-am cerut cheile, motivand ca nu pot sa mai stau sa astept. S-a scuzat , ca cica nu a avut cum sa ma ajute, ca e aglomerat, bla-bla-bla. Ei bine, nesimtirea nu s-a oprit aici: el chiar mi-a adus cheile si se astepta sa plec. Cand mi-a dat cheile, l-am rugat sa ma insoteasca la directorul service-ului. S-a innegrit instant.
Urmarea: dupa 3 minute, masina mea era pe rampa, iar 3 mecanici mestereau de zor in jurul ei. Am rezolvat problema, dar CONCLUZIA este: fugiti de Ford Tester Iasi!!!!!!!!!!!!

22 Oct 2007, 15:02

Hai sa va zic ce-am testat si eu ...
Am avut masina putin sifonata.. si m-am dus la ei sa vad cam cat m-ar costa reparatia...
S-a uitat un mos la ea,a ridicat capota.. s-a invartit si mi-a zis.."Fara 60 milioane nu o scoti la capat..."
Si a inceput sa-mi insire lista cu ce ar trebui inlocuit:un far,suport faruri,grila de plastic din fata,stema si de indretat si vopsit un pic capota...
Mi-a zis pretul la suportu de faruri (o bucata de plastic lunga dintr-o aripa in alta) 12 milioane...
Cand am auzit asta sa cad jos...M-am interesat pe forum cat costa si am cumparat-o de la forcar cu 2,5 milioane,farul cu 3,15 mil(original)... in fine pe forum toate piesele m-au costat 7,5 mil,cat am mai dat pe indreptat si vopsit crek imi mai permit s-o busesc de vreo 2-3 ori pana ajung la suma de 60 milioane cat mi-au cerut ei...
In concluzie daca ai bani de aruncat pe geam du-te la tester ca stiu ei sa tii ia :wink:

Re: Tester Iasi

29 Feb 2008, 16:01

Ovidiu Bacaoanu povesteste ce a patit dupa ce si-a dus masina la service-ul firmei Tester, dealer Ford din judetul Iasi, pentru a-si face revizia de 25.000 de kilometri. Le-a cerut atunci mecanicilor sa-i remedieze o defectiune la cutia de viteze deoarece schimbatorul intra greu in marsarier. "Se termina revizia, semnez ca primarul ca am luat masina in buna stare si plec. Trafic intens. Bag in viteza a treia. Surpriza! Mi-a intrat in a cincea. Moare motorul. Bag repede a doua. Le transmit «urarile mele de bine» mecanicilor si merg mai departe", povesteste ieseanul. Trebuia sa plece din localitate.
La intoarcere, proprietarul afirma ca a mers din nou la service, pentru a rezolva problema cu treptele de viteza. Spera sa fie mai bine, dar a fost de fapt mai rau. "Ridica autovehiculul pe elevator si imi infunda pragul cu bratul de la elevator. Ma uit si nu-mi vine a crede. Fac o poza, sa ma conving ca nu e o iluzie optica. Nu e. Ii spun mecanicului ca mi-a busit pragul, la care el raspunde sa stau fara griji, ca nu are nimic. Iese masina din service si merg inca o data langa ea sa vad cat e de busita. Adica eu am grija de ea si mi-o distrug astia din service?"

Ovidiu Bacaoanu a reclamat incidentul conducerii Tester. Toata lumea l-a asigurat ca se rezolva, dar – sustine tanarul – nimeni nu i-a spus si cand. Dupa insistente, s-a gandit sa-l sune direct pe patron. "Imi aduc aminte ca patronul avea un numar de telefon pus la dispozitia clientilor, la care poti suna daca ai probleme. Sun. Imi raspunde o voce feminina (patronul e de sex masculin) si imi spune ca-i greseala", mentioneaza ieseanul.

Dupa doua zile, se intalneste totusi cu directorul executiv de la Tester, care din nou il asigura ca totul se rezolva. Aici apare o alta surpriza. "Intre timp, le cer sa-mi dea autorizatia de reparatie, sa pot circula. Pana la urma, primesc autorizatia. Ma uit pe ea si nu-mi vine sa cred ce vad. Au modificat data. Masina a fost avariata luni la ora 9, iar cei de la service au scris in declaratie «marti, ora 14.30». Probabil ca in felul asta au ocolit legea care stipula ca termenul de declarare este de 24 de ore". Dupa alte doua zile, pragul a fost reparat.

Bani in plus pentru munca in minus
Desi patit, Ovidiu Bacaoanu revine dupa ceva timp la acelasi service pentru a-si monta o alarma auto. Dupa cum ne-a declarat, a fost programat la 8.30, a venit cu 10 minute mai devreme, dar pana la pranz nu a facut altceva decat sa astepte. Inclusiv in timpul pauzei de masa a electricianului. "Dupa mica pauza, se apuca de instalat si termina pana la ora 14.05. Merg inapoi la birou sa facem formele. Sa cad pe spate! M-au facturat pentru sase ore. Le explic ca vreau deviz si/sau factura din care sa reiasa ca au muncit sase ore. Refuza. Incerc sa le explic ca nu e corect si ca voi merge la Protectia Consumatorului. Vorbesc si cu directorul tehnic, care incearca sa-mi tina teoria cu normarea, ca mai sunt si altii care muncesc pe langa electrician si pe care trebuie sa-i plateasca", spune Ovidiu Bacaoanu. Suparat, ieseanul a facut reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC).
La doua zile dupa acest moment, Ovidiu Bacaoanu precizeaza ca a fost sunat de cineva din conducerea service-ului Tester si informat ca va trebui sa plateasca doar pentru doua ore de munca. Dar necazurile nu s-au terminat aici. Proprietarul Fordului sustine ca, atunci cand a mers sa plateasca factura, sub pretextul ca vor sa faca o proba, cei de la service i-au retinut cheile masinii. Dupa o cearta, din care o parte a fost inregistrata audio, "avocatul firmei mi-a cerut o hartie prin care renunt la plangerea facuta la OPC. Am platit factura. Cheile mi le-am primit inapoi doar dupa ce am semnat declaratia ca am solutionat «pe cale amiabila» subiectul petitiei depuse la OPC".

Sase ore cadou
Reprezentantii Tester Iasi admit ca au diminuat devizul de montare a alarmei de la sase la doua ore, dar considera ca Ovidiu Bacaoanu ar fi rau-intentionat. "Apreciem ca modul in care domnul Bacaoanu Ovidiu a descris activitatea din service-ul societatii noastre are o doza importanta de subiectivism, iar maniera in care acesta relateaza experienta sa este cel putin tendentioasa", ne-a raspuns Corneliu Rusu, director executiv Tester, care mai precizeaza ca reducerea devizului nu s-a facut din cauza reclamatiei depuse de client la OPC, ci pentru ca "societatea a luat decizia de a-i acorda contravaloarea a 4 ore de manopera discount (…) avandu-se in vedere evenimentele anterioare (n.r. - indoirea pragului) petrecute in service, astfel incat sa i se ofere o compensare domnului Bacaoanu Ovidiu". In plus, directorul executiv sustine ca ieseanul mai beneficiase deja, din oficiu, de o reducere. "I s-a explicat faptul ca pentru montarea alarmei trebuie intervenit asupra unei parti din instalatia electrica, precum si asupra capitonajului portierei stanga. Aceasta operatiune figureaza in normativele de timp cu 7,7 ore, clientului oferindu-i-se deja o reducere de 1,7 ore, avand in vedere cele intamplate anterior", precizeaza Corneliu Rusu. In plus, reprezentantii Tester au acceptat sa efectueze reparatiile de la pragul masinii pe propria cheltuiala.

Reclama la Tester Iasi (ford)

24 Noi 2008, 01:51

toate bune si frumoase....pentru cei care doresc sa achizitioneze un ford sau doresc mai multe detalii..in legatura cu pretul,nivel de echipare etc,, pot sa ma contacteze pe adresa de email andrei.stratulat@testergrup.ro
Subiect închis