ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
23 Noi 2009, 11:45
Io am fost printre primii clienti Dolce, chiar in decembrie cand au lansat. Nu am avut nimic de comentat in afara de schimbarea de pachete de acum 1 luna sau 2, pe care ei zic ca au anuntat-o prin STB (asa o fi) si m-am trezit brusc fara AXN SciFi si AXN Crime... Una peste alta nu am ce sa le zic. Dar instalarea de acu 3 ani sau mai bine a fost si aia cu cantec... Aveau SatFinder in geanta, acolo a ramas tot timpul instalarii. Luasem 2 STB-uri, unul pe TV si unul pe PC prin tuner. Asta nu mergea. Cica e de la mine. Le zic stai sa il punem pe celalalt. Culmea, mergea. Cica e tot de la mine

Frate, unu merge, unu nu merge pe PC, schimba-l. Nu, ca e de la mine. Pana la urma l-au schimbat si ghici, mergeau ambele...
Astept show-ul de diseara... Mi-a transmis soatza ca "incalzit" e un termen mult prea fin
23 Noi 2009, 23:16
Caragiale saracul...
27 Noi 2009, 17:31
Astazi,la mine in familie este doliu.
PorceluÅŸa de Guineea cu care sotia mea este la avatar,a decedat dupa numai 5,5 ani cu toate ca a fost ingrijita ca un al doilea copil.Am plans cu totii si nici nu am fost in stare sa mai merg la munca si nici fiul meu la liceu,pentru mine a reprezentat fiica mea.
Seara cand intram in casa si eram foarte obosit sau ma simteam rau din cauza starii de sanatate,fiul meu imi iesea cu ea inainte si pe moment uitam de toate necazurile.
Sotia mea o iubea atat de mult incat o purta dupa noi cu lighenusul ei,prin toata casa si seara o lua in camera.
Nu mai are rost sa mentionez ca iarna umbla prin zapada prin tot orasul ca sa.i gaseasca cateva fire de iarba sau ii punea grau la incoltit deoarece chiar daca zilnic ii cumpara salata,morcov,castravete,mei si bastonase de lucerna cu vitamine,daca nu avea 2/3 fire de iarba,indiferent de care,parca nu manca.
Nu vom mai lua niciodata un animal de companie de niciun fel,deoarece la momentul oportun,despartirea e groaznica.
Porcusorii de Guineea nu traiesc decat in conditii extreme,max. 7 ani si mor din cauza la inimioara,care le sta intr.un moment dat,fara suferinta anterioara fara nimic.
O vom purta vesnic in suflet si speram ca acolo sus sa se bucure din plin de verdeata,placerea ei.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Fetiţa noastra
-

- Fetiţa noastra
-

- Alin,fiul
-

- Vali,sotia
27 Noi 2009, 23:56
bibane imi pare sincer rau pentru decesul din familia voastra

,pentru porcelusa voastra

,stiu cum e pentru ca si noi am avut un perush pe care l-am iubit mult si intr-o buna zi a dat cu capul in geam si a murit de am plans o luna dupa el si de atunci nu am mai luat vreo pasare sau animal de casa desi sunt iubitor de animale.
Acum sunt suparat pentru ca bibanu a suferit o pierdere in familie,acum porcelusa e pe campuri pline cu verdeata in Rai
28 Noi 2009, 01:38
Multumesc Gyovany,am plans ca un copil astazi,in loc sa o consolez pe sotie.
E greu de inteles fenomenul daca nu treci prin el,eu sunt si mai emotiv de fel si din cauza asta am probleme si cu ceasul,o sa.mi fie foarte greu o buna perioada de timp deoarece multe locuri din casa i.au apartinut ei si fiecare are amintirea lui....................
28 Noi 2009, 01:47
Am avut si noi un cobai (pentru cei ce nu stiu sau nu cred, cobaiul este purcelusul de guineea
http://www.zoopedia.ro/animale-mici/por ... a-352.html). A trait tot cam 5 ani. Cunosc senzatia. Mai ales ca al nostru a suferit si 2 operatii grele. Traiesc cam 4-8 ani... Asta e, sunt dragalasi foc, torc frumos in anumite conditii, dar au viata scurta... Imi pare rau de el...
28 Noi 2009, 01:52
Sarutmana Viper.
28 Noi 2009, 03:04
Offf... Am pierdut pana acum 1 cobai, 6 pui de Malamut de Alaska plus inca 2 catei de la Parintii mei... E trist cand se duc...
28 Noi 2009, 04:16
Gabi imi pare rau pt animalut,stiu ce simti si eu am trecut prin asta.M-am jurat ca nu mai iau nici un animal de companie niciodata dar tot m-am procopsit cu o papagalita nimfa pe care o iubesc si eu si nevasta la maxim.Cel putin am noroc(sper),ca nimfele traiesc pana la 20-25 de ani.Din pacate si animalutele la fel ca omul vin si se duc
28 Noi 2009, 05:48
O stiu Gabi,e cea care sta langa sotia ta pe pat.
28 Noi 2009, 15:47
E discutabil Alen... Fa socoteala si cate bucurii iti aduce, te mai insenineaza...
28 Noi 2009, 16:32
Corect. Ma uit la Snow cum doarme acum fericita si "imprastiata" la picioarele noastre si automat zambesc, chiar daca sunt in cafeneaua suparatilor... Trebuie sa invatam sa acceptam si pierderile...
28 Noi 2009, 16:33
ca e discutabil ai dreptate, dar eu le-am pus bune/rele in balanta si am hotarat ca nu merita...
28 Noi 2009, 18:00
Gabi, cunosc sentimentul... am avut un birmanez (botezat de fie-mea Thomas-Silvester-Jerica!) timp de 7 ani, am mai pierdut doi pui de ciobanesc german (parvoviroza, bat-o vina), doua zebre australiene (a doua a murit la doua zile dupa prima...), perusul Ghitza (care isi deschidea singur usa la colivie, pleca prin casa si apoi se intorcea in casuta lui) a murit in mana sotiei mele, iar anul asta s-a dus Cocutza (perus). Acuma suntem in casa doi baieti (eu si Coco) si trei fete (cele doua cucuiete si Mitza, birmaneza). Iar la tara il am pe Bruno, bracul german de aproape 5 luni, maine merg sa ma joc cu el.
29 Noi 2009, 00:08
Of,of,of,of prin ce de necazuri ati trecut,mie mi se rupe sufletul dupa purcelusa dar voua ca ati trecut prin atatea,nu cred ca as fi putut sa le duc pe toate cred ca as fi clacat.
Astazi mai ne.am descretit fruntile cat decat atat eu cat si sotia mea,deoarece am primit vizita colegilor de la Bucuresti,ei fiind Codin(RS1800),Asgard,Boogy si Mctano,dar seara cand am intrat in casa iar am inceput sa plangem amandoi,unul pe umarul celuilalt.
In fiecare seara o luam cand eu cand sotia si o puneam in pat pe o pernuta si ii faceam masaj,la care ea scotea niste sunete foarte placute de multumire si se culca pe o parte,plus ca sotiei ii este mult mai greu,deoarece ea tot timpul ii dadea sa manance,ii schimba scutecelele,purcelusa stand toata ziua in sufragerie pe fotoliu si nu se misca de acolo,plus ca in fiecare seara ii aranja lighenusul cu rumegus,mancarica si o lua cu noi in camera,fiind tinuta chiar langa patul nostru.
Acum intram in casa si trecand prin toate aceste locuri sinistre,ne este ENORM de greu.
Scriu si in acest timp plang mereu,nu stiu cum voi iesi din acest impas,a fost mai mult decat un membru al familiei.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

29 Noi 2009, 00:39
Asa era si Mama cand s-a dus al nostru... Si s-a jurat ca nu isi va mai lua alt animal... Pana la primul catelus. Apoi au mai urmat 4. Toti culesi de pe strada. 2 s-au dus. La fel, plansete, tristete, chiar si pentru noi de la distanta. Si totusi, viata merge inainte, o sa va treaca tristetea, si o sa mai apara o vietate care va aduce bucurii in casa;) Garantat!
29 Noi 2009, 00:54
In cazul in care am deranjat pe cineva cu toate aceste probleme,imi cer scuze deoarece nu toata lumea este obligata sa inteleaga si sa tolereze sentimentele altuia,fiecare om are sentimentele lui si stilul sau de comportament in diferite ipostaze.
29 Noi 2009, 01:11
Altii se cearta pe politica sau fotbal sau mai stiu eu ce... Cine e deranjat de ce e pe aici, nu mai citeste
03 Dec 2009, 12:48
uaaauuuuuu, de 4 zile n-a mai trecut nimeni pe aici???!!! asta-nseamna ca nu-s oameni suparati... asa sa fie!
03 Dec 2009, 14:22
Cred ca multi au inceput sa se invete cu ideea si nu se mai exteriorizeaza si rau fac,deoarece necazurile adunate nu fac altceva decat sa macine pe interior.
03 Dec 2009, 14:56
corect, e foarte rau sa tii in tine...
acuma ii inteleg pe astia de striga ca apucatii

, uitindu-se la antonescu, jos comunistii!!!
05 Dec 2009, 23:57
Sunt suparat

,am ridicat un compresor si mi s-a taiat brusc spatele,am simtit ca mi s-a infipt ceva in spate.Doare al draq de rau si nu pot sa mai fac nimic,sunt la pat acum

imi lua 10 minute ca sa ajung la computer sa scriu...ce ma fac cand tre sa ma duc la baie

.
Cum mai muncesc eu luni ca nu sunt in stare nici sa ma aplec sa ma incalt,sunt foarte suparat ca nu mai pot munci
06 Dec 2009, 07:55
Am patit si eu asa ceva Gyovany cand am ridicat odata o cutie de gresie , 1 zi
am stat in pat si dupa aceea vreo 2-3 saptamani am avut dureri ...
06 Dec 2009, 11:23
DON GYOVANY: citeste aici
http://www.topsanatate.ro/articol/ce-su ... 19313.htmlConcluzia este ca undeva intre o saptamana si o luna dureaza sa te refaci. Am patit si eu chestia asta, cand faceam pe viteazul si ridicam obiecte grele. Cam dupa o saptamana, maxim 10 zile deja uitasem de intamplare.
Pune pe cineva seara sa iti faca masaj cu BenGay extra strength sau ceva similar. Insanatosire grabnica!
P.S. Nu sunt doctor, vorbesc din experienta de pacient.
06 Dec 2009, 12:56
si eu desfaceam capacele de la sticlele de bere cu dintii pe la 18-20 de ani
dupa aia, cand mi-a sarit smaltul la unul din dinti, m-am linistit
07 Dec 2009, 03:30
Multumesc pentru sfaturi,sunteti de treaba si va salut cu respect.
Problema e ca eu cam in fiecare zi ridic singur acel compresor care are doar 35 de kg,si niciodata nu ma dau inapoi de la ridicat greutati,o centrala are cam 40 kg si vreau nu vreau cam tot timpul o iau singur,si nu mai vorbesc de cazanele pe lemne care au de la 350 kg in sus si in ultima perioada am fost nevoit sa ma lupt cu multe astfel de cazane dar niciodata nu am avut probleme,e prima data cand mi se intampla dar nu ma las nici de al draq,nu pot trai fara munca,nu ma simt bine daca stau.
Cel mai suparat sunt daca nu pot munci.
07 Dec 2009, 05:56
Gyovany eu zic sa faci o radiografie la coloana ca Doamne fereste daca e inel ceva pleznit sa previi din timp si atentie mare ca vine............o varsta.
La varsta ta puneam motoare V6 de Ford cu inca un prieten si cu ajutorul la o ţeava si referitor cu statul in pat si ca nu poti sa iesi la munca spune.le celor care nu stiu,ca eu cunosc sentimentul.
Daca stau in casa mai mult de 3 zile in casa incep sa fac ca leul in cusca.
07 Dec 2009, 06:28
ooops.. nasol moment, sper sa nu fie vorba de nervul sciatic, e cam neplacut, o stiu din experienta. iti doresc sa-ti fie bine!
07 Dec 2009, 09:58
Du-te la doctor, nu mai sta. Niste injectii cu diclofenac (ex. Voltaren, etc) te pun pe picioare intr-o saptamana dar trebuie sa ai foarte mare grija de acum inainte. Eventual incearca sa porti un brau lat, strans pe langa mijloc, si pana te repari dar si mai departe cand ai de ridicat greutati si sa ridici greutatile "din genunchi", cu spatele vertical, perpendicular pe sol, ca luptatoruii de sumo.