30 Noi 2009, 11:29
30 Noi 2009, 11:34
$1 scrie:$2.. Cu Eba, cu Udrea? Cu ghiocelul Boc? .... Îl acuzăm pe Geoană că a fost la Moscova în vreme ce interesele ruseşti în România sunt protejate de Stolojan (RAFO, ALRO)? Îi acuzăm pe mogulii Vîntu şi Patriciu şi noi facem "vânzări anterioare" cu Căşuneanu şi luăm teren în Herăstrău cu 10.000 de euro? Urlăm că vrea să ia Vântu Poşta (şi nici nu văd ce rău ar fi în asta) şi fetiţa lui tata ia milionul de euro de la Popoviciu?

30 Noi 2009, 11:40
30 Noi 2009, 11:45
30 Noi 2009, 11:46
$1 scrie:$2um ataca Base parlamentul ?!
30 Noi 2009, 11:51
30 Noi 2009, 11:54
$1 scrie:$2a nu uitam ca Putin le-a cam rupt fasul la toti la ultimul summit NATO reunit la Bucuresti deci adversitatea occidentului fata de Moscova e crescuta, de asemenea sa nu uitam si micul boicot al gazului ce a determinat multe tari UE sa reevalueze posibilitatile de energii alternative cat si orientarea catre atat de blamatele centrale atomoelectice. Nu in ultimul rand sa nu uitam PPE-ul care detine majoritatea in Parlamentul European si cu ajutorul caruia Ciolos va trece sau nu de comisii asa cum se vor decide si multe altele pe acolo in urmatorii 5 ani.
30 Noi 2009, 12:01
DE CE EVIATA PROSTANACU' CONFRUNTARILE TELEVIZATE ???????
30 Noi 2009, 12:06
30 Noi 2009, 12:13
$1 scrie:$2stept totusi un raspuns la intrebarea meaDE CE EVIATA PROSTANACU' CONFRUNTARILE TELEVIZATE ???????
30 Noi 2009, 12:22
30 Noi 2009, 12:31
raspunsul este numai unul PROSTANACU' ESTE FRICOS SI II ESTE TEAMA DE A DA RASPUNSURI LA INTREBARI ... PE EL SOACRA SI PARTIDU' L-A TRIMIS SA SE FACA PRESEDINTE SI II ESTE FRICA DE UN "BAIAT RAU" PE NUME BASELU' ... lasati-ma cu povestile cu vizitele in teritoriu si programul incarcat de mitinguri ... voi chiar ati uitat intrebarea care l-a demolat pe prostanac' in 2004 la alegerile pentru primarie ??? o sa-mi permit sa va o reamintesc "IN CE SECTOR SE AFLA MAGURELE" ... bineinteles ca dobitocu' nu stia si a luat-o pe "cimpiile patriei"
30 Noi 2009, 12:38
30 Noi 2009, 12:41
30 Noi 2009, 12:53

30 Noi 2009, 13:04
$1 scrie:$2ai daca are "singe in instalatie" pune si el intrebari ... eu nu am negat nici o clipa punctele slabe ale lui base' ( familia, relatia golden blitz, unele greseli pe care le-a facut in fruntea statului ect )
eu totusi cred ca niste clarificari sunt necesare inainte se a fi "inscaunat" la cotroceni ... nu vreau ca in fruntea statului sa stea un personaj de paie, o marioneta frumos dansatoare, la comanda .............. deja gindul de al vedea pe "sticla", aproape zilnic, pe "tavarsci ilici" imi da frisoane ... ori sa-l trimita la confruntarile televizate pe antonescu ca sa raspunde in locul lui![]()
![]()
Nu e normal să-şi maximizeze şansele? 30 Noi 2009, 13:20
: 30 Noi 2009, 13:37
$1 scrie:$2zaboss
crezi ca "tribuna" nu vede ca prostanacu' doar face "joc de glezne" ??????
nu crezi ca asta se v-a intoarce impotriva lui foarte curind ??????
nu crezi ca situatia da anumite raspunsuri nehotaritilor care se vor prezenta la vot ???????
nu crezi ca aceste "inabiliitati" de dialog, nu vor determina "falangele" din partidele coalitiei sa voteze impotriva prostanacului ??????
30 Noi 2009, 14:08
$1 scrie:$2.. De ce? Concret, nu retoric ...
30 Noi 2009, 14:54
$1 scrie:$2u cumva poate că dosarele lui Năstase, fiind încropite la comandă, "nu ţin"? Totuşi, madam Coveşi a luat un dosar, i-a schimbat coperta şi i-a dat alt număr, după care a început să-l hărţuiască din nou. Ţie nu ţi se pare ciudat că gălăgia cu dosarul lui Năstase apare fix când are Traian Băsescu vreo problemă de imagine? Şi de la "averi de miliarde de euro la termopane chinezeşti nu e o diferenţă cam mare? Nu cumva interesul nu este să-l aducă în justiţie, ci doar să-l hărţuiască?
30 Noi 2009, 15:36
$1 scrie:$2eocamdata mie imi pare ca un baietel care se ascunde dupa fusta mamei si ameninta golanii de pe strada.
Are si el ceva bube, stai linistit; daca dosarele erau chiar fara acoperire s-ar fi bagat el...

30 Noi 2009, 16:38
30 Noi 2009, 16:47
$1 scrie:$2are faza asta... Ca si cum as suferi de claustrofobie si vreau sa ma fac speolog sau astronaut!![]()
Pai ca presedinte nu prea ajungi in locuri "discrete", peste tot esti asteptat de multimi, etc...
30 Noi 2009, 17:38

30 Noi 2009, 17:44
$1 scrie:$2ar întâlnirile diplometice au un protocol. Totuşi, omul a studiat la ENA, ceea ce în mediile internaţionale contează mult.
30 Noi 2009, 18:27
.
. Cine cunoaste Brasovul, a mai auzit povesti si despre primarul PDL de acolo, Scripcaru...
.
. Intr-adevar, s-a ridicat pe picioarele proprii, a ajuns sefa la PDL tineret pe picioarele proprii, si-a finantat singura campania, a strans singura semnaturile pentru europarlamentare si a rupt gura tarii la vot de una singura. Pentru informatii ajutatoare, iti pun niste poze de pe blogu lu' Ciutacu (consatean de-al meu) dar astea sunt doar asa, pentru ochi, detaliile le stiu din alte surse
.
.
. Nu-i nimic, americanii au avut un prostanac mai mare ca asta de aici.
.
30 Noi 2009, 19:02
$1 scrie:$2/b]Tu nu intelegi ca s-a facut deja o alianta parlamentara? Chiar daca iese basescu, acea alianta nu prea are cum sa se destrame acum pentru ca aceasta tema anti-basescu le da forta si le motiveaza electoratul. Oricare parte (PSD, PNL, UDMR) s-ar dezice de acest scop, ar pica rau de tot, le-ar sari aia din teritoriu in cap si conducerile ar avea de suferit. E simplu, mai intai il trimitem pe mare pe basescu si apoi mai vedem despre restu'...Nu mai e cale de intoarcere, indiferent daca iese, ori nu, Geoana...
Tu nu intelegi ca sunt multi oameni in tara asta care s-au saturat de basescu, de boc, de videanu, de pogea, de udrea, de eba, de ridzi, de berceanu, de blaga, de flutur, de boureanu, de gheorge stefan (p-asta nu-l suport de la fotbal, un traseist politic). Rezerve de lux care intra pe final de meci: sulfina barbu (o compari cu Androneasca?), boagiu. Stolo si Valeriu Stoica, cred ca sunt "accidentati" ca nu prea au mai prins "prima echipa". Cine cunoaste Brasovul, a mai auzit povesti si despre primarul PDL de acolo, Scripcaru...
.
30 Noi 2009, 19:14
30 Noi 2009, 19:19