Discutii libere/forum

Mergeti la vot?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mergeti la vot in 22.11.2009??

Chestionarul s-a închis pe data de 19 Noi 2009, 18:32

Da. Stiu cu cine votez. Votez si la referendum.
45
50%
Da. Nu stiu cu cine votez. Votez si la referendum.
5
6%
Da. Stiu cu cine votez. Nu votez si la referendum.
9
10%
Nu. Sunt satul de politicieni. Nu ma intereseaza referendumul. (100% NU)
18
20%
Nu sunt hotarat, nu cred, nu stiu. (50% da / 50% nu)
5
6%
Da. Votez doar la referendum.
4
4%
Da. Merg la vot dar imi invalidez votul.
4
4%

Voturi totale : 90

Re: Mergeti la vot?

Mesajde adicristea » 30 Noi 2009, 11:29

Nu, catalin, referendumul se facea separat, daca voia sa afle o parere. Nu in acelasi timp cu alegerile pentru presedinte.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alma » 30 Noi 2009, 11:34

$1 scrie:$2.. Cu Eba, cu Udrea? Cu ghiocelul Boc? .... Îl acuzăm pe Geoană că a fost la Moscova în vreme ce interesele ruseşti în România sunt protejate de Stolojan (RAFO, ALRO)? Îi acuzăm pe mogulii Vîntu şi Patriciu şi noi facem "vânzări anterioare" cu Căşuneanu şi luăm teren în Herăstrău cu 10.000 de euro? Urlăm că vrea să ia Vântu Poşta (şi nici nu văd ce rău ar fi în asta) şi fetiţa lui tata ia milionul de euro de la Popoviciu?

1. EBA a iesit europarlamentar candidand independent, nu neg si suportul din partea oamenilor PD-L, dar iti pot da "N" exemple unde a iesit pe primul loc fara aportul partidului. Nu interpreta ca-mi place situatia sau ca ma incalzeste cu ceva dar daca judeci acele alegeri ar trebui sa te iei de alt aspect si anume procentul ciudat al PRM + PNG ;)
2. Tu sesizezi ce comparatii faci? Compari un om de 1.90m cu unul de 1.56m. Vorbesti de un teren de 10.000 de euro comparandu-l cu o institutie ce valoreaza miliarde. Vorbesti de vizita pe ascuns a celui de-al doilea om al unui stat membru UE si NATO la Moscova comparand-o cu un interes local. Sa nu uitam ca Putin le-a cam rupt fasul la toti la ultimul summit NATO reunit la Bucuresti deci adversitatea occidentului fata de Moscova e crescuta, de asemenea sa nu uitam si micul boicot al gazului ce a determinat multe tari UE sa reevalueze posibilitatile de energii alternative cat si orientarea catre atat de blamatele centrale atomoelectice. Nu in ultimul rand sa nu uitam PPE-ul care detine majoritatea in Parlamentul European si cu ajutorul caruia Ciolos va trece sau nu de comisii asa cum se vor decide si multe altele pe acolo in urmatorii 5 ani.
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 11:40

@Nic_bv, cătălin, radu, adi

Problema lui Băsescu vine de la mistificarea instituţională. Conform constituţiei, preşedintele este reprezentantul statului român iar parlamentul reprezentantul poporului, aşa cum este şi logi, fiindcă o persoană nu poate reprezenta un popor, nu are cum. Un parlament, în care se regăsesc mai multe partide, da. De aici vin toate problemele cauzate în ultimii 5 ani de Traian Băsescu. A transformat Parlamentul în "dujmanul poporului" şi încearcă să-i scoată din ecuaţia puterilor statului impunîând ideea preşedintelui ca reprezentant al poporului. Interpretările sale constituţionale sunt de-a dreptul halucinante. Din nefericire, el este sprijinit de o serie de intelectuali care îi împărtăşesc dispreţul faţă de democraţie şi îl ajută, găsind în el instrumentul perfect. Nu mai este decât un pas până la "alesul poporului". Din fericire, Traian Băsescu este suficient de inabil şi total lipsit de şiretenie ca acest plan să reuşească. Dar dacă era altcineva?
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde Alma » 30 Noi 2009, 11:45

Deci preconizezi un referendum in care sa se solicite modificarea Constitutiei si trecerea la un numar nelimitat de mandate pentru Presedinte fata de doua cum este in prezent? :))
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde Nic_Bv » 30 Noi 2009, 11:46

$1 scrie:$2um ataca Base parlamentul ?!

Pe 16 octombrie, Traian Băsescu, nesocotind prevederile constituţionale, declara că va dizolva Parlamentul imediat după al doilea tur de scrutin, dacă acesta nu votează un guvern, uzând de calitatea sa de preşedinte în exerciţiu.

A doua zi...

"A fost o greseala de exprimare" - asa a catalogat, sambata, la Pro Tv, seful statului, afirmatia pe care chiar el o facuse vineri, privind dizolvarea Parlamentului, anunta NewsIn.

@zaboss: daca era altcineva, care aditional la spiritul dictatorial avea si diplomatie, ne lua dracu'.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde bogdanv » 30 Noi 2009, 11:51

uite o solutie:
- 101 parlamentari angajati din germania x 10.000 EUR/luna = 1.010.000 EUR
- 18 ministri angajati din germania x 10.000 EUR/luna = 180.000 EUR
- 1 prim ministru angajat din germania x 25.000 EUR/luna = 25.000 EUR
cred ca este singura solutie.
asa vom reusi sa ii facem sa lucreze 8 - 10 ore pe zi cu spor, sa dea socoteala pentru ceea ce fac sau nu fac, sa platesca atunci cind iau decizii gresite si sa munceasca tot timpul anului.

in rest trebuie sa va reamintesc celor care nu au trait momentele 89 - 90 si care au drept de vot doar dupa 2000 ca lucrurile nu sint asa de roz sub dominatie rosie si ca foame mai mare ca atunci nu am trait niciodata.....
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 11:54

$1 scrie:$2a nu uitam ca Putin le-a cam rupt fasul la toti la ultimul summit NATO reunit la Bucuresti deci adversitatea occidentului fata de Moscova e crescuta, de asemenea sa nu uitam si micul boicot al gazului ce a determinat multe tari UE sa reevalueze posibilitatile de energii alternative cat si orientarea catre atat de blamatele centrale atomoelectice. Nu in ultimul rand sa nu uitam PPE-ul care detine majoritatea in Parlamentul European si cu ajutorul caruia Ciolos va trece sau nu de comisii asa cum se vor decide si multe altele pe acolo in urmatorii 5 ani.

Ştiu că politica externă nu apare în presa românească, deci e greu să prinzi nişte informaţii. Dar, cam toate statele europene şi-au băgat picioarele în negocierile UE şi au început discuţii particulare cu Putin, cu Germania şi Franţa în frunte. Tocmai datorită crizei gazelor. Nu este deloc crescută adversitatea, ci, din contră, este "prietenul nostru drag", proaspăt regăsit. Şi nu ne-ar strica deloc o relaţie mai apropiată cu Rusia. Măcar să nu-i mai enervăm inutil.
Ca să nu zici că bat câmpii: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4895600,00.html
http://www.stratfor.com/weekly/20090113 ... n_gas_trap
http://www.nytimes.com/2009/10/13/world ... .html?_r=1
Şi mi-e lene să mai caut.

Cu Cioloş, se joacă, fiindcă dincolo de interesele de partid, sunt interesele naţionale ale Angliei şi Germaniei. Sper să câştige.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Mesajde isotech_ro » 30 Noi 2009, 12:01

astept totusi un raspuns la intrebarea mea :-?? DE CE EVIATA PROSTANACU' CONFRUNTARILE TELEVIZATE ???????
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde adicristea » 30 Noi 2009, 12:06

Nu evita nici o confruntare, are deplasari in teritoriu. Base stie ca nu prea poa' sa mai iasa in lume si atunci sta in Bucuresti ca popandaul. Pe cand Geoana se mai plimba. Si normal ca daca ai promis ca te duci undeva, te duci (si aici am aflat o chestie ieri cum ca intr-o joi, cea in care s-au intalnit la Cluj Base si Antonescu, presedintele PNL trebuia sa fie in Vaslui si a lasat oamenii aia balta ca sa se razboiasca cu Base. Urat, foarte urat!).
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 12:13

$1 scrie:$2stept totusi un raspuns la intrebarea mea :-?? DE CE EVIATA PROSTANACU' CONFRUNTARILE TELEVIZATE ???????

Pentru că nu e Emil Boc să vină la ordin ori de câte ori îl lasă pe Băsescu nerviii. Ceea ce face Traian Băsescu e lipsit de fair-play. Lucrurile astea se negociază între staffuri, nu anunţi tu de azio pe mâine: hai să facem confruntare. Din punct de vedere al strategiei de campanie, Geoană nu are nici un interes. De ce ar face jocul adversarului.

PS Şi nu mă lua cu "poporul are dreptul să ştie"... Să ştie ce? Un şou electoral? A existat vreodată vreo dezbatere pe teme serioase?
zaboss
Gold Member

Mesajde Alma » 30 Noi 2009, 12:22

@zaboss
in legatura cu adversitatea fata de Rusia crede-ma ca e reala tocmai pentru acest fapt al gazelor iar faptul ca unele state UE isi apara interesul nu inseamna neaparat ca le place ci doar ca sunt nevoite sa faca aceasta apropiere neavand alta solutie aici vorbim de trei curente care sustin trei proiecte South Stream, North Stream si Nabuco :-??
1nsane Member

Mesajde isotech_ro » 30 Noi 2009, 12:31

@zaboss&adicristea: haida de !!!!!! "na'ti'o buna ca ti'am dres'o" !!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) raspunsul este numai unul PROSTANACU' ESTE FRICOS SI II ESTE TEAMA DE A DA RASPUNSURI LA INTREBARI ... PE EL SOACRA SI PARTIDU' L-A TRIMIS SA SE FACA PRESEDINTE SI II ESTE FRICA DE UN "BAIAT RAU" PE NUME BASELU' ... lasati-ma cu povestile cu vizitele in teritoriu si programul incarcat de mitinguri ... voi chiar ati uitat intrebarea care l-a demolat pe prostanac' in 2004 la alegerile pentru primarie ??? o sa-mi permit sa va o reamintesc "IN CE SECTOR SE AFLA MAGURELE" ... bineinteles ca dobitocu' nu stia si a luat-o pe "cimpiile patriei"

LE din punctul meu de vedere prostanacu' nu are "singe in instalatie" ... pentru individul in cauza "prostia" este o mare calitate ... el nu-i prost asa este el =)) =)) =))
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde adicristea » 30 Noi 2009, 12:38

Atunci... bine, nu vad de ce ai mai intrebat daca ai o parere si nu accepti raspunsurile.

Ce legatura are intrebarea aia cu dezbaterea politica, Radu? Daca il intreaba si Geoana "de unde a avut fiica dvs aproape 1 mil de euro pt casa"? Ia, sunt curios, nu il inchide pe Base?
Vad ca iar m-a luat valul si ma saturasem sa imi explic punctul de vedere. Eu votez Geoana nu pt ca e un mare bine, dar pt ca e mai bine decat Base.
Imagine
adicristea

Mesajde isotech_ro » 30 Noi 2009, 12:41

pai daca are "singe in instalatie" pune si el intrebari ... eu nu am negat nici o clipa punctele slabe ale lui base' ( familia, relatia golden blitz, unele greseli pe care le-a facut in fruntea statului ect )

eu totusi cred ca niste clarificari sunt necesare inainte se a fi "inscaunat" la cotroceni ... nu vreau ca in fruntea statului sa stea un personaj de paie, o marioneta frumos dansatoare, la comanda .............. deja gindul de al vedea pe "sticla", aproape zilnic, pe "tavarsci ilici" imi da frisoane ... ori sa-l trimita la confruntarile televizate pe antonescu ca sa raspunde in locul lui =)) 8-X :D
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alma » 30 Noi 2009, 12:53

nu vedeti nicio asemanare?
Imagine Imagine

ImagineImagine Imagine
1nsane Member

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 13:04

$1 scrie:$2ai daca are "singe in instalatie" pune si el intrebari ... eu nu am negat nici o clipa punctele slabe ale lui base' ( familia, relatia golden blitz, unele greseli pe care le-a facut in fruntea statului ect )

eu totusi cred ca niste clarificari sunt necesare inainte se a fi "inscaunat" la cotroceni ... nu vreau ca in fruntea statului sa stea un personaj de paie, o marioneta frumos dansatoare, la comanda .............. deja gindul de al vedea pe "sticla", aproape zilnic, pe "tavarsci ilici" imi da frisoane ... ori sa-l trimita la confruntarile televizate pe antonescu ca sa raspunde in locul lui =)) 8-X :D

Aşa, dacă el are slăbiciune, de ce ai vrea să se pună la dispoziţia adverarului? Adică cum vine asta, de ce nu stai mă să-ţi dau şi eu una? Hai că e bună :)) Nu e normal să-şi maximizeze şansele?
Chiar sunteţi culmea, pe cuvânt. Adică Geoană să stea ca prostu' la dispoziţia lui Băsescu. Păi ori e marionetă ori ştie şi el ceva? Eu unul prefer un preşedinte care să dea mai puţin din gură la TV, dar să facă ceva mai multe. Ţie nu ţi se pare un pic ciudat că la 20 de ani de la 1989 tot cu "Jos Iliescu!" ai rămas? Sincer, ce mai poate să fsacă moşu? Concret, nu abureli, vreau cu subiect şi predicat ce poate să facă Ion Iliescu acum în afară de chibiţat pe margine.
zaboss
Gold Member

Mesajde isotech_ro » 30 Noi 2009, 13:20

@zaboss
paiiiiiiiii :-?? :
crezi ca "tribuna" nu vede ca prostanacu' doar face "joc de glezne" ??????
nu crezi ca asta se v-a intoarce impotriva lui foarte curind ??????
nu crezi ca situatia da anumite raspunsuri nehotaritilor care se vor prezenta la vot ???????
nu crezi ca aceste "inabiliitati" de dialog, nu vor determina "falangele" din partidele coalitiei sa voteze impotriva prostanacului ??????

@almanahe
foarte bun colajul foto ... din state a invatat prostanacu' formarea discursul si gestica ... numai ca al nostru este un cabotin ... debeaba arata el cu degetul si se indreapta cu privirea spre diversi interlocutori imaginari ... prostanacu nu este altceva decit un "muppets" al discursului obama ... i se vira in "chifla" stick de memorie si repeta ce i-au scris altii
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 13:37

$1 scrie:$2zaboss
crezi ca "tribuna" nu vede ca prostanacu' doar face "joc de glezne" ??????

E prea scurt timpul ca să se mai modifice ceva. În turul II vor veni la vot:
a) "nucleele dure" mobilizate de activişti
b) cei care nu vor PSD
c) cei care nu-l vor pe Băsescu

Care dintre el crezi că e influenţată în condiţiile astea?

nu crezi ca asta se v-a intoarce impotriva lui foarte curind ??????

De ce? Concret, nu retoric.

nu crezi ca situatia da anumite raspunsuri nehotaritilor care se vor prezenta la vot ???????

Nehotărâţii nu vin la vot. Că de aia sunt nehotărâţi.

nu crezi ca aceste "inabiliitati" de dialog, nu vor determina "falangele" din partidele coalitiei sa voteze impotriva prostanacului ??????

Nu. Motivaţia este alta. Ajungerea la putere.

Aceste alegeri vor fi decise doar de mobilizarea PD. Care scade pe zi ce trece. Cu cât e Traian Băsescu mai nervos şi mai isteric, cu atât o lasă mai moale oştenii săi şi-şi caută rude la PNL sau PSD. Restul e filosofie.
zaboss
Gold Member

Mesajde isotech_ro » 30 Noi 2009, 14:08

$1 scrie:$2.. De ce? Concret, nu retoric ...

foarte simplu ... lipsa de raspunsuri naste intrebari si intrebari ... va fi "tocat" marunt de media si orice gafa, tipica prostanacului, nu v-a naste decit noi si noi intrebari cit si mari deziluzii

amindoi stim, si vorbim aceiasi limba dpdv economic, realizind foarte bine, ca perioada de 12 - 18 luni care urmeaza, este cruciala si nu se rezolva cu masuri de stinga ... si uite asa revenim in urma cu ani buni, cind nu se dorea "taiatul cozii pisicii"
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 30 Noi 2009, 14:54

$1 scrie:$2u cumva poate că dosarele lui Năstase, fiind încropite la comandă, "nu ţin"? Totuşi, madam Coveşi a luat un dosar, i-a schimbat coperta şi i-a dat alt număr, după care a început să-l hărţuiască din nou. Ţie nu ţi se pare ciudat că gălăgia cu dosarul lui Năstase apare fix când are Traian Băsescu vreo problemă de imagine? Şi de la "averi de miliarde de euro la termopane chinezeşti nu e o diferenţă cam mare? Nu cumva interesul nu este să-l aducă în justiţie, ci doar să-l hărţuiască?

Eu zic ca daca avea tupeu se ducea sa se "dezbrace" de imunitatea speciala si se rezolvau toate, plus ca le putea demonstra tuturor ca era hartuit.
Deocamdata mie imi pare ca un baietel care se ascunde dupa fusta mamei si ameninta golanii de pe strada.
Are si el ceva bube, stai linistit; daca dosarele erau chiar fara acoperire s-ar fi bagat el...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 15:36

$1 scrie:$2eocamdata mie imi pare ca un baietel care se ascunde dupa fusta mamei si ameninta golanii de pe strada.
Are si el ceva bube, stai linistit; daca dosarele erau chiar fara acoperire s-ar fi bagat el...

Nu ameninţă el, ci a pus alţi golani şi acum iese cu văru-său care a făcut karate :))

Nu cred că neparticiparea se datorează bubelor (ale lui Băse sunt mai mari în mod sigur), cât se datorează inapetenţei sale pentru confruntări televizate. Omul chiar e timid şi nu e în apele lui în mulţimi sau la TV.
zaboss
Gold Member

Mesajde Mihai L » 30 Noi 2009, 16:38

Tare faza asta... Ca si cum as suferi de claustrofobie si vreau sa ma fac speolog sau astronaut! =))
Pai ca presedinte nu prea ajungi in locuri "discrete", peste tot esti asteptat de multimi, etc...
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde zaboss » 30 Noi 2009, 16:47

$1 scrie:$2are faza asta... Ca si cum as suferi de claustrofobie si vreau sa ma fac speolog sau astronaut! =))
Pai ca presedinte nu prea ajungi in locuri "discrete", peste tot esti asteptat de multimi, etc...

Nu neapărat. "Băile de mulţime" nu intră obligatoriu în fişa postului. Iar întâlnirile diplometice au un protocol. Totuşi, omul a studiat la ENA, ceea ce în mediile internaţionale contează mult.
zaboss
Gold Member

Mesajde Officer » 30 Noi 2009, 17:21

:)
Fişiere ataşate
241.jpg
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde deejay_xb » 30 Noi 2009, 17:38

va s*g! :))

tare asta!!!

Eu votez cu Base!
Motivatia: Prefer sa fiu furat de unu singur, nu de aliati!!!
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde Mihai L » 30 Noi 2009, 17:44

$1 scrie:$2ar întâlnirile diplometice au un protocol. Totuşi, omul a studiat la ENA, ceea ce în mediile internaţionale contează mult.

Ce mai conteaza ca trebuie sa fie presedinte si nu diplomat... =))
Oricum, ceva coloana vertebrala i-ar trebui, poza de la Officer il caracterizeaza pe deplin! :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Darth-Claudiu » 30 Noi 2009, 18:27

De unde sa incep? :D
Scuze, am fost ocupat azi dar m-am eliberat =)) .
Asadar:
@Temir
Bun, tu-l vrei pe basescu si apoi mai vedem noi ce si cum, se rezolva cu anticipate in primavara.
Pana-n primavara, daca o ducem tot asa, o sa avem o mare problema. Mai citeste-l si pe zaboss.Tu nu intelegi ca s-a facut deja o alianta parlamentara? Chiar daca iese basescu, acea alianta nu prea are cum sa se destrame acum pentru ca aceasta tema anti-basescu le da forta si le motiveaza electoratul. Oricare parte (PSD, PNL, UDMR) s-ar dezice de acest scop, ar pica rau de tot, le-ar sari aia din teritoriu in cap si conducerile ar avea de suferit. E simplu, mai intai il trimitem pe mare pe basescu si apoi mai vedem despre restu'...Nu mai e cale de intoarcere, indiferent daca iese, ori nu, Geoana...
Tu nu intelegi ca sunt multi oameni in tara asta care s-au saturat de basescu, de boc, de videanu, de pogea, de udrea, de eba, de ridzi, de berceanu, de blaga, de flutur, de boureanu, de gheorge stefan (p-asta nu-l suport de la fotbal, un traseist politic). Rezerve de lux care intra pe final de meci: sulfina barbu (o compari cu Androneasca?), boagiu. Stolo si Valeriu Stoica, cred ca sunt "accidentati" ca nu prea au mai prins "prima echipa" :D . Cine cunoaste Brasovul, a mai auzit povesti si despre primarul PDL de acolo, Scripcaru...

EBA =)) .
Pai cum poti tu sa o compari pe EBA cu Androneasca? Gaseste-ti un prieten care a terminat Chimia in Bucuresti, si vezi si tu ce fel de doamna e Androneasca. Iar despre EBA, evaluarea de "proasta" cred ca este foarte eleganta, aproape ma face sa cred ca sunteti prieteni de familie :D . Intr-adevar, s-a ridicat pe picioarele proprii, a ajuns sefa la PDL tineret pe picioarele proprii, si-a finantat singura campania, a strans singura semnaturile pentru europarlamentare si a rupt gura tarii la vot de una singura. Pentru informatii ajutatoare, iti pun niste poze de pe blogu lu' Ciutacu (consatean de-al meu) dar astea sunt doar asa, pentru ochi, detaliile le stiu din alte surse :D .

@Isotech
Ce zici tu acolo de feude si de ras tot? N-au apucat aia de la PDL sa-si faca vreun cuib acolo, ca daca apucau, schimbai judetul...Incearca sa-ti faci business de colectare-reciclare in sectorul 3 fara sa ai vreo treaba cu PDL-ul si mai vorbim ;) .

@catalin72
Daca tu crezi ca in tara asta poate sa condamne cineva comunismul, esti naiv, nu te supara...
Referitor la Ceausescu, ai idee cat de tare a fost omu' pe politica externa? Hai, aruncati pietrele-n mine :D

@Almanahe
Nu stiu ce ai spus de Putin referitor la summit-ul NATO (am vazut un reply d-al lui Zaboss).
Da, le-a rupt fasu la toti, pentru ca in Bucuresti la vremea respectiva erau bannere despre Georgia ("Georgia-Friend & Ally"). Iti amintesti? A venit omu' si le-a spus scurt: jos labele de pe Georgia. Simplu... Mult mai frumoase pozele cu Bush Jr...Am impresia ca m-ai citit si ti-am dat idei :D . Nu-i nimic, americanii au avut un prostanac mai mare ca asta de aici.

@toti fanii basescu
Geoana face foarte bine ca nu apare la nicio intalnire cu basescu...Asadar, luati-va gandul de la charisma lu' basescu, ca vezi Doamne il va face de cacao pe Geoana, pentru ca daca asta e destept, sta departe si-l lasa pe basescu cu problemele lui, cu criza guvernamentala, cu altoirea copiilor, cu boc si mai ales cu un partid disperat sa ramana la putere (pentru ca aia sunt disperati, fratilor, aia au bagat bani grei in basescu si acum cu criza asta economica si cu criza asta de putere, pur si simplu au iesit in pierdere, au de luat bani, au credite la banca, au Q7, au investitii imobiliare care nu mai valoarea mare lucru, aia intorc oricand partea numai sa nu mai piarda cu acest cal mort).
In acest moment, timpul curge in favoarea lui Geoana. Si daca sta departe de basescu, e chiar destept. Strateg si diplomat ;) .
Fişiere ataşate
sms5.jpg
sms4.jpg
sms3.jpg
sms1.jpg
FF1, 1.8 Zetec Ghia, Mazda 2 TE.
Regret nothing. Fear less.
Socialismul e carja capitalismului.
Buy Romanian! Save your job!
Darth-Claudiu
1nsane Member

Maşina: FF1, 2002, berlina, ghia, argintie, Zetec 1.8l, 115CP

Mesajde mihai79 » 30 Noi 2009, 19:02

$1 scrie:$2/b]Tu nu intelegi ca s-a facut deja o alianta parlamentara? Chiar daca iese basescu, acea alianta nu prea are cum sa se destrame acum pentru ca aceasta tema anti-basescu le da forta si le motiveaza electoratul. Oricare parte (PSD, PNL, UDMR) s-ar dezice de acest scop, ar pica rau de tot, le-ar sari aia din teritoriu in cap si conducerile ar avea de suferit. E simplu, mai intai il trimitem pe mare pe basescu si apoi mai vedem despre restu'...Nu mai e cale de intoarcere, indiferent daca iese, ori nu, Geoana...
Tu nu intelegi ca sunt multi oameni in tara asta care s-au saturat de basescu, de boc, de videanu, de pogea, de udrea, de eba, de ridzi, de berceanu, de blaga, de flutur, de boureanu, de gheorge stefan (p-asta nu-l suport de la fotbal, un traseist politic). Rezerve de lux care intra pe final de meci: sulfina barbu (o compari cu Androneasca?), boagiu. Stolo si Valeriu Stoica, cred ca sunt "accidentati" ca nu prea au mai prins "prima echipa" :D . Cine cunoaste Brasovul, a mai auzit povesti si despre primarul PDL de acolo, Scripcaru...
.

Claudiu, cu cateva pagini de posturi mai inainte (s-a lucrat la greu peste week-end) am stabilit cu totii ca in politica nu exista coloana vertebrala si deci orice e posibil (vezi cazul lui Crin "Rog pe domnul Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, sa-i dea voie dlui Mircea Geoana sa vina si domnia sa la o confruntare" Antonescu). Daca un individ a reusit o asemenea pirueta si acum se plimba de mana cu prostanacu' de parca e cel mai firesc gest din lume crezi ca o alinta intre partide are mai multa putere? Esti chiar naiv.
Cat despre oamenii dint tara asta care s-au saturat de basescu, boc etc. etc. etc. pentru fiecare nume pe care l-ai dat gasesti cel putin un nume din vechea garda de care oamenii din tara asta s-au saturat: ilici, nastase, hrebe, voculescu etc. etc. si e trist daca acestia din urma vor avea castig de cauza doar pentru ca in ultimii ani nu au mai fost la ciolan.

Nota: de Ritzi, Udrea etc. stim datorita regimului a carui baza a fost pusa de doamna Macovei (se deci, indirect, base). Despre invartelile lui Nastase si gashca aflam doar din Academia Catavencu si acolo ramaneau pentru ca nici o institutie a statului nu se sinchisea. Nu imi aduc aminte sa fi avut ceva recunoatere internationala pe justitie decat in perioada Macovei. Ea a curatat justitia de stegulete si a inceput o munca de adevarata reformare. Sistemul ticalosit a reactionat si s-a impotrivit pe toate caile. Nasol e ca demascarea coruptiei nu se poate face decat cu tam-tam ca deh, mai ales in cazurile celor cu greutate, se pot imprastia o gramada de fumigene.
Numai ca, surpiza, surpriza: lumea s-a saturat de scandaluri si vrea liniste. OK se pare ca liniste va fii dupa aceste alegeri. Nu mai vrem anticoruptie. Sa fie liniste. Ne meritam soarta cu varf si indesat. Stupid people! (asta e citat)
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde toxicristi » 30 Noi 2009, 19:14

Cred ca ai gresit cu Scripcaru acolo, totusi, anu trecut au fost alegerile locale...

Eu nici la turul 2 nu cred ca am sa merg, cu o singura rezerva, mai intai sa aflu cine este propus ca ministru al transporturilor in guvernul lui Johannis. Daca apare cuvantul cu "O", sigur o sa merg.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde 1741010 » 30 Noi 2009, 19:19

Care-i tarifu? Cat se da sa scrii in campanie?
Am auzit ca partidele platesc bine in campanie sa stai pe forum si sa dai in cap la "dusman'.
Ford Mondeo Trend Tournier, an 2004,1998cmc,85kw/116cp, ABS ,ESP
WV Golf V, 1.9 TDI,2006
Vand palinca de prune : [url]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=111&t=69948[/url]
1741010
Member

Maşina: Ford Mondeo Trend Tournier, an 2004,1998cmc,85kw/116cp, ABS ,ESP ,climatronic,pachet electric
VIN: WF0WXXGBBW4C81017

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum