de xedos6 » 18 Dec 2009, 22:58
in seara asta am urcat din rasnov in poiana brasov cu un prieten de-al meu cu noua mazda 6.am facut schimb de masini pe drum si ne-am facut de cap in parcarea de la intrarea in poiana brasov(unde intoarce autobuzul de poiana). stiu ca sunt offtopic, dar era si un fiesta acolo care incerca sa faca intoarceri cu frana de mana:)
ne-am invartit pe acolo si cu si fara frana de mana(eu am mixte pe spate si imi fuge foarte usor spatele).
ne-am distrat si ne-am si antrenat sa o controlam in caz ca derapam. e bine sa o simti cand rupe aderenta si sa o stapanesti, sa nu te pierzi si sa ajungi in sant.
cand o sa le urce pe net o sa va dau linkul de la filmulete...a fost super!
ne-am pozat masinutele si poiana si apoi am fost la o pizza ca sa ne si dezghetam.
apropo...ne-am si bulgarit...ma rog, mai mult am fost bulgarit:)
putem face o plimbarica week-end-ul asta, ca nu avem poze cu zapada:) si sa facem un bowling, biliard dupa aceea , daca sunt amatori.
era sa uit, ca violet a fost curioasa sa incerce si ea derapajele controlate si intoarcerile cu frana de mana...si , spre surprinderea mea, i-au cam iesit si unele si altele:)e tacanita fata asta!:)
e prima fata pe care o vad ca face drifturi.bineinteles ca si-a permis ca eram cu mazda, ca a recunoscut ca cu fiesta nu face ca sa nu i se strice:)