Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
16 Dec 2009, 08:47
pai s-a stabilit o data, ora si loc?
kristy_brasov, poate imi poti trimite si mie pozele pe mail ca vad ca toxicristy a disparut . tu nu le poti pune in galerie? nu ai acces?
a venit zapadaaaa!sau mai bine zis...a venit iarna si gerul...a cam...incurcat-o soferul!:)
16 Dec 2009, 09:40
Haideti sa ne "simtem" bine!!!!!
16 Dec 2009, 23:56
Hai, lumea care lucreste ca ei se plang ca nu pot ajunge.
SPuneti voi cand...
17 Dec 2009, 08:43
eu in principiu vin sambata , dar depinde de ora:))) !!! prezent ca asa am vazut ca se scrie......!!!
17 Dec 2009, 08:50
sambata de la 7 pana la 13 sunt la munca,de la 13:30 ies cu colegii de munca la o masa de sfarsit de an..deci numai seara presupun ca voi fi liber , asta daca nu se prelungeste programul..duminica ar fi mai ok daca ne-am vedea insa nu zic nimic..tac din gura
TopCat aseara m-am antrenat in parcarea din fata hotelului de la Paradisul Acvatic ..

deci eu sunt pregatit sa-ti predau cate ceva daca vrei
17 Dec 2009, 16:38
ok , am inteles !!! abia astept orele de practica:)):):)):):)) !!! poi eu as zice unde la ora 17:00-18:00 sa ne intalnim si dupaia sa stabilim unde merem si ce facem.....!!!
17 Dec 2009, 18:14
eu vin...dar sa facem ceva...plimbari, bulgareala, bowling.
17 Dec 2009, 22:16
facem , facem bulgareli.
Sambata sau Duminica?
Seara desigur
Daca facem masa si sa ne simtim bine, eu cred ca apelez la cineva sa ma ia si pe mine...alcoolul intersectat cu volanu = multimea vida
18 Dec 2009, 07:43
TopCat..abandonezi ?

repede o dai pe bautura
18 Dec 2009, 17:23
11 noaptea???
sau cum facem? hai sa ne vedem mai pe seara?
eh...un vin fiert sau o tiuiculitza buna ma unge la suflet.
Toxicristi...un poll te rugam sa ne faci...
Sambata 13.00
Sambata 20.00
Duminica 13.00
Duminica 20.00
Weekendul asta
Ce facem in afara de masa si palavre?
Bulgareala? Bowling?
18 Dec 2009, 17:53
nu ia nimeni initiativa...?
18 Dec 2009, 22:58
in seara asta am urcat din rasnov in poiana brasov cu un prieten de-al meu cu noua mazda 6.am facut schimb de masini pe drum si ne-am facut de cap in parcarea de la intrarea in poiana brasov(unde intoarce autobuzul de poiana). stiu ca sunt offtopic, dar era si un fiesta acolo care incerca sa faca intoarceri cu frana de mana:)
ne-am invartit pe acolo si cu si fara frana de mana(eu am mixte pe spate si imi fuge foarte usor spatele).
ne-am distrat si ne-am si antrenat sa o controlam in caz ca derapam. e bine sa o simti cand rupe aderenta si sa o stapanesti, sa nu te pierzi si sa ajungi in sant.
cand o sa le urce pe net o sa va dau linkul de la filmulete...a fost super!
ne-am pozat masinutele si poiana si apoi am fost la o pizza ca sa ne si dezghetam.
apropo...ne-am si bulgarit...ma rog, mai mult am fost bulgarit:)
putem face o plimbarica week-end-ul asta, ca nu avem poze cu zapada:) si sa facem un bowling, biliard dupa aceea , daca sunt amatori.
era sa uit, ca violet a fost curioasa sa incerce si ea derapajele controlate si intoarcerile cu frana de mana...si , spre surprinderea mea, i-au cam iesit si unele si altele:)e tacanita fata asta!:)
e prima fata pe care o vad ca face drifturi.bineinteles ca si-a permis ca eram cu mazda, ca a recunoscut ca cu fiesta nu face ca sa nu i se strice:)
18 Dec 2009, 23:38
hmm, nu stiu daca toti ar fi amatori, ca eu....eu....
eu si cu roby suntem din oficiu inscrisi

eu prefer seara
19 Dec 2009, 00:32
pai seara am fost si noi si am avut toata parcarea pentru noi:)
iarna are si partile ei bune!
19 Dec 2009, 01:56
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
19 Dec 2009, 08:56
am votat sambata ora 13 daca era si ora 11 venea si
piciu la o bulgareala
19 Dec 2009, 09:22
N-am votat ca nu am sanse sa ajung. M-am aventurat 2 km la prima zapada si abia am ajuns acasa cu chiu cu vai. Masina e incontrolabila la momentul de fata. Sorry, cred ca ne vedem la primavara...
19 Dec 2009, 13:03
ce votati voi...intalnirea de azi sambata sau de sambata viitoare?
0763670376 claudiu balaban, anuntati-ma si pe mine daca faceti vreo iesire.
19 Dec 2009, 14:56
sambata viitoare e 26, nu ma misc decat daca vine sa ma ia cu macaraua
deseara tot sub tampa

da?
19 Dec 2009, 20:57
edy a facut greseala sa stea de vorba cu violet...care nu m-a lasat sa vin la intalnire:) ma santajat cu sexul!
20 Dec 2009, 10:36
inca nu v-ati trezit?:) cum a fost aseara? ca sunt curios cum v-ati distrat. violet vazand ce am facut cu mazda cu o seara inainte s-a temut ca i se strica fiesta daca vin cu voi sa imi fac de cap:)poze, filme?
20 Dec 2009, 14:54
noi am fost cuminti - pentru ca verba volant, scripta manent.
Pentru mai multe detalii vorbim fata in fata.
20 Dec 2009, 17:52
Io merg azi la 20:00 la Paradasiul Acvatic. O sa mai fie Cristi, Bobo, Sebi.
20 Dec 2009, 18:48
+1 eu, vin si io
Cine vrea ceai, sa-si aduca o cana
22 Dec 2009, 23:42
Salutare,
deoarece sunt multe de facut inainte de ziua Naterii Domnului Iisus Cristos cunoscut deasemenea sub numele de Craciun, nu stiu cand voi mai avea timp sa va urez un Craciun fericit si calduros cu familia si cei iubiti si in speranta ca ati fost cuminti, sa vina Mos Craciun incarcat de cadouri care mai de care pe placul sufletului vostru.
Craciun fericit !!!
23 Dec 2009, 09:38
Multumim T.C.
Sarbatori Fericite si tie si la familia ta!
Ai fost cuminte???

Daca nu...