s-au intetit radarele fratilor aveti grija cum mergeti!
vineri, intre bascov (arges) -tg jiu au fost plantate 7 radare, din care 2 din acestea noi puse pe logan mcv!
pe 23 febr. intre tg jiu-pitesti = 6 la numar!
pe craiova - tg jiu iarasi foarte multe!
p.s. am mers in week-end cu un bmw, 530 d, tractiune spate, cutie automata, ce pot spune decat
senzatie masina 
pe curbele dintre valcea si tg jiu, si totodata revin cu o concluzie chiar daca subiectiva - Focusul se apropie excelent de bine de BMW la sportivitate si la felul cum sta pe drum masina, insa confortul, franele, siguranta care ti-o da masina- normal sunt net superiorare la bmw si filtreaza foarte bine denivelarile si iti da o incredere sporita sa mergi la limita, dar oare care este limita de sportivitate la un BMW 530d?

.
ma intreb oare cei care sunt soferi profesionisti sau cu experienta pe raliu cum oare conduc un seria 5?
In deplina mea aroganta fata de Ford pentru materialele la interior, pentru blocurile optice foarte proaste, pentru faptul ca au pus tamburi din fabrica in 2007, si nu discuri, pentru faptul ca este foarte prost antifonata, pentru faptul ca la Zamfiresti (Arges) s-a surpat pe alocuri drumul si in comuna Cotmeana(tot Arges) sunt nu gropi, ci CRATERE, Focusul asta al meu atat de injurat de mine nu a cedat deocamdata - vedem la revizie saptamana viitoare!
Pana atunci bucurati-va de Focusurile voastre pe drumurile de cacao din Romania (stat membru UE

) si multumiti la fiecare groapa tovarasului sef de la transporturi Radu Berceanu, directorului CNADNR - Tiron Dorina, dar si adjunctului sau - IONESCU MARIN care culmea este director gen. adj. la INVESTITII SI REPARATII CAPITALE

si, in cazul meu, sa nu-l omitem nici pe seful consiliului judetean Arges - Constantin Nicolescu!
Cu stima va salut pe toti posesori de Focus, iar celor mai sus amintiti le transmit un salut specific care il merita!
p.s. oare de ce mai platesc rovinieta?