Totul despre membri

Focus-Fedor tango red wolf 1.6 Tdci, 90 cp, an 2007

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Focus-Fedor tango red wolf 1.6 Tdci, 90 cp, an 2007

Mesajde lupul1952 » 24 Dec 2009, 09:22

Va doresc tuturor membrilor clubford si celor dragi voua Craciun Fericit si Sarbatori Fericite si un 2010 excelent sa aveti!
Sa fiti fericiti!
La multi ani si sa ne vedem cu bine la anul!
lupul1952

Maşina: Focus3,5 150hp

Mesajde lupul1952 » 04 Ian 2010, 10:07

Am revenit sambata in Bucuresti din Gorj si bucata de drum de dupa Dedulesti Varzaru spre Draganu pe sensul spre Pitesti este nenorocire - plin cratere in asfalt, asa ca aveti grija nu mergeti tare sa nu distrugeti masina unele si de 20cm adancime si 70-80 cm diametru, am evitat cat am putut si mers masiv si pe contrasens unde se putea insa masinuta asta ma mir ca nu s-a rupt in doua la ce gropane am luat cu ea la viteze de si de 80 km/h.
Am intalnit pe drum 5 radare si am observat ca bucurestenii te avertizeaza mai des ca ceilalti participanti la trafic despre radare, cred ca urasc cel mai mult militienii.
In Valcea un Golf IV rasturnat in sant intr-o curba periculoasa si destul de avariat.
Consumul cand m-am dus pe 24 decembrie a fost de 5,6 mixt la intoarcere 6,2 mixt
lupul1952

Mesajde Sylver » 04 Ian 2010, 16:25

Foarte frumoasa prezentare. Multi km inainte fara probleme iti doresc :)

Referitor la faptul ca ai spus ca 1.8 115 cai e un motor de la alt nivel, ai putea face o resoftare safe, stage 1 (parametri de functionare ai turbosuflantei raman 100% in normele impuse de constructor). Te duce in 116 cai si 280 Nm (de la 215 Nm cat ai acum). O sa se vada diferenta. Preturile insa variaza, intre 250 si 300 euro. Daca vrei sa tii masina mai mult timp, cred ca merita investitia. Tu stii cel mai bine.

~ Genesis de pe SP
Sylver
Ford Freak

Mesajde lupul1952 » 04 Ian 2010, 20:42

multumesc frumos Sylver de precizari nu prea as vrea sa bag bani in tuning motor ca nu vreau sa pierd garantia si nici nu vreau sa fortez functionarea in parametri optimi ai masinii.
masina este pentru asigurarea conforului si rezolvarea mai ales a cerintelor sau a problemelor familiei.
doar ca uneori cand umplu masina la maxim si mai vreau sa merg tare nu zic ca se simte chiar asa serios cei 90 cp dar cu totul altfel as fii mers cu 115 cp, sau chiar cu 109.

si din ciclul stimati cetateni, NOI INFECTII din Brigada de PUlitie Rutiera, la inceput de an hai sa ne facem norma la amenzi va redau urmatoarele:
Astazi, la orele 15.30 la Gara de Nord, in statia lui 205 am fost tras pe dreapta de catre agent Lazar Florian ca nu am acordat prioritate la pietoni! CE ORDINAR DE POLITIST INFECT! cand l-am intrebat care pietoni ca nu erau deloc pe trecere niciunul ca a vazut el sigur! cand l-am intrebat de unde am venit mi-a aratat ca dinspre gara de nord coloane, ce infect, eu venisem de pe bulevardul pe unde vine 93-ul la gara de nord dinspre miniserul transporturilor, nici nu stia de unde venisem nici nu ma vazuse!
m-am certat cu el si m-a amenintat ca imi ia permisul ca imi arata el mie si cand ma cheama sa iau actele si vad pe proces verbal - amenda 120 lei pentru nepurtarea centurii de siguranta! ce cretin, si eu sunt obsedat de centura ca si daca mut masina in parcare pe un loc mai bun pun centura!
eram in masina cu sotia si copilul il duceam la vaccin, ala micu planngea de foame, sotia ma presa sa mergem ca pleaca doctora, am semnat i-am spus ca face de rusine haina militara si am plecat!

de aceea pe zi ce trece politistii de la rutiera imi dovedesc ca sunt cei mai infecti reprezentanti ai sistemului de siguranta nationala ai acestui stat!

numarul masinii era MAI 24389, rusine mai ORDINARILOR!
lupul1952

Mesajde lupul1952 » 01 Feb 2010, 15:08

Cine are drum spre Valcea - Sibiu este o portiune de drum de 10 km, poate chiar mai mult, in judetul Arges, la 20 de km dupa ce ati iesit de pe A1, pe raza comunei Cotmeana, mai precis satele Cotmeana, Zamfiresti, Lintesti, Draganu, Moraresti unde carosabilul este distrus, a se citi praf, cratere langa cratere pe ambele sensuri de mers si ca sa nu va distrugeti masinile luati-o pe varianta Brasov spre Ardeal sau cine are nevoie spre Oltenia pe varianta Pitesti-Craiova.

Pur si simplu nu ai pe unde sa mergi, decat incet cu a 2-a si pe cat posibil evitati craterele mari lua-ti-le cu grija doar pe cele mici, cine nu are scut mare grija sa aveti!
lupul1952

Mesajde lupul1952 » 02 Feb 2010, 15:28

consum record obtinut astazi Ploiesti -Bucuresti (Piata Presei) mers cu maxim 65 km/H = 3,5 mixt.
lupul1952

Mesajde Avitar » 02 Feb 2010, 16:08

Superb consumul 8-} . Nasol ca la Draganu de abia ce incepe drumul sa aiba 2 benzi si mai poti sa depasesti in siguranta. Oricum a rezistat ceva ani drumul, a fost facut de italieni daca nu ma insel ;)
https://www.olx.ro/oferta/vand-faruri-xenon-ford-focus-2-facelift-ID7xriU.html
Avitar
HAOS Crew

Maşina: Ford Focus 2008, 1.6 Ti-VCT, 115 cp, Trend Sport Pack

Mesajde lupul1952 » 02 Feb 2010, 17:13

asulica, cert este ca pe bucata aceea de drum, in Arges, doar cu senilele unui T34 treci fara probleme
lupul1952

Mesajde lupul1952 » 24 Feb 2010, 14:53

s-au intetit radarele fratilor aveti grija cum mergeti!
vineri, intre bascov (arges) -tg jiu au fost plantate 7 radare, din care 2 din acestea noi puse pe logan mcv!
pe 23 febr. intre tg jiu-pitesti = 6 la numar!
pe craiova - tg jiu iarasi foarte multe!

p.s. am mers in week-end cu un bmw, 530 d, tractiune spate, cutie automata, ce pot spune decat senzatie masina :D pe curbele dintre valcea si tg jiu, si totodata revin cu o concluzie chiar daca subiectiva - Focusul se apropie excelent de bine de BMW la sportivitate si la felul cum sta pe drum masina, insa confortul, franele, siguranta care ti-o da masina- normal sunt net superiorare la bmw si filtreaza foarte bine denivelarile si iti da o incredere sporita sa mergi la limita, dar oare care este limita de sportivitate la un BMW 530d? :D .
ma intreb oare cei care sunt soferi profesionisti sau cu experienta pe raliu cum oare conduc un seria 5?

In deplina mea aroganta fata de Ford pentru materialele la interior, pentru blocurile optice foarte proaste, pentru faptul ca au pus tamburi din fabrica in 2007, si nu discuri, pentru faptul ca este foarte prost antifonata, pentru faptul ca la Zamfiresti (Arges) s-a surpat pe alocuri drumul si in comuna Cotmeana(tot Arges) sunt nu gropi, ci CRATERE, Focusul asta al meu atat de injurat de mine nu a cedat deocamdata - vedem la revizie saptamana viitoare!
Pana atunci bucurati-va de Focusurile voastre pe drumurile de cacao din Romania (stat membru UE :D) si multumiti la fiecare groapa tovarasului sef de la transporturi Radu Berceanu, directorului CNADNR - Tiron Dorina, dar si adjunctului sau - IONESCU MARIN care culmea este director gen. adj. la INVESTITII SI REPARATII CAPITALE =)) si, in cazul meu, sa nu-l omitem nici pe seful consiliului judetean Arges - Constantin Nicolescu!
Cu stima va salut pe toti posesori de Focus, iar celor mai sus amintiti le transmit un salut specific care il merita!

p.s. oare de ce mai platesc rovinieta?
lupul1952

Mesajde lupul1952 » 29 Iul 2010, 09:45

Am ajuns la 45000 km, 16000 facuti din februarie pana in prezent concluziile sunt urmatoarele:
- masina merge excelent, chiar sunt multumit de alegerea facuta
- consum bun chiar foarte bun daca te intereseaza sa mergi incet cu acest motor, dar acum nu ma mai rabda nervii sa merg incet
- am avut probleme cu becurile pe faza scurta am schimbat vreo 10-11 dar am pus hella cele mai ieftine si nu mai au nimic
- am avut problema cu acceleratia care se plafona/chiar bloca nu mai urca deloc, se intampla mai ales in oras si prea putin extraurban, la anumite viteze. Am fost la Romcar Parcului (m-am dus degeaba evident) si apoi la Royal Motors unde s-au comportat cu totul altfel - au curatat clapeta si toate mufele pe la motor si mi-au recomandat cand mai face asa sa o scot la un drum mai liber drept extrurban de preferat, pentru ca din cauza traficului infernal din orase frane plecari tare de pe loc atunci posibil sa patineze si ambreiajul si este si un switch la ambreiaj care mai face figuri si nu face contact cum trebuie si atunci se intampla exact ce am patit eu.
- m-a lovit un tirist/duba/autoutilitara ce-o fi fost in spate si lateral la Dedulesti si am facut-o pe casco la Royal Motors Pitesti bara spate si ce-a mai fost nevoie
- greieri prea putini
-franarea excelenta multumesc pe aceasta cale din nou lui Maddogul pentru sprijin
- urmeaza revizia de 45 000 schimb toate filtrele si pun un ulei mai bun Motul sau Liqui Moli si daca este nevoie si placutele, pun ATE, dar cred ca mai merg cateva mii si la anul mai mult ca sigur Potenza si arcuri eibach si ce mai este nevoie ca imi place tare drumul pe serpentine pana la tg jiu.
- urmeaza rca casco schimbat toate stergatoarele inainte de sezonul rece si motorina din plin.
As vrea sa refac infatisarea exterioara si intreb un polish profesional sau o lacuire totala ce sa fie?

Drumuri bune sa aveti si sa ne vedem cu bine si in trafic!
lupul1952

Anterior

Înapoi la Totul despre membri